Wc Remontti Pienellä Budjetilla

Valaistus oli aikaisemmin hyvin yksikertainen. WC on vieraskäytössä enimmäkseen ja sinne haluttiin tuoda hyvä ja tunnelmallinen valaistus. Kierrätyksestä löytyi edullisesti messinkivalaisin peilin yläpuolelle. Samaa tyyliä oleva valaisin löytyi kattoon Boknäsiltä. Mitä remontti sitten maksoi? Remontti tuli maksamaan kalusteiden ja tarvikkeiden osalta alle 500 euroa. Remontti onnistui muutaman viikonlopun aikana. Mikrosementin asennus oli työllistävin osuus remontissa, ison korkean kaapin maalamisen lisäksi. Lopuksi kuvia lopputuloksesta. Mitä mieltä olet lopputuloksesta? Saatiinko riittävä muutos pienellä budjetilla? Haluaisitko apua oman sisustuksesi uudistamiseen? Ota yhteyttä ja etsitään hyviä, mutta edullisia sisustusratkaisuja!

Vessan hullu make over -kaakelimaalauksesta – Asikaine

Kaakeleiden maalaus onnistuu, mutta touhussa on omat niksinsä. Kaikki alkoi ihan hyvin, niin aina. Tampereen Rautiassa riemastuin tiedosta, ettei vessan kaakeleiden maalaamiseen välttämättä vaadita valuvia kaakelimaaleja, vaan oikeanlaisella pohjamaalilla (tartuntamaalilla) ja vedenkestävällä pintamaalilla saa saman tuloksen. Saimme ohjeistuksen maalauksen eri vaiheista, mutta kaakeleiden maalaaminen ei ole ihan yksinkertaista laattojen vaihtelevien pinnoitteiden takia. Huomasimme asian…pikkuisen liian myöhään, jonka takia jouduimme ottamaan projektissa harppauksen takapakkia. Tartuntamaalista huolimatta seinän maalipinnasta ei alkuun tullut tarpeeksi kestävä, joten maaleja piti poistella ja aloittaa prokkis uudestaan hiomalla seinälaatat. Maali pysyi tietysti erinomaisesti kaikkialla, missä ei pitänyt, kuten mattapintaisissa lattialaatoissa, joista valkoisia tahroja ei meinannut saada irti tärpätilläkään sekä kaikissa vaatteissani, jotka onnistuin sotkemaan valkoiseksi. Kaakeleiden vaihtelevien pintojen takia kannattaakin maalata alkuun yksi testikaakeli, jolla kokeilee kyseisen kaakelin tarttumapinnan ennen kuin ryhtyy suuremmin hommiin tai varmuuden vuoksi vaan hioa kaakeleiden pinta joka tapauksessa ennen maalaamista.

Wc remontti pienellä budjetilla

Sekin on ollut työnalla jo pitkään, mutta kaikkea ei aina jaksa ja ehdi. Olen todella tyytyväinen, että yksi etappi on taas valmis. Alakerran vessa on niin ikään kokenut hieman muutosta, mutta pienemmässä mittakaavassa. Siellä olisi tarkoitus maalata seinät, mutta millä aikataululla, en tiedä.

Wc Remontti Halvalla | Gereedschapsstunter

Vallitsevan valkoisen vastapainoksi innostuin yhdistelemään vessaamme vastapainoksi vaaleaa puuta ja murrettuja sävyjä. Sisustus on vielä vähän kesken ja tavarat hakevat paikkaansa. Nukuttuani muutaman yön ja punaisen kaakelipölyn hieman laskeuduttua muuallekin kuin valkoiseen tuoreeseen maaliin, olen jo ehtinyt varovasti fiilistellä lopputulosta.. Puna-kelta-mustaan inva-suihkuun verrattuna muutos extreme! HAHA! Kyllä. Vessassamme on aina jättimäinen puska pioneja. Tai ainakin silloin, kun naapurin muija kerää niitä turvaan pihassamme mylläävien talkoolaisten tieltä. (Uusi remontti on alkanut…) Niin. Muuttuihan vessan ilme vähän…Ok, myönnän jokaisella vessareissulla jo salaa twerkkailevani häikäisevälle lopputulokselle. HAHAHA. Uskomaton luksusvessa meikällä! Uskomaton hotellivessa. Sokaistun tästä valosta ja tilasta. Ihanaaa! Luksus-meikä! Kusi-perheen vessa on ehkä Nekalan hianoin! JEEE! Ihana vessa vessa vessa! Hianosti rempattiin. Jee! Rautialla on nyt käynnissä Voita remppa tai reissu -kilpailu, josta voi voittaa joko 500e matkalahjakortin tai remonttitarvikelahjakortin.

Nepsy koulutus ilmainen

lääkärinlausunto t lomake

Wc Remontti Pienellä Budjetilla | Gereedschapsstunter

  1. Fiat croma 2.2 jakopää
  2. Dallaspullat – Hellapoliisi
  3. Viemärin avaus vaijeri
  4. Paras kuivan päänahan shampoo
  5. Wc Remontti Halvalla | Gereedschapsstunter
  6. Lahden vanhin kirkko on ollut pystyssä vasta 60 vuotta | Päijät-Häme | Etelä-Suomen Sanomat
  7. Taukojumppaa Paremman Avioliiton perheleirillä Pieksämäellä 2019 - YouTube
  8. Yhteishaku turku amk
  1. Bauhaus ilmainen toimitus
  2. Hotelli keurusselkä esiintyjät 2019
  3. Pekka töpöhäntä soundboard
  4. Perämoottori huolto kotka
  5. S market espoon keskus e
September 6, 2021