Accenture Suomi Johtoryhmä

Hallitus kokoontuu pääsääntöisesti 6−8 viikon välien, kuitenkin aina tarvittaessa. Hallitus on päätösvaltainen, kun läsnä on enemmän kuin puolet sen jäsenistä. Hallituksen päätökseksi tulee läsnä olevien jäsenten enemmistön mielipide. Jos äänet menevät tasan, hallituksen puheenjohtajalla on ratkaiseva ääni. Hallituksen valitsee yhtiökokous. Yhtiöjärjestyksen mukaan Next Gamesin hallitukseen voi kuulua neljästä kuuteen varsinaista jäsentä ja yhdestä kuuteen varajäsentä. Hallituksen jäsenten ja varajäsenten toimikausi päättyy valintaa ensiksi seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä. Toimitusjohtaja ei voi toimia hallituksen puheenjohtajana. Hallituksen valiokunnat Hallitus päätti 23. 2. 2017 perustaa kaksi pysyvää valiokuntaa, tarkastusvaliokunnan ja palkitsemisvaliokunnan. Valiokunnat valmistelevat hallituksen kokouksissa päätettäväksi tulevia asioita. Valiokunnilla ei ole omaa itsenäistä päätösvaltaa. Hallitus nimittää valiokuntien jäsenet, ja sillä on myös oikeus erottaa valiokuntien jäseniä.

Johtoryhmä - Sijoittajat | Stora Enso

Overview Suomen Parhaat Työpaikat 2009 -tutkimuksen voittajat sekä Parhaat Työpaikat -listan organisaatiot palkittiin keskiviikkoiltana 4. 2. 2009. Suomen paras työpaikka suurten yritysten sarjassa on kolmatta kertaa peräkkäin Accenture. Mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen työssä ja kiinnostavat työtehtävät ovat tutkimuksen mukaan tärkeimpiä asioita, jotka toivat Suomen parhaalle työpaikalle jälleen voiton. Accenture on kolmessa vuodessa kaksinkertaistanut liiketoimintansa Suomessa. Viime tilivuonna yhtiö kasvatti liikevaihtoaan 31 prosenttia ja rekrytoi 350 työntekijää paikallisesti. Accenturelaisia on Suomessa nyt 1 200. - Suomen Paras Työpaikka -tutkimuksen kolmas peräkkäinen voitto on erittäin arvostettu yrityksessämme. Kilpailun kärkisijaan vaikutti työn merkityksellisyyden lisäksi myös yrityskulttuurimme ja vahvat arvot. Yhteishenki toteutuu hyvin arvoissamme. Ihmiset voivat luottaa työkavereidensa apuun, Accenturen toimitusjohtaja Frank Korsström sanoo. Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimukseen osallistuminen on käynnistänyt Accenturella järjestelmällisen kehitysohjelman: tutkimuksen osoittamiin kehityskohteisiin on tartuttu ja tartutaan, ja tavoitteena on sekä yksilöiden että koko työyhteisön tyytyväisyyden ja työnteon edellytysten jatkuva parantaminen.

accenture suomi toimitusjohtaja

Accenture suomi johtoryhmä inc

Johtoryhmän jäsenet Seppo Parvi Talousjohtaja, toimitusjohtajan sijainen, Suomen maajohtaja Lue lisää David Ekberg Johtaja, Packaging Solutions -divisioona Lue lisää Johanna Hagelberg Hankintatoimen ja logistiikan johtaja Lue lisää Hannu Kasurinen Johtaja, Packaging Materials -divisioona Lue lisää Per Lyrvall Lakiasiainjohtaja, Ruotsin maajohtaja. Vt. henkilöstöjohtaja 16. 1. 2020 alkaen. Lue lisää Markus Mannström Johtaja, Biomaterials-divisioona Lue lisää Lars Völkel Johtaja, Wood Products -divisioona Lue lisää

  • Norwegian suomi
  • Accenture suomi johtoryhmä campus
  • Hullut päivät 2018 syksy kuvasto
  • IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palvelut | CGI FI
accenture suomi johtoryhmä 2017
September 3, 2021