Hiedanranta Tapahtumat 2019

Näsijärven rantaa seurailevan hiekkatien toisella puolella entiset tehdasrakennukset johdattavat kulkijan ajatukset menneisiin. Hiekkatien päässä, vanhojen lehtevien puiden suojista paljastuu yli 300 vuotta vanha kartanoalue, jonka punatiilisen päärakennuksen torni kurottaa kohti taivaita. Historiallinen kartano- ja tehdasmiljöö paljastavat urbaanin seikkailijan iloksi myös jotain muuta – uutta elämää. Värikästä kaupunkikulttuuria etsivälle Tampereen Hiedanranta onkin tämän hetken trendikohde. Vain muutaman kilometrin päässä Tampereen keskustasta, entisen ratsutilan ja tehdasalueen rakennusten kätköistä, löytyy koettavaa kaiken ikäisille. Istahda ihastelemaan kartanon puutarhasta avautuvaa järvimaisemaa Mielihyvin-kahvilan terassille tai nauti vegejätskikioskin antimia samalla, kun vaeltelet romanttisessa tehdasmiljöössä. Kiertokävelyllä kohti skeittipuistoa kannattaa suunnata katseet entisen tehtaan rakennusten seinille, joita värittävät monimetriset seinämaalaukset ja pistäytyä käsityöläisyhteisön tiloihin ihastelemaan lasinpuhallusta tai kierrätettyä designia.

Tapahtumat helsinki

Muut Verkot ja liittymät Tampereelle nousi älypylväs – toimii niin mobiiliverkon tukiasemana kuin USB-latauspisteenä to 14. 11. 2019, klo 09:45 | Markus Lehtiniitty Tampereella Hiedanrannan kaupunginosassa on pystytetty uusi kokeellinen älypylväs, joka on syntynyt useiden eri yritysten yhteistyönä. Uudella älypylväällä teknologia sulautetaan mahdollisimman huomaamattomasti kaupunkikuvaan ja suojataan … Lue lisää Lähetä uutisvinkki Seuraa tä sosiaalisessa mediassa Mobiili Seuraa käyttäjää @MobiiliFi Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Toimitamme uutiskirjeessämme päivittäin yhteenvedon tuoreimmista mobiilimaailman uutisista ja tapahtumista. Tilaa uutiskirje Viimeisimmät arvostelut Arvostelussa Huawein huipputason MatePad Pro -tablettilaite Lue lisää Kokeilussa Huawei P40 Pro+: Hämmästyttävän 10x optisen zoomin voimalla markkinoiden paras kamerapuhelin Arvostelussa Suomen edullisin 5G-älypuhelin, 399 euron Xiaomi Mi 10 Lite 5G Arvostelussa Sony Xperia 1 II: Massasta erottuva 1 199 euron huippupuhelin Matkapuhelinfoorumilaisten testissä täyslangattomat Honor Magic Earbuds -kuulokkeet Arkisto Arkisto

Tampereen Santalahti ei houkuttele kaupungin isoja, nykyisin Ratinassa soivia musiikkifestivaaleja. Ei ainakaan vielä. Santalahti on laaja alue Näsijärven ja ja Rantaväylän välissä, ja kaupungin suunnitelmissa tälle kaistaleelle mahtuu kaikkea: Isoja konsertteja, sirkusta tai vaikka kissanäyttelyitä. Skeittaajia ja mattopyykkäreitä, koirapuisto, lintutorni. Järvimaisema ja venesatama, talvella jääkenttä. Aluetta rakennetaan pala palalta. Osa on jo valmiina, ja uuden ison tapahtumapuiston (siirryt toiseen palveluun) on määrä valmistua ensi kesäksi. Kaupungin suunnitelmissa sinne mahtuu 25 000 hengen yleisö. Sauna Open Air, Tammerfest ja Blockfest kuitenkin odottelevat rauhassa, mitä Santalahteen on muotoutumassa. Ratina ei ole hiljenemässä. Tampereen Santalahti Näsinneulasta nähtynä. Pispala on järvien välissä ja keskusta kuvasta vasemmalle. Hiedanranta on kuvan oikean yläkulman ulkopuolella. Antti Eintola / Yle Uusi alue ei lähitulevaisuudessa kiinnosta myöskään Hiedanrantaan asettunutta Uusi Tampere -musiikkifestivaalia.

