Halti Hellu Takki

  1. Halti hellu takki
  2. Rukka takki
  3. Halti hellu takki head
  4. Halti hellu takki collar
  5. Takki

Varsinkin jos kyseessä on joku superihana ja kaunis elokuva niinku vaikka Call me by your name. Viimeksi käytiin muutama viikko sitten katsomassa Olen suomalainen. Tänään oon menossa, kun on treffit hellun kanssa, ihanaa. Föönaat hiukset? Jos on pakko. En oo tukanlaittaja. Käyt metsässä? Liian vähän, mutta aina kun mahdollista tälleen vallilalaisena. Sanot läheisille, että rakastat heitä? Lapsille monta kertaa päivässä. Meillä myös huudahdellaan heippojen lisäksi aina, että olet rakas! Sanot miehellesi rakastavasi tätä? Joka päivä. Kuiskuttelen korvaan, sanon puhelimessa ja viesteissä. Sanon usein, mutta ehkä hellu sanoo vielä useammin. Soitat anopille? Hellun äidille en muista soittaneeni koskaan, vaikka hän herttainen ihminen onkin. Katsot kuivakaappien sisällön? Silloin, kun se pursuaa. Meidän kuivakaappi on vain kaksi ja puoli hyllyllistä, joten tämä tapahtuu helposti. Tänään ensimmäisen kerran pitkään aikaan haaveilin suuresta ja väljästä keittiöstä, ja sekin ajatus tuli mieleen rappukäytävässä, ei edes keittiössä itsessään.

Halti hellu takki

Ois ihanaa, jos tavarat olisivat kaapeissa yhdellä katsauksella katsottavissa, eikä minkään takana olisi mitään. Luuttuat lattiat? Silloin, kun ne näyttävät likaislta. Meillä on vanha lautalattia, joka on sen verran patinoitunut, että armoa saa. Imuroit kotisi? Imuri on esillä useasti viikossa, mutta koko kodin kerralla imuroin vaan siivouspäivinä, joita pidän silloin kun on aika eli jäätävä sotku. Siivoat? Joka päivä jotain. Mutta kaikki muu saa mennä aina siivouksen edelle, vaikka rakastan siisteyttä. Peset vessan? Noin kerran viikossa ja aina kun tarvii. Syöt noutoruokaa? Aika usein. Tilaan Woltilla ja haen kotiin. Valehtelet? No harvoin kyllä. Valehtelu, vaikka se olisi pikkuhuijauksia lapsille, vaikka että ei ole karkkia, vaikka omassa laatikossani olisikin, on niin kurjaa, siitä tulee paha mieli ja huono omatunto, niin en pysty kovin helpolla. Narraaminen on sitte eri asia. Sheivaat? Silloin, kun huvittaa. Itseäni varten aina, jos! Vaihdat hammasharjan? Tuntuu, että hampaidenharjaus on meillä superiso juttu, koska lapsille se ei oo mieluisaa.

Rukka takki

Mielestäni en usein, mutta joka kuukausi kyllä varmasti jollekin jotain. Eilen kurahanskat lapselle, mutta olivat ihan liian isoa kokoa. Olet tehnyt raskaustestin? Oon tehnyt kolmesti, joka kerta oon ollut raskaana. Tarkistat toimiiko palovaroitin? Toisinaan. Peset autosi? Jos mulla ois oma auto, pesisin sitä kyllä usein ja siivoaisin sisältä. Tykkään hinkata kojelaudan puhtaaksi ja kiiltäväksi. Tarkistat vaatekaapin ja käyt sen läpi? Tänään ajattelin tehdä taas. Noin kerran parissa kuussa. Ei siellä mitään suuria muutoksia niin usein tapahdu, mutta järkkään sen samalla. Puhdistat hiukset harjasta? Jokaisen harjauksen jälkeen, koska vihaan täitä ja olen joskus löytänyt omasta päästäni täin niin, että se jäi harjaan. Imuroidessani myös käyn läpi aina hiusharjat, niin kätevää! Bonuskysymys: Kuinka usein vaihdat pipoa? En näemmä koskaan, koska kaikissa näissä kuvissa, jotka on otettu kaikkina eri vuodenaikona, mutta on sama pipo. <3 Ihanaa keskiviikkoa!

Halti hellu takki head

Numerolle ihan sama. Syöt irtokarkkeja? Tänään teki mieli, mutta viime viikolla taisin syödä. Tänään ostan kyllä elokuviin. Vierailet isovanhempien luona? Mulla ei ole enää isovanhempia. Hävettää myöntää, että kävin hyvin harvoin heidän viimeisinä vuosinaankin, aikka koen, että kaikki olivat mulle ihan läheisiä. Peset pyykkiä? Pyrn pesemään pyykkikorin tyhjäksi sinä päivänä, kun lapset menevät isilleen. Käyt hammaslääkärissä? Kävin kesällä näyttämässä yhtä paikkaa, mutta siellä ei tehty muuta. Edellisen kerran kävin muutama vuosi sitten. Harvoin siis. Käyt kaupassa? Enpä kävisi joka päivä, mutta käyn. Peset ikkunat? Yritän keväisin. Tänä vuonna jäi yksi huone pesemättä (niitähän on meillä kolme). En pidä siitä, kun likavettä tippuu ikkunalaudalle ja kädet kuivuvat. Muuten nautinnollinen, kiva ja näkyvä siivouspuhde. Vaihdat sukat? Välillä käytän kyllä kaksi päivää putkeen samoja. Ostat uusia vaatteita? Jos vastaan tulee jotain mitä tarvitsen ja välillä ihan vain siksi, että haluan jotain.

