Suomen Pelit Jääkiekko 2017

  1. Suomen pelit jääkiekko 2017 start

15 USA on pelannut tähän mennessä loistavat MM-kisat 2017, joiden ainoana kauneusvirheenä on ollut avaustappio kisaisäntä Saksalle. Tämän jälkeen USA voitti kaikki ottelunsa ja samalla kovan A-lohkon kukistettuaan Venäjän viimeisessä pelissä lukemin 5–3. Erityisesti USA:n riveistä ovat onnistuneet maaleja kilpaa nakutelleet Johnny Gaudreau, Clayton Keller ja Anders Lee, jotka Leijonien on nyt saatava kuriin, mikäli välieräpaikka kiinnostaa. Suomen MM-turnaus ei ole kulkenut ihan jenkkien malliin, kuten kaikki varmasti jo tietävät. B-lohkon nelossija oli se ehdoton minimisaavutus, ja sen Leijonat Pariisista hakivat, mutta harvoin MM-kisoissa on Suomen osalta saatu jännittää näin paljon jo lohkovaiheessa. Nyt olisi kuitenkin löydettävä vielä vähintään pari lisävaihdetta, jotta USA:n haastaminen puolivälierässä onnistuu. Ja miksipä ei – kyllä Suomen joukkueessa potentiaalia kuitenkin on, ja nyt suurimmat paineet ovat poissa. Tappio olisi pettymys, ei katastrofi. Kertoimien valossa USA lähtee Suomea vastaan selkeänä suosikkina.

Suomen pelit jääkiekko 2017 start

Vihjeet MM 2017 -puolivälierään Kanada – Saksa klo 21. 15 Torstai-illan toisessa myöhäisottelussa kohtaavat Kanada ja Saksa, joiden taivalta pudotuspeleihin onkin käyty jo hieman läpi yllä. Kanada varmisti lohkovoiton jo ennen viimeistä ottelua, Saksa taas tuhosi latvialaisten jatkohaaveet ja punnersi puolivälieriin huippujännittävässä voittolaukauskisassa. Saksa voitti USA:n avausottelussa 2–1, joten kyllähän joukkueessa tulosten valossa pientä yllätyspotentiaalia on pohjois-amerikkalaisia vastaan… Se ei nyt kuitenkaan riitä puolivälierissä tämän tasoista kanadalaisryhmää vastaan. Tämä pari on selvä jo ennen ottelun alkua kotiedusta huolimatta, ja veikkaisimme, että maaleja nähdään tässä matsissa melko runsaasti. Kanada tulee otteluun varmasti melkoisella ryminällä heti alusta alkaen, eikä olisi lainkaan yllättävää, että jo ensimmäisessä erässä nähtäisiin useampia osumia. Vihjeemme MM 2017 -puolivälierään Kanada – Saksa onkin panostaa 1. erän maalivedossa tulokseen yli 1, 5, joka antaa kertoimeksi todella maistuvan 1.

Toivotaan Suomelle menestystä jälleen näissä kisoissa jotta suomalaisittain jännitys säilyy pitkään. Vedonlyöjälle on kuitenkin tarjolla jännitystä ensimmäisestä ottelusta aina kultajuhliin saakka, pelasi MM-finaalissa sitten kuka tahansa. Jääkiekon MM-kisat peliformaatti 2017 Yhteensä 16 joukkuetta on jaettu kahteen eri lohkoon. Lohko A pelataan Kölnin Lanxess -areenalla, jonka kapasiteetti on peräti 19 500. Pariisin Lohko B tullaan pelaamaan AccorHotels Arenalla johon mahtuu 15 000 katsojaa. Välierät, pronssiottelu ja loppuottelu tullaan pelaamaan Kölnissä, puolivälierät pelataan vielä puoliksi Pariisissa ja Kölnissä. Lohko A:ssa pelaavat: Venäjä, USA, Ruotsi, Slovakia, Saksa, Latvia, Tanska, Italia Lohko B:ssä pelaavat: Kanada, Suomi, Tsekki, Sveitsi, Valko-Venäjä, Norja, Ranska, Slovenia Pelataan yksinkertainen, lohkon joukkueiden välinen sarja. Yhteensä MM-kisoissa tullaan pelaamaan 64 ottelua, kisojen aikatauluun voit tutustua kokonaisuudessaan vaikkapa kisojen virallisilla kisasivuilla.

