Wilma Espoo Fi

Jokainen saa oppia, ideoida ja luoda uutta. Esko på svenska Esko in English Kannatusyhdistys Espoon sirkus- ja teatterikoulu Esko (aik. Espoon esittävän taiteen koulu) on rekisteröidyn kannatusyhdistyksen ylläpitämä. Espoon kaupunki sekä Opetus- ja kulttuuriministeriö tukevat Eskoa taloudellisesti. Espoon sirkus- ja teatterikoulu Eskon kannatusyhdistyksen kannattajajäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö, oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannattajajäsenen jäsenmaksu on yksityishenkilöltä 10 euroa, yhteisöltä tai säätiöltä 150 euroa. Lisätietoja saa koulun toimistosta. Kannatusyhdistyksen hallituksen jäsenet valitaan vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa. Ekologisuus on meille tärkeää Haluamme jakaa ympärillemme iloa, joka ei perustu kuluttamiselle vaan uusien taitojen oppimiselle yhteisöllisessä ilmapiirissä. Olemme ekologisia arjessamme kaikin tavoin ja pyrimme kestävään elämäntapaan. Käytämme toiminnassamme paljon kierrätysmateriaaleja sekä eettisesti tuotettuja tuotteita.

Wilmaan kirjautuminen - Wilma - Sipoon koulutoimisto

  1. Wilma espoo fi 2
  2. Foreca sää salome
  3. Harman veden imeytyskenttae 3
  4. Nokian autotalo oy
  5. Koska posti tulee in real life
  6. Jvg logomo liput
  7. Ohjeet uudelle opiskelijalle 2020
wilma espoo fi live wilma espoo sisaeaenkirjautuminen wilma espoo kirjautuminen

Jos opiskelijan koneessa ei ole lisälaitteille tarvittavaa määrää USB-portteja, pitää opiskelijan hankkia koneeseen oma USB-jakaja (USB-hub) pitää pystyä käynnistämään ulkoisesta mediasta. Koeviikolla ja yo-kirjoituksissa käytettävä käyttöjärjestelmä käynnistetään koetilanteen ajaksi USB-porttiin kytketystä muistitikusta. Jos opiskelijan koneessa ei ole Ethernet-liitintä tai USB-portit on korvattu USB-C-porteilla, opiskelijan on itse hankittava sopiva adapteri yo-kirjoituksia ja koeviikon Abitti-kokeita varten. Tablettitietokone ei ole suositeltava vaihtoehto lukio-opintoihin, koska sen toimintaa ei voi taata Abitti-koejärjestelmässä. Emme suosittele Google Chromebook -tietokonetta, koska se ei toimi Abitti-koejärjestelmässä. Emme myöskään suosittele Applen Mac- tai MacBook-kannettavien käyttöä lukio-opiskelussa aiemmin ilmenneiden yhteensopivuusongelmien vuoksi. Jos aiot käyttää Apple-kannettavaa, varmistathan osaavasi käyttää sitä harjaantuneesti. Linkissä YTL:n ohjeet sopivan tietokoneen hankintaan: Tervetuloa opiskelemaan Kaitaalle!

Käyttäjätunnusta ei ole sidottu sähköpostiin. Wilmaan pääset kyllä kirjautumaan, vaikka vanha sähköpostisi ei ole enää käytössä. Voit kuitenkin halutessasi vaihtaa uudeksi käyttäjätunnukseksi uuden sähköpostiosoitteen ja saada myös Wilmasta tulevat ilmoitukset uuteen postiin. Huom. Voit vaihtaa käyttäjätunnuksesi itse vain, jos se on sähköpostimuotoinen. Muussa tapauksessa Vaihda sähköpostiosoitetta -linkkiä ei näy. Tässä tapauksessa vaihda tunnuksesi sähköpostimuotoiseksi ensin. Vaihda käyttäjätunnuksesi seuraavasti: Kirjaudu Wilmaan vanhalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Mene Ilmoitusasetuksiin Wilmasivun yläreunasta. Ilmoitusasetukset-sivulla näkyy vanha sähköpostiosoitteesi. Sen alapuolella on linkki Vaihda sähköpostiosoitetta. Klikkaa sitä. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi ja paina Lähetä -painiketta. Wilma lähettää uuteen sähköpostiin vahvistusviestin. Siirry sähköpostiohjelmaasi (uuden osoitteen mukainen sähköposti) ja avaa Wilman lähettämä viesti. Klikkaa vahvistusviestin linkkiä, ja palaa Wilmaan.

September 3, 2021