Saaristo Open 2020

  1. Info / Saaristo Open 27.-29.8.2020 Kaarina
  2. Saaristo open 2020 map
  3. Ohjelma / Saaristo Open 27.-29.8.2020 Kaarina
  4. Saaristo open 2010.html
  5. Saaristo open 2020

TAVARASÄILYTYS Sisääntulon yhteydestä löytyy tavarasäilytys, johon voit pikkurahalla jättää omaisuuttasi vartiointiin. Varo taskuttajia ja jätä mieluummin kassisi säilytykseen. Muista tarkistaa kielletyt esineet, jotta ei tarvi koukata uudestaan narikan kautta. Huomioithan, että käynti narikassa tapahtuman välillä maksaa. INFOPISTE Infopisteen mukava porukka tietää kaiken tietämisen arvoisen festarin kulusta. ENSIAPU Alueelta löytyy ensiapupiste, jossa ammattimainen henkilökunta paikkaa mahdollisia kolhuja. KUULON SUOJAAMINEN Viikonloppu sisältää huikean kattauksen artisteja ja toinen toistaan upeampia keikkoja. Pitkä viikonloppu festivaaliäänimaailmassa saattaa rasittaa korvia. Suosittelemme kaikille festivaalivieraille asianmukaista kuulonsuojaamista. Alueen infopisteellä on myynnissä korvatulppia ja suojaimia. LÖYTÖTAVARAT Löytötavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen Turun Poliisilaitokselle.

Info / Saaristo Open 27.-29.8.2020 Kaarina

saaristo open 2020 ohjelma

Saaristo open 2020 map

Ohjelma / Saaristo Open 27.-29.8.2020 Kaarina

  • Lego joulukalenteri
  • Saaristo open 2020
  • Saaminki_ Säämingissä asuneet Laakkoset etsii sukupuutansa / sukuhaaraansa TAULU 1 - PDF Ilmainen lataus
  • Saaristo open 2020 odds
  • Lidl kerava tarjoukset
  • Marbakka R+ Naisten Takki - Raiski verkkokauppa
  • Helly hansen valkoiset takit
  • Venäjän matkat joensuu
  • Voiko eri laitteiden ja taljojen treenipainoja vertailla? - YouTube
  • Mistä ladata musiikkia 2015 cpanel
  • Jääkiekko mm 2016 radio
  • Uutiset / Saaristo Open 27.-29.8.2020 Kaarina

Saaristo open 2010.html

Saaristo open 2020

Saaristo Open 28. -29. 8. 2020 Kaarinan Hovirinnan rannassa. TAPAHTUMA-ALUE Festivaalialue rakentuu 11. kerran Hovirinnan rantaan Kaarinaan. Alue kokee muutoksia ja uudistuksia jälleen. Suuri peltoalue tulee edelleen festivaalialueen käyttöön. Tapahtuma on ikärajaltaan K18. IKÄRAJAT Tapahtuma on ikärajaltaan K18. ESTEETTÖMYYS Avustajat Avustajat pääsevät maksutta festivaalialueelle, kun avustettava on ostanut lipun festarille. Huomioithan, että GOLD VIP-lipun ostaneen avustettavan avustajalle ei kuulu illallinen. Korokkeet Lavan läheisyydessä on katsomokoroke. Maasto Festivaalialue on pääsääntöisesti pelto/nurmikkoaluetta, mutta pyörätuolilla on mahdollista saapua tapahtumaan kevyenliikenteen väylää pitkin. WC Festivaalialueelta löytyy inva wc:t wc –alueiden yhteydestä. KIELLETYT ESINEET Yleisen viihtyvyydet ja turvallisuuden vuoksi pyydämme huomioimaan, että festivaalialueelle pyrkiessäsi olet huomannut jättää seuraavat esineet kotiin: Alkoholi ja muut päihteet sekä huumausaineet Räjähteet ja ammukset Teräaseet Ampuma-aseet Sateenvarjot Tölkit Retkituolit Lasipullot Videokamerat ja äänityslaitteet (ilman kuvauslupaa) Kamerajalustat Lemmikkieläimet Selfiekepit Laittomat esineet tullaan takavarikoimaan porttitarkastuksen yhteydessä.

Yhteystiedot PROMOOTTORI Kalle Keskinen Tuotanto Tuottaja Janissa Hohenthal Tekninen tuottaja Toni Ruohonen VIP- ja Yritysliput Myyntipaikat ja promootiot FESTIVAALIN JÄRJESTÄJÄ: MrDeveloper Oy Yrittäjäntie 11 60100 Seinäjoki

saaristo open 2020 odds
September 4, 2021