Art Pro Etkot & Jatkot Art Pro Sisällys 1. Tervetuloa Kiasmaan 2. Taidetestaajien Kiasma-käynti 3. Etkot 4. Jatkot 5. Tutustu Kiasmaan 6. Seuraa meitä 7. Yhteystiedot 1. Tervetuloa Kiasmaan Art Pro -käynnillä ADPROFIT 2015. Kansallismuseo ADPROFIT 2015 Kansallismuseo Brief Miten saadaan lisää nuoria aikuisia Kansallismuseoon? Tausta Mielikuva Kansallismuseosta on tällä hetkellä pölyttynyt ja anonyymi. Terminä museo viittaa liikaa vain menneisyyteen. Ajankohtaista maaseutuverkostosta Ajankohtaista maaseutuverkostosta Maaseutututkijatapaaminen Säkylä, 27. 28. 8. 2015 Joel Karlsson Sivu 1 30. 2015 Maaseutuverkosto Maaseutuverkoston tehtävänä on edistää yhteistyötä ja tiedon vaihtoa verkoston Ruukki sosiaalisessa mediassa Ruukki sosiaalisessa mediassa Sosiaalinen media ja yhteisölliset toimintatavat teknologiateollisuudessa - Facebook-hömpästä bisneksen tueksi 26. 2011 Petri Kyrönviita Ruukki tänään Rakentamisen liiketoiminta Profiilitutkimus 2011 Profiilitutkimus 2011 Rantapallo SFS-ISO 20252 -sertifioitu Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön.

Hiedanranta tapahtumat 2019 full

Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman TNS Kadettikunnan viestintätutkimus 2015 Kadettikunnan viestintätutkimus 2015 Heidi Honkamaa Risto Sinkko Kadettikunnan syyskokous 24. 10. 2015 Toteutus Webropol-kysely toteutettiin aikavälillä 17. 09-30. 09. 2015 Kysely lähetettiin kaikille sähköpostiosoitteen BISNESTÄ, TAIDETTA VAI SOSIAALITYÖTÄ? BISNESTÄ, TAIDETTA VAI SOSIAALITYÖTÄ? 1 Kulttuuripolittiset syklit Taiteen itseisarvo Taiteen taloudellinen arvo Taiteen sosiaalinen arvo 2 Taiteen sosiaalinen arvo Vuonna 2008 Suomessa julkaistussa tutkimuksessa FESTARIKAUSI KÄYNNISTYY FESTARIKAUSI KÄYNNISTYY Pääkaupunkiseudun elokuvatapahtumat CINEMAJA ry on vaihtoehtoisia elokuvia esittävien festivaalien, klubien ja kulttuurikeskusten yhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on edistää elokuvakulttuurin LAPINLAHDEN ASEMAN TAPAHTUMAT VUONNA 2019 LAPINLAHDEN ASEMAN TAPAHTUMAT VUONNA 2019 TAMMIKUU Höyrybaari, asema, 12. 1., la klo 20-01, U. S. R. Tiny housen tammiale, putiikissa, kierrätyskeskuksessa ja kahviossa ALE-tuotteita, tilaa uudelle vuodelle Euroopan unionin neuvosto Euroopan unionin neuvosto Euroopan unionin neuvosto MISTÄ SAAN TIETOA EUROOPPA- NEUVOSTOSTA JA NEUVOSTOSTA?

