Kesätyö 2019 Kuopio

Tilaa sähköpostiisi tätä hakua vastaavat työpaikkailmoitukset Luomalla työpaikkahälytyksen tai tilaamalla ilmoitukset suositelluista työpaikoista hyväksyt ehtomme. Voit muuttaa suostumustasi koskevia asetuksia milloin tahansa peruuttamalla tilauksen tai noudattamalla ehdoissamme ilmoitettuja ohjeita.

Avoimet kesätyöpaikat 2019 kuopio

Siirry sisältöön Vallitsevasta tilanteesta johtuen, emme ikävä kyllä pysty tänä vuonna palkkaamaan yhtä paljon kesätyöntekijöitä kuin aikaisempina vuosina. Tämän kesän työpaikkojen osalta hakuaika on päättynyt. Hakemusten käsittely on viivästynyt, tulemme olemaan yhteydessä kaikkiin hakijoihin kesätyöpaikkojen täsmentyessa. Olemme Vastuullinen Kesäduuni -kumppani ja noudatamme reilun kesätyön periaatteita. Lue Vastuullisesta Kesäduunista lisää >> Ensikosketus työelämään Mitä kaikkiruokaisempi olet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on työllistyä! Työvuorot määräytyvät kohteiden mukaan aamuvuorosta iltaan, arkeen ja viikonloppuun. Tarjolla on niin kokoaikaisia pestejä kuin osa-aikaisia hommia, joten kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti, milloin sinulle sopisi parhaiten työskennellä ja mille ajanjaksolle kesällä olet kesätöitä etsimässä. Tärkeintä meille on reipas ja positiivinen asenteesi, etkä kaihda nopeatempoista fyysistä työtä. Osassa tehtävistä tarvitaan tiettyä osaamista ja arvostetaan aikaisempaa työkokemusta, mutta perehdytämme sinut aina huolella tehtäviisi.

Kesätyö 2019 kuopio en

Avoimet työpaikat - Kesätyö Asiakas - Kuopio | Careerjet

kesätyö

Kesätyö 2019 kuopio peeässä

Kaikki 1 työpaikka ( 25 km: n säteellä) Luo hälytys 8 asiakas- ja myyntineuvottelijaa(kesätyö) M&J Dynastia Oy Kuopio, Pohjois-Savo M&J Dynastia Oy, telemarkkinoinnin asiantuntijayritys Savon sydämestä. Olemme vakaavarainen, luotettava perheyritys, meille on myönnetty korkein AAA-Luottoluokitus jo toista vuotta… Tilaa sähköpostiisi hakua työpaikat: Avointa työpaikkaa alueella Kuopio Voit peruuttaa sähköpostihälytykset milloin tahansa. Kirjoita sähköpostisi Viimeisimmät työhaut Tyhjennä haut kesatyo asiakas Kuopio ( 25 km: n säteellä)

Lajitteluperuste: Vastaavuus - Päiväys Sivu 1 / 5 työpaikkaa Tässä näkyvät hakuasi vastaavat Työpaikkailmoitukset. Indeed voi saada näiltä työnantajilta korvauksia, minkä ansiosta Indeed voi tarjota palvelua ilmaiseksi työnhakijoille. Indeed listaa Työpaikkailmoitukset työnantajien hintatarjousten ja osuvuuden mukaan, esimerkiksi antamiesi hakuehtojen ja muun Indeedissä tapahtuvan toiminnan perusteella. Lue lisää Indeedin Palveluehdoista. Leipomotyöntekijä ( kesätyö) Uutta Kalakukkoleipomo Hanna Partanen Oy Kuopio Haemme vielä 2 reipasta ja työtä pelkäämätöntä leipomotyöntekijää kesätöihin. Tehtäviin kuuluu riisi- ja lihapiirakoiden tekoa sekä leipomon avustavia tehtäviä. Porrassiivooja Kuopioon Hae tätä työpaikkaa helposti Haemme yhteistyökumppanillemme ulospäinsuuntautunutta ja asiakaspalvelutaitoista porrassiivoajaa Kuopioon. Toivomme, että olet kartuttanut jo hieman kokemusta… Olemme poistaneet 1 työpaikka ilmoituksen, jotka ovat samankaltaisia kuin tässä näkyvät. Jos haluat nähdä lisää tuloksia, voit toistaa haun ja sisällyttää siihen ohitetut tulokset.

  • Kesätyö 2019 kuopio ny
  • Vähäheikkiläntie 1 turku live stream
  • Kesätyö 2019 kuopio university
September 5, 2021