Nurmeksen Museo Valokuvat

Kantapuu on museotietokanta, jonka kautta voit selata Suomen Metsämuseo Luston, Lapin metsämuseon, Pielisen museon, Nurmeksen museon, Verlan tehdasmuseon, Ilomantsin museosäätiön sekä Suomen Metsästysmuseon kokoelmia. Kantapuu-tietokanta sisältää laajan valikoiman suomalaisesta metsäkulttuurista kertovia valokuvia, esinekuvia ja niihin liittyviä tietoja sekä kirjakokoelmia. Lisäksi tietokannassa on myös muuta kulttuurihistoriallista aineistoa. Kantapuun kautta voit myös tilata haluamastasi arkisto- tai esinekuvasta kopion tai antaa lisätietoa kuvasta tai esineestä sitä säilyttävään museoon. Aineiston määrä Kantapuussa lisääntyy jatkuvasti kokoelmien digitoinnin edetessä, mutta etenkin valokuvakokoelmien osalta kannattaa muistaa myös museoiden toistaiseksi digitoimattomat kokoelmat, joihin voi tutustua sopimuksesta.

KANTAPUU - Museotietokanta

Johdatus Adrian Melisin näyttelyyn Porin taidemuseo Tutustutaan videoilla Adrian Melisin näyttelyn 2768. 23, 53. 8. 1958. 57%. 1000 mielenkiintoisen nimen... 17. 4. 2020 - 27. 9. 2020 Jenni Yppärilä: BUILD-UP Jenni Yppärilälle rakennukset ilmentävät elettyä historiaa ja nykyisyyttä, yhteiskunnan arvoja ja muutosta... 20. 3. 2020 MAIRE GULLICHSEN, ALVAR AALTO JA GALERIE ARTEK – Abstraktion varhaiset muodot Maire Gullichsenin taidesäätiön kokoelmassa Tutkimuksellinen näyttely avaa näkökulmia 1930–50-lukujen Suomeen, jossa abstrakti taide eri muodoissaan... ADRIAN MELIS: 2768. 1000 Melisin runollisia ja surrealistisia teoksia voidaan tarkastella syiden ja seurausten vyyhtenä, joka... Vaihtuva näyttely: Aivot narikasta! Heureka, Suomalainen Tiedekeskus Aivot narikasta! -näyttelyssä pidetään huolta aivoista monella eri tavalla. 12. 10. 2019 - 6. 2020 Pellolta avaruuteen Näyttely esittelee ruohonjuuritasolta avaruuteen, miltä vilja- ja maitotuotteiden matka lautaselle näyttää. 10. 6. 2020 - 4.

Valokuvaaja Reino Turunen kädessä Canon -merkkinen kamera | Nurmeksen museo | Finna.fi

Kesto 25 min. Juhani Katajiston rautatieaiheiset elokuvat: Halko-Hv:n matkassa Parikkalasta Savonlinnaan Lyhytelokuva Suomen viimeisestä Ten-Wheeler -tyyppisestä halkopolttoisesta pikajunaveturista vuonna 1968 + halkopolttoisia museojunia Kesto 26 min. Höyryä Helsingissä Lyhytelokuva Helsingin viimeisistä höyryvetureista arkiliikenteessä 1967-1970 + still-kuvasarja sekä lyhytelokuva Vanhojen veturimiesten ja rautaisten veturien matkassa Kesto 70 min. Lapinlahden soraralli Lyhytelokuva maamme viimeisestä suuresta höyryvetureiden sorajunatyömaasta 1969 + lyhytelokuvat Höyryvetureita museojunissa ja Museojunia Haapamäeltä Kesto 60 min. Schwartzkopffin Hv:llä Karjaalta Hankoon Lyhytelokuva Schwartzkopffin pikajunaveturin viikonloppumatkoista marraskuussa 1967 + museojunien matkassa Hv1 555:llä Kesto 34 min. Vanhoilta kaitafilmeiltä: Koulukadun varrelta ja hieman muualtakin… Markkinat, Rantola ym. Vanhaa Nurmesta 1957/58, Urheilua/Sepot NUM 1965 Tervetuloa museoon! Enemmän Nurmeksen elokuvatoiminnasta museon paikallishistorian sivuilta.

Nurmes - matkailu 2020: näe ja koe Nurmeksessa | Tripadvisor

Aineiston käyttöoikeudet Ei lisensointia Mitä merkintä tarkoittaa? Kuvaa ei saa kopioida. Palvelun kuva ei ole painokelpoinen. Jos haluat käyttää kuvaa tai tilata siitä painokelpoisen kopion, ota yhteyttä kuvan omistavaan organisaatioon: Nurmeksen museo, tai tee sähköinen kuvatilaus kuvatilauspalvelussa. Kuvatilauspalvelu voi olla maksullista.

Kokoelmat - Nurmes

Yhteystiedot, Kötsin museo

  1. Jauhoinen peruna 2kg - Maatilan
  2. Etusivu - Hair & Beauty Spa
  3. VÄISTÄMISVELVOLLISUUS kohdattaessa!! - Yleistä liikenteestä - Suomi24 Keskustelut
  4. Laminaatin asennus
  5. Linna shampoo ph
  6. Simpsonit elokuva
  7. Tes palkka 2016
  8. SYKETTÄ.fi | Joensuu
  9. Www sää helsinki university

Kulttuuri ja vapaa-aika / museo / kokoelmat / vaakakuva murupolun yläpuolella Olli Tiaisen pistooli (kuvan voi klikata suuremmaksi). Kulttuuri ja vapaa-aika / museo / kokoelmat Nurmeksen museon esinekokoelma sisältää n. 20 000 esinettä. Kokoelman perustan muodostaa talonomistaja Väinö Hämäläisen (1883-1947) Nurmeksen kauppalalle lahjoittama historiallinen esinekokoelma. Esinekokoelmansa Hämäläinen keräsi 1920- ja 1930-luvuilla pääasiassa Nurmeksesta ja lähikunnista, mutta myös muualta Itä-Suomen alueelta. Toinen merkittävä kokonaisuus Nurmeksen museossa on Nurmes-Seuran 1960- ja 1970-luvuilla keräämä maatalous- ja arkielämään liittyvä esinekokoelma. Nurmes-Seura ylläpiti maatalousmuseota vanhassa viljamakasiinissa vuoteen 1984 saakka, jolloin esineistö lahjoitettiin Nurmeksen museoon. Muita suurempia esinekokonaisuuksia ovat mm. Nurmeksen osuusmeijerin vanha esineistö, Nurmeksen maatalousoppilaitoksen lahjoittamat maatalouslaitteet ja -koneet sekä Ikolan museossa esillä oleva palokunnan esineistö.

September 5, 2021