  1. Koneurakointi J.Siironen - Y-tunnus: 2723254-9 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet
  2. Hiedanranta tapahtumat 2019 results
  3. Psykologia avoimen vaya tele
  4. Hiedanranta tapahtumat 2019 football
  5. Tampereen Hiedanranta esittelyssä 360-panoraamana – Stara
  6. Hiedanranta tapahtumat 2019 1
  7. K-supermarket aukiolo itsenäisyyspäivä

Oppaamme tulevat paikalle vain täysin terveinä ja oireettomina. Emme jaa kierroksillamme materiaaleja, käsittele käteistä rahaa tai kättele. Kesän opastukset ovat maksuttomia. Tulethan opastetulle kierrokselle vain täysin oireettomana. Muistathan myös noudattaa suositeltuja turvaetäisyyksiä ja viranomaisten antamia ohjeita. Tapahtuma-ajat: la 4. 7. klo 12–13. 30 la 11. 30 la 18. 30 la 25. 30 la 1. 8. 30 la 8. 30 Tapahtumapaikka: Sijaintikunta: Käyntiosoite:

HIEDANRANNAN VUOSIRAPORTTI Kurkistuksia kaupunginosan suunnitteluun, väliaikaiseen tekemiseen ja näkyvyyteen. - PDF Ilmainen lataus

7. 2020. Aukiolot ti-pe klo 10-17 ja la-su klo 11-17 Hiedanrannan Paja - Pajalla käsityöläisten ja taiteilijoiden työt jatkuvat normaalisti. Pajalla myös Puoti, johon voi poiketa ovien ollessa auki. - Galleria Heitto avoinna 12. -13. klo 18-20 Jukola - Jukola on suljettu toistaiseksi. Tiedotamme erikseen, kun Jukolan kokoustila on jälleen varattavissa. Ravintola Zipatta - Ravintola Zipatta on toistaiseksi avoinna ja toimittaa lounasannoksia myös kotiin Lentävänniemen ja Lielahden alueella. Tarkista uusimmat tiedot, ruokalista ja tilausnumero Zipattan Facebook-sivulta Ulkoinen linkki Syötävä puisto Martat ovat aloittaneet viljelytoiminnan. Kaikille avoimet kylvö- ja istutustapahtumat löydät osoitteesta Ulkoinen linkki Ulkoalueet Hiedanrannan ulkoalueet tarjoavat hienoja mahdollisuuksia ulkoiluun koronatilanteenkin aikana, kunhan vain muistetaan suositellut etäisyydet muista ulkoilijoista. Suunnittelu Hiedanrannan kehittämisen kaikki suunnittelutyö, kuten yleissuunnitelman valmistelu, jatkuu suunnitellusti.

Hiedanrannan kehitysohjelma Liite 1. Kaupunginhallitus 14. 5. 2018 Hiedanrannan kehitysohjelma Kaupungin johtoryhmä 8. 2018 Kaupunginhallituksen kehittämiskokous 14. 2018 1 8. 2018 Tilannekatsauksen sisältö 1. Ohjelman tilanteen Lisätiedot Tapahtumaopas. Väliaikainen Hiedanranta Tapahtumaopas Väliaikainen Hiedanranta TA M P E R E, F I N L A N D Tervetuloa Hiedanrantaan Hiedanranta on entisellä tehdasalueella Näsijärven rannalla Tampereen Lielahdessa sijaitseva kokeilevan kaupunkikulttuurin Mainosta -sivustolla Mainosta -sivustolla SuomiMobiili on yksi Suomen tärkeimmistä mobiiliuutiskanavista, joka tavoittaa kuukausittain yli 100 000 suomalaista. Mikä SuomiMobiili? SuomiMobiili perustettiin intohimosta Etkot & Jatkot. Ateneumin taidebattle Etkot & Jatkot Ateneumin taidebattle Sisällys 1. Tervetuloa Ateneumiin! 2. Ateneumin taidebattle Etkot 3. Kun tulette Ateneumiin 4. Museoetiketti Jatkot 5. Ateneum pähkinänkuoressa 1. Tervetuloa Ateneumiin! Monenlaisia viestikapuloita Monenlaisia viestikapuloita Teemat Sosiaalinen media Viestinnän välineet vaikuttamisessa Yhteinen Järviset-lehti Alatunnistetiedot tähän 1.

September 3, 2021