Lumene Mainos Rasistinen / Uudistunut Lumene – Vanha Viesti – Bluestocking | Lily

Adweekin mukaan Krispy Kreme on nyt ensimmäisenä tarttunut – tai päässyt tarttumaan – Homerin nimikkoherkkuun ja tuonut sen markkinoille D'ohnut-nimen alla. Simpsonien kotimaassa Yhdysvalloissa herkkua ei tosin ole tarjolla, vaan se on tuotu kauppoihin Australiassa. Ainakin Instagramin perusteella kuluttajat näyttävät löytäneen kuvauksellisen herkun. *** Sunnuntaina vietettiin aprillipäivää, mikä innoitti monet brändit perinteisiin piloihin. Esimerkiksi Lego esitteli VacuSort-imurin, joka imuroi legopalikat ja lajittelee ne automaattisesti väreittäin. Tämän pilan moni legojen päälle säännöllisesti astuva ihminen voisi olla totta. Burger King -hampurilaisketju taas esitteli tuovansa koteihin hampurilaisravintoloista tutut kosketusnäytöt, joiden avulla hampurilaisaterian voisi tilata kotoa käsin. Burger King esitteli myös uuden tuotteen: Suklaa-Whopperin. Kansainvälisiä aprillipiloja listasi muun muassa Adweek täällä ja täällä.

Onko tämä kaikkien aikojen rasistisin tv-mainos? Tummaihoinen muuttuu pesukoneessa valkoiseksi - Viihde - Ilta-Sanomat

  • Porkkana-kauraleipä | Myllyn Paras
  • KUNTAKUMPPANI - Med Group ONNI Ensihoito
  • Mainos chest tattoo
  • Uudistunut Lumene – vanha viesti – Bluestocking | Lily
  • Kuivajärvi, Tammela
  • Onko tämä kaikkien aikojen rasistisin tv-mainos? Tummaihoinen muuttuu pesukoneessa valkoiseksi - Viihde - Ilta-Sanomat
  • Sää krakova 25
  • K-Rauta Nokia myymälät & aukioloajat | Minun Tarjouslehteni

"Me ruskeat tytöt kykenemme olemaan samaan aikaan kokonaan suomalaisia ja kokonaan jonkun muun/muidenmaalaisia ilman, että ne sulkevat toisiaan pois – mutta välillä tuntuu, että meitä yritetään sulkea pois", Hubara kirjoitti ensimmäisessä blogitekstissään Unohdatko säkin aina, että olet ruskea?. Kirjoitus keräsi 20 000 tykkäystä Facebookissa. Hubara oli päättänyt kirjoittaa kaltaisilleen, ei-valkoisille suomalaisille. Kohta myös valkoiset lukijat löysivät hänen bloginsa. Heinäkuinen blogiteksti Minä olen unelma sai lähes pelkästään suitsutusta. Mutta kului vain puoli vuotta, ja Hubara joutui valkoisten, myös ihailijoidensa, ryöpyttämäksi. Hubara oli lukenut Laura Lindstedtin Finlandia-palkitun teoksen Oneironin ja samaistunut vahvasti juutalaisnaiseen Shlomithiin, joka sairastaa anoreksiaa. Blogiinsa hän kirjoitti: "Ihmisenä, joka on saanut juutalaisen kasvatuksen ja tapellut syömishäiriötä vastaan lapsuudesta saakka, koen hyvin loukkaavana, että yksi kokemuksistani ja olemassaoloistani on yksinkertaistettu jännittäväksi tarinaksi kantasuomalaisen naisen toimesta. "

Rasistinen Dove-mainos – Laiton Lehti?