Halti hellu takki collar

Hankin siis erilaisia harjoja ja tahnoja piristämään tätä pakollista askaretta, mutta oma harja mulla on kyllä varmaan juhannukseksi ostettu halpisharja. Haaveilen sellaisesta älysähköhammasharjasta! Käyt kirjastossa? Harvemmin. Lasten pikkulapsiaikana käytiin usein. Meillä on superkivoja kirjoja omassa hyllyssä ja itselläkin monia kirjoja jonossa, että ensin ne ja sitten kirjastoon. Peset peitot ja tyynyt? Kesällä, kun ne saa pihalle kuivumaan. Tyynyjä talvellakin. Tuulettelen pakkasella viikottain. Peset rintsikat? Joka toinen viikko, muuten vaihtelen liivejä. Ilman oon aina, kun mahdollista. Leivot? Harvoin, koska meillä on sellainen uuni, joka paistaa huonosti. Viikonlopuksi olen kyllä suunnitellut leivontapäivää pitkästä aikaa. Siivoat jääkaapin? Aina, kun se vaatii sitä. Käyt puntarilla? Tykkään käydä puntarilla. Mulla ei ole koskaan ollut painon kanssa mitään suurempia kriisejä, enkä ole koskaan laihduttanut. Nyt kävin ja se näytti 69 kiloa. Ajattelin, että aika paljon, 65 olis kivempi, mutta katsoin itseäni peilistä ja totesin, että näytän hyvältä näin.

Takki

Instastooreissa ei likainen tukka haittaa. Käyt suihkussa? Heti, kun tuntuu siltä, jos jaksan. Hikeni ei haise helposti, joten olen freesi muija melkein aina, haha! Soitat äidille/isälle? Iskälle soitin kesällä 1997 viimeisen kerran. Äidin kanssa soittelutahti on vaihtelevaa. Nyt on meneillään hiljaisempi kausi. Äiti on mun äiti, mutta myös ystävä ja se kelle kiukuttelen myös ehkä eniten (ehkä hellu on kyllä mennyt jo äidin ohi tässä asiassa) (mutta oli pitkään siis ainoa ihminen, jolle pystyin kiukkuamaan silleen miten rakkaille saa joskus purkaa) ja on ihanaa, kun saa olla äidille aina justiisa se kuka ja millainen milloinkin on. Nyt kun katselin puheluhistoriaa, niin ei näkyny milloin oltais soiteltu, siinä on siis pidempään kuin kaksi viikkoa! Kääk. Näet vanhempiasi? Äiti asuu Oulussa, joten nähdään muutaman kerran vuodessa. Äiti käy täällä ja me siellä. Käyt leffassa? Tykkään käydä elokuvissa, mutta pelkään aina, että nukahdan. Tykkään tosi paljon leffassa käymisestä siksi, että siinä elokuva vie täysin mukanaan ja on ihanaa kadota niihin maailmoihin.

  1. Omenoita annetaan 2012.html
  2. Jyväskylässä käynnissä vuotuinen Valon kaupunki -tapahtuma : Suomi
  3. Tapahtumat
  4. Rukka takki
  5. Halti hellu takki head
  6. Halti hellu takki collar
  7. Oulu tapahtumat
  8. Nissan pickup pulttijako
  9. Sijoitusyhtiö Knight Capitalin vioittunut osakekaupparobotti osti 45 minuutin aikan noin seitsemän miljardin dollarin edestä osakkeita - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Mä olin oikeastaan menossa suihkuun, mutta koska iski yhtäkkinen into kertoilla juttuja, niin päätin osallistua tähän hauskaan blogihaasteeseen, jonka bongasin Karoliinalta. En muistakaan oonko mun pian 13 vuotisen blogielämäni aikana osallistunut kovinkaan moneen. Joten nytte sitte ku ikää on melkein teinarin verran. Blogilla siis. Itselläni enemmän. Elikkäpä kysymys on siitä, että kuinka usein teen mitäkin asioita. Vaihdat lakanat? Vaihdan aina silloin, kun lapset lähtevät isilleen. Saan rauhassa laittaa lasten vuoteet valmiiksi seuraavaa viikkoa varten ja itse sujahtaa raikkaisiin lakanoihin lapsettomaksi ajaksi. Oon tehnyt niin aina, ehkä juontaa juurensa siihen aikaan kun oli kaikenmaailman maitohikiä ilmoilla imetyksestä ja semmosia äitijuttuja. Vaihdat pyyhkeet? Kerran viikossa varmaankin. Putsaat lattiakaivot? Aina, kun näyttää siltä, että olis aika. Oon semmonen kaivojen tarkkailija kyllä (kotona), että alkaa ällöttää, jos näkyy yhtään mitään ylimääräistä. Peset hiukset? Joka toinen päivä suunnilleen, jos poistun ihmisten ilmoille.

September 6, 2021