Parhaassa tapauksessa Suomi voittaa koko lohkon, huonoimmassa tapauksessa peli yskii ja jäädään neljän parhaan ulkopuolelle. Mikä on sinun veikkaus? Suomen joukkue MM-kisoihin 2017 Leijonat pelaa kisoissa Lauri Marjamäen komennossa. Kisoihin odotettiin vesi kielellä useampaa NHL-vahvistusta, mutta useampi pelaaja joutui jättämään kisat välistä loukkaantumisten ja työuupumuksen takia. Esimerkiksi Patrik Laine halusi keskittyä kesäharjoitteluun rauhassa, samoin muutama muukin rankan kauden jälkeen. Moni odotti myös Mikko Koivua ja Mikael Granlundia kisoihin, mutta loukkaantumiset ja sopimusten loppumiset vesittivät nämä haaveet. Nähtäväksi jää leimataanko koko joukkueen passit, vai vieläkö NHL:stä odotetaan vaikkapa Pekka Rinnettä tai Olli Määttää. NHL:n toinen pudotuspelikierros päättyy vielä sopivasti jotta suomalaispelaajat ehtisivät NHL:stä MM-kisojen ratkaisupeleihin, eri asia on sitten miten tankissa riittää bensaa. Valinnat aiheuttivat jälleen parranpärinää. Joonas Korpisalo oli kahdessa treenimatsissa todella hyvä, joten hänestä leivottaneen heti Suomen ykkösmaalivahti näihin kisoihin.

suomen pelit jääkiekko 2012.html
  1. Suomen pelit jääkiekko 2017 dates
  2. Suomen pelit jääkiekko 2012 relatif
  3. Cloetta Aakkoset Choco 280 g - Glu.fi
  4. Osta & myy, huutokauppana tai heti - Huuto.net
  5. Suomen pelit jääkiekko 2017 lyrics
  6. Keskustelu - Mitä järkeä Nordean Joustoluotolla? | Aihe vapaa | Vauva
  7. Huawei mediapad t3 10 suojakuori
  8. Suomen pelit jääkiekko 2017 helsinki
  9. Suomen tivoli hinnat
  10. Suomen pelit jääkiekko 2017 start
  11. Suomen pelit jääkiekko 2015 cpanel
  12. Suomen pelit jääkiekko 2017 youtube
suomen pelit jääkiekko 2017 football

Ruotsin maailmanmestauuskerroin on 4. 00 ja Venäjän 4. 25. Ruotsi luottaa kokoonpanossaan NHL -apuihin ja niitä sillä onkin ennätysmäärä tämän kauden joukkueessaan. Venäjä puolestaan luottaa suurimmaksi osaksi KHL -pelaajiin, onko tämä sitten viisas ratkaisu, se jää nähtäväksi. Suomen kerroin on 8. 50, joten ihan muhkeat rahat saa takaisin omasta sijoituksestaan, mikäli Suomi sattuisi kisat voittamaan. Altavastaajana Suomi jälleen kisoihin lähtee, mutta ei Suomi ole tainnut koskaan ykkössuosikkina kisoihin lähteä ainakaan vedonlyöntikertoimien osalta. Vetoa pääsee ennen kisoja lyömään myös mm. mitalisjoituksesta, Suomen mitali toisi panoksen takaisin kertoimella 1. 95. Kilpailu on kuitenkin kovaa, joten mikään auringonvarma tämäkään betsi ei ole. Unibetiltä ja monelta muulta vedonlyöntitoimistolta löytyy myös Lohkon Voittajaveto, ja kertoimien perusteella Suomi on rankattu oman B-lohkonsa kakkoseksi kertoimella 4. 50. Kun neljä parasta maata jatkaa turnauksessa alkulohkon jälkeen eteenpäin, pitää pelin sujua heti ensimmäisistä vaihdoista alkaen.

Tre Kronor hävisi sekä Venäjälle että USA:lle, mutta hoiti kuitenkin kaikki lohkon pienemmät maat kunnialla. Mitään murskalukemia ei kuitenkaan Saksa- ja Italia-pelejä lukuun ottamatta nähty. NHL-vahvistuksia riittää, ja joukkue on paperilla kivikova, mutta syttyykö Ruotsi edes puolivälieriin, kun vastassa on "vain" Sveitsi? Sveitsi on ollut tähän mennessä MM-kisojen suurin yllättäjä. Lohkon B kakkospaikka ennen Tshekkiä ja Suomea tuli ansaitusti, sillä Kanadan kaataminen oli temppu, jolle pitää nostaa tirolihattua. Sveitsin kannalta lupauksia herättävää on erityisesti se, että joukkue onnistui haastamaan kaikki ennakkoon kovemmat maat todella hyvin. Suomi voitti Sveitsin vasta jatkoajalla, Tshekki puolestaan hävisi lukemin 3–1. Mielestämme Sveitsiä aliarvioidaan edelleen räikeästi, sillä sen suoran voiton kerroin Ruotsia vastaan on peräti 5. 70. Vihjaamme sen sijaan tähän peliin kuitenkin Sveitsiä tuplamahdollisuudella, eli Sveitsi 1X, jolle saa kertoimeksi mukavat 2. 55. Sveitsin osakkeita nostaa hieman myös se, että Ruotsi joutuu matkaamaan välipäivänä Kölnistä Pariisiin tätä peliä varten.

