Minä Olen Lehti

  1. Minä olen lehti mediakortti
  2. Image lehti
  3. Olivia lehti
  4. Minä olen lehti park
  5. Minä

Sivun läpinäkyvyys Näytä lisää Facebook näyttää tietoja, joiden avulla ymmärrät sivun tarkoitusta paremmin. Katso, millaisia toimintoja sivua hallinnoivat ja sisältöä julkaisevat ihmiset tekevät. Sivu luotu – 2. helmikuuta 2015

Minä olen lehti mediakortti

city lehti

Meditaatioita, luentoja ja keskustelua Minä Olen -palvelussa, liity mukaan keskusteluun! Minä Olen -palvelu on inspiroivin kehon ja mielen kehittämistä ajava yhteisö. ​ Liity mukaan yhteisöön jossa käsittelemme henkistä kasvua, erilaisia maailmankuvia, uskontoja, filosofioita, taiteita, ympäristöarvoja, kehittyvää elämänymmärrystä, terveyttä, luontaishoitoja, terapioita – ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Minä Olen -palvelu sitoo yhteen myös Minä Olen -messut ja Minä Olen -lehden, rekisteröidy nyt maksutta ja tule mukaan! Etkö pääsSYT messuille? LUENNOITSIJAT Kaksi päivää maineikkaita ulkomaisia ja kotimaisia luennoitsijoita Minä Olen -messuilla Finlandia-talolla, Helsingissä. MESSUINFO & OHJELMA Katso koko messujen ohjelma, luvassa luentoja, workshoppeja ja paljon muuta! NÄYTTEILLEASETTAJAT Yli 200 näytteilleasettajaa omilla osastoillaan, erilaisten hoitomuotojen esittelyjä ja konsultaatioita. Viimeisimmät Artikkelit & Blogit Nähdään taas ensi vuonna! Minä Olen -messut kokoavat yhteen kehon, mielen ja hengen hyvinvoinnista sekä ihmisen henkisestä kasvusta kiinnostuneet ihmiset.

  • Hobitti 2 arvostelu
  • Avoimet työpaikat Lappi - Duunitori
  • Mp canteen oikaisu form
  • Moda lehti
  • Fit lehti
  • Minä olen lehti 2019
  • Hifk pelit liput
  • Regina lehti
  • Alibi lehti
  • City lehti
  • Kuinka muuttaa amerikkaan

Valtava sali oli viimeistä penkkiä myöten täynnä. Ihmisiä istui lattioilla, heitä oli kerääntynyt huoneen seinustoille ja takaosaan. Surel oli kiistämättä vaikuttava esiintyjä. Hän käytti klassisiauskottavuuden rakentamisen välineitä. Hän esimerkiksi vetosi usein auktoriteetteihin: Yhdysvaltain hallitukseen sekä armeijaan ja siteerasi tärkeitä henkilöitä kuten Albert Einsteinia. Nobel-palkituista 93 henkilöstä 82 kuulemma kertoi intuition vaikuttaneen tutkimuksiinsa. Humpuuki on Suomessa miljoonien eurojen arvoinen bisnes. Surel tieteellisti huuhaan järkevänkuuloiseksi paketiksi. Surel uskoo kaukoparannukseen ja etukäteisaavistuksiin. Tekniset laitteet menevät usein rikki pelkästään hänen kosketuksestaan. Hän kertoi ihonsa menevän kananlihalle, kun hän astuu sisälle huoneeseen, jossa on ollut riitaa. Jos huoneessa taas on aiemmin ollut positiivisia ihmisiä, hänen kehoonsa leviää lämmin tunne. Hän kertoi meille "solumuistista", jonka avulla murhatulta pojalta sydämen saanut potilas pystyi ratkaisemaan murhan.

September 6, 2021