vitaepro mainos

Mainos scar

Enimmillään Googlen ennuste erehtyi 16 prosenttia, kun pelaajat yrittivät enemmän koreja kuin tilastojen perusteella näytti ennalta. *** Viime aikoina negatiivista julkisuutta osakseen saanut Snapchat on käynnistänyt ensimmäisen suuren televisiomainoskampanjansa, kertoo AdWeek. Kampanja alkoi viikonloppuna yhdysvaltalaisella TBS-kaapelitelevisiokanavalla "A New Kind of Camera" -kampanjafilmillä kuvataan ihmisiä ottamassa videoita ja kuvia, Snapchatin oman terminologian mukaisesti "snäpejä", erilaisten arkisten askareiden parissa. Kampanjan missiona on nimensä mukaisesti kuvata Snapchat pelkän sosiaalisen median palvelun sijasta kamerayhtiönä. Mainoksen lopussa todetaan, että Snapchat on erilainen verrattuna muihin sosiaaliseen median palveluihin: "Se (Snapchat) on puhumista varten luotu kamera, koska snäpissä voi kommunioida muillakin tavoin kuin tekstillä. Joten kyllä, Snapchat on kamera, jossa tunne on ulkonäköa tärkeämpi", mainoksessa todetaan. Minuutin ja puolen minuutin mittaiset kampanjafilmit pyörivät USA:n kaapeliteleviosiossa parhaaseen katseluaikaan seuraavat kaksi kuukautta.

Koko Hubara perusti blogin kaltaisilleen ei-valkoisille suomalaisille. Myös valkoiset löysivät blogin, ihastuivat ja kauhistuivat. Alkoi keskustelu siitä, saako toisen kulttuuria omia. Vantaalainen Koko Hubara oli ehkä nelivuotias, kun tuntematon nainen veti häntä silmäripsistä ja totesi: "Ovatpa ne pitkät! " Viisivuotias, kun hän käveli äitinsä kanssa ostoskeskuksesta kotiin ja joku ilkkui: "Ähläm sähläm, on siinä matkamuisto! " Kaksitoistavuotias, kun vieras mies huusi kaupan kassajonossa, että "neekerityttö varastaa" ja penkoi hänen taskunsa ja alushousunsa. Aikuiset näkivät, eivät puuttuneet. Tuo kaikki on rasismia, ja siihen Hubara oli kasvanut. Kesti lähes parikymmentä vuotta, kunnes hän ymmärsi, ettei voi enää vaieta. Minä olen unelma, Hubara vastasi Ruskeat Tytöt -blogissaan. Heinäkuussa 2015 Hubara palasi pyöräretkeltään tyttärensä kanssa. Hän avasi tietokoneensa kotonaan Helsingissä ja järkyttyi. Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen oli kirjoittanut Facebook-sivullaan, että monikulttuurisuus on painajainen, joka pitää kukistaa.

Ei-valkoisena Suomessa - Kehityslehti

Olet varmasti lukenut jo miljoonasta kauneusjutusta, että Lumene on freesannut brändiään. Jos et ole, niin nyt viimeistään kuulit. Itse en aio käsitellä Lumenen tuotteiden mahtavuutta, vaan kampanjaa, jolla suomalainen meikkibrändi aikoo maailmanvalloituksen toteuttaa. Se on nimittäin hämmentävää kamaa. Lumenen nettisivuilla puhutaan ainutlaatuisesta pohjolasta, luonnon raaka-aineista, pohjoisen valosta, luonnollisuudesta ja suomalaisista naisista. Uudistuksen kasvona on suomalainen menestystarina, Suvi Riggs. Sehän sopii, valetaanhan tässä Lumenesta itsestäänkin seuraavaa maailmanvalloittajaa. Reseptikin on selkeä: suomalainen luonto ja valkoinen nainen. Lumenen kauneusjargonia lukiessa tuntuu, kuin olisi suorittanut aikahypyn 1900-luvun alkuun, sillä teksti voisi olla suoraan menneiden aikojen kansallisromantikon kynästä: "Uskomme, että suomalainen kauneus syntyy yhdistelmästä luonnetta, kauneutta, kulttuuria, pohjoista luonnonmaisemaa ja suhdetta ainutlaatuiseen pohjoisen valoon. "

  1. Vantaa helsinki
  2. Vaihda spotify käyttäjätunnus
  3. Miten saada mies omaksi
September 5, 2021