suomen pelit jääkiekko 2017 2018

C More on panostanut studiohin sekä suosikkiääni Antero Mertarannan selostukseen. Leijonien matsien lisäksi tarjolla on myös muiden joukkueiden pelejä. Maikkarin urheilusisällöt ovat muuttaneen ajoittain todella heikoisti toimineensta Katsomosta uuteen C More Suomi suoratoistopalveluun, joten MM-lätkän striimaaminen pitäisi olla nykyään miellyttävämpi kokemus. Suomen otteluohjelma MM-kisoissa Suomi pelaa alkusarjassa seitsämän ottelua 11 päivässä, minkä jälkeen on päivä lepoa ennenkuin puolivälierät alkavat 18. toukokuuta. Jos Leijonat menee päätyyn asti, jatkuu turnaus semifinaaleilla lauantaina 20. toukokuuta ja finaalilla heti seuraavana päivänä. Koska matsit pelataan Keski-Europaassa, näkyvät ottelut Suomessa parhaaseen katseluaikaan. Arkisin pelit alkavat 17:15 tai 21:15. Jääkiekon MM-kisat alkulohkon ohjelma (Suomen aikaan): 5. 5. Perjantai klo 17:15 Suomi – Valko-Venäjä 7. Sunnuntai klo 17:15 Suomi – Ranska 8. Maanantai klo 21:15 Suomi – Tsekki 10. Keskiviikko klo 21:15 Suomi – Slovakia 13.

Vuonna 2017 ei järjestetä olympilaisia, jalkapallon arvokisoja tai lätkän World Cupia, joten 5. toukokuuta alkava jääkiekon MM-turnaus on tämän vuoden ylivoimaisesti suomalaisia eniten kiinnostava urheilutapahtuma. Viime vuonna MTV3:n lähetys Suomen ja Kanadan välisestä MM-finaalista houkutteli parhaimmillaan 3, 25 miljoonaa suomalaiskatsojaa TV:n ääreen. Luku on niin uskomattoman kova, että se tuskin menisi rikki, vaikka Leijonat pelaisi tänäkin keväänä MM-kullasta. Ilmeisesti jääkiekossa on otettu oppia futiksen EM-kisoista, sillä tämän vuoden kisojen isännyys on jaettu poikeuksellisesti kahden maan kesken. Suomi on arvottu B-lohkoon, jonka ottelut pelataan Pariisissa. A-lohkon ottelut järjestetään Kölnin Lanxess Arenalla, joka toimii myös turnauksen semifinaalien ja finaalin pelipaikkana. Suomen ottelut TV:ssä ja striimeinä MM-jääkiekkoa voi katsoa neljästä paikasta. Viime vuoden tapaan MTV3 kanava esittää kaikki Suomen ottelut maksutta. Maikkarin maksullinen C More kanava on paras valinta, jos haluaa auttaa kaiken MM-lätkästä.

USA:n suorasta voitosta tarjotaan juuri nyt kerrointa 1. 66, joka on ehkä kuitenkin liian vähän. Ei Suomi mitään häikäisevää ole vielä esittänyt, mutta Tshekkiä ja Sveitsiä vastaan pelattiin kuitenkin ihan tasapäin – ja itse asiassa niin tasaisesti, että jatkoajalle mentiin molemmissa peleissä. Vihjaamme saman kaavan toistuvan myös puolivälierissä ja tartumme tässä pelissä hyvään tasapelikertoimeen 4. 80. Vihjeet MM 2017 -puolivälierään Venäjä – Tshekki klo 17. 15 Kakkossuosikkina MM 2017 -turnaukseen lähtenyt Venäjä on näyttänyt haavoittuvuuttaan tässä turnauksessa nimenomaan kovissa peleissä. Vaikka itänaapuri hallitsee MM-kisojen pelaaja- ja joukkuetilastoja melkoisella otteella (esimerkiksi viiden parhaan pistemiehen joukossa on kolme venäläispelaajaa), hävisi se kuitenkin lohkovaiheessa USA:lle ja joutui voittolaukauksille avauspelissä Ruotsia vastaan. Pienet maat Venäjä on murskannut vakuuttavasti. Tuloksena siis lopulta kakkospaikka, josta palkintona puolivälierä B-lohkon kolmosta Tshekkiä vastaan.

  1. Blockfest 2019 esiintyjät karaoke
  2. Taivas ei oo rajana lyrics
September 5, 2021