Kuopion Paras Ruokapaikka - Kuopio Paras Ruoka

Bloginaapurini Mungolifen Anna oli piipahtanut vauvan kanssa Mustassa Lampaassa, ja kehui paikkaa kovasti blogissaan vauvamyönteisyydellään. Meillä oli kuitenkin harvinainen mahdollisuus lähteä ravintolaan ilman vauvaa kiitos vanhempieni, ja lähdimme kaksin nauttimaan kiireettömästä illallisesta. Muuten meidän pikkuinen kulkee mukanamme ravintoloissa, ja tähän lapsi ravintolassa – aiheeseen tulen paneudutumaan myös ihan erikseen. Musta Lammas, maistelumenu ja viinipaketti Päätimme lopulta illallistaa ihan pidemmän kaavan mukaan ja kuuden ruokalajin maistelumenu kesti noin kolme tuntia. Viinipaketti kruunasi illan, tosin puolitimme paketin sillä olisin ollut tuhannen tuiterissa kuuden viinilasin jälkeen – vaikka eivät ne kuulemma suuren suuria olisivat olleetkaan. Kuuden lajin maistelumenun hinta oli 69€, eli kahdelta se teki yhteensä 138€. Viinipaketit ja muut juomat tekivät yhteensä loput laskusta, sillä otimme juomat erikseen vielä alkuun ja loppuun jälkkäriksi. Nyt sitten siihen tärkeimpään, eli annoksiin.

Kuopion paras ravintola

Naatiskelia Kuopio, Suomi Arvosteltu 3. tammikuuta 2016 Kuopion ykköspaikka. Innovatiivista ja maukasta ruokaa esteettisellä otteella. Onneksi tällainenkin paikka koti-Kuopiosta löytyy. Ravintola on melko pieni ja lounasajan kiireisimpinä tunteina tupa on täysi. Lounasruokailu on kuitenkin dynaamista, ihmiset vaihtuvat tiuhaan ja paikka on löytynyt joka kerta helposti. Ruokakonsepti on finedinigia rennolla otteella. Lounas kattaa kolme ruokalajia, alkuruoka ja jälkkäri ovat usein vain pieniä suupaloja. Aterian jälkeen on kuitenkin yllättävän kylläinen olo näinkin raavaalla miehellä. Palvelu on laadukasta ja ystävällistä ja paikka on tyylikäs, urbaania ja nuorekasta. Käyntipäivä: marraskuu 2015 Hinta-laatusuhde Palvelu Ruoka Kysy kaverilta Naatiskelia yrityksestä Restaurant Urban Kiitä käyttäjää Naatiskelia Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n. Iinas1 Kuopio, Suomi Arvosteltu 12. joulukuuta 2015 Loistavaa ruokaa joka kerta, ihana tunnelmallinen miljöö, lämminhenkinen palvelu.

Kuopion paras ruokapaikka news

Tuolla summalla olemme selvinneet yhdestä Kuopion suosikeistamme, Trattoria Sorrentosta kahden pizzan, pienen alkupalan ja juomien (joita tosin ei ollut montaa) kanssa useaan otteeseen. Me valitsimme illalliskohteeksemme Mustan Lampaan, mielessämme netistä heidän verkkosivuiltaan bongaamani kuuden ruokalajin maistelumenu. Musta Lammas ei ole Kuopion edullisimpia paikkoja – taitaa olla Puijon Tornin ohella jopa kallein – ja odotukset olivat korkealla. Maistelumenu ja viinipaketti vielä siihen päälle – odottelin iltaa innostuneena ja olinpa lukenut joitain mielenkiintoisia blogijuttujakin aiheesta ystävien kokemusten lisäksi. Olen pitänyt suomalaisia ravintoloita noin yleisesti ottaen hieman ylihinnoiteltuina, ja esimerkiksi kotona Saksassa saan rahalle enemmän vastinetta. Suomessa tulee usein myös tunne, että viinien hinnoissa on jonkin verran ilmaa, vaikka toki sitä ymmärtää mistä suomalainen kulurakenne koostuu. Mieli oli Mustan Lampaan osalta utelias. (kuvitus Mustasta Lampaasta ja samaan syssyyn pahoittelut hieman tummista kännykkäotoksista – jätin kameran tarkoituksella kotiin) Kiireetön ruokailu kaksin Vauva jäi vanhempieni hoitoon, vaikka Musta Lammas onkin ilmeisesti tunnettu lasten hyvästä huomioinnista.

Kuopion paras ruokapaikka latest

Kuopio tarjoaa silmänruokaa, mutta miten on ravintolaruoan laita? Kuopio on kaupunki, jonka ravintolatarjonta on kokenut positiivista kehitystä viime vuosien aikana. Koska tämä asia on tehnyt tähän sudettisavolaiseen isommankin vaikutuksen, kirjoitin aiheesta ihan oman artikkelin " Foodie, unohda Lontoo ja New York, ja Kuopio on nyt in ". Me kävimme kolmen viikon Kuopion lomamme aikana testaamassa Kuopion ravintolatarjontaa useampaankin otteeseen: kaupungin lounas ja brunssitarjonta tuli hyvin tutuksi. Kävimme myös muutaman kerran testaamassa Kuopion illallisen näkökulmasta. Mikä on sopiva ravintolabudjetti Kuopioon? Kuopiossa 250€:n illallisbudjetti on kahdelle verrattain suuri, sillä kaupungissa ei ole kovinkaan montaa kalliimpaa fine dining -ravintolaa. Paneudun lounaspaikkojen tarjontaan vielä erikseen, mutta tänään pohdin sitä, onko Kuopiossa järkevää illastaa satojen eurojen edestä. Useissa ravintoloissa loppulasku on kokemukseni mukaan kahdelta himpun yli 50€:n tietämillä, mikä toki riippuu monesta asiasta kuten esimerkiksi ruoan kanssa nautitusta viinistä ja sen määrästä.

  1. Silmukka-avain | Motonet Oy
  2. Pirkanmaan ulosottovirasto huutokauppa
  3. Minä seitan harmonikkaa sanat o
  4. Raakel lignell lihavuusleikkaus
  5. Sirkusprinsessa - Katariina Leino - Google-kirjat
  6. Suomi ruotsi u20 cup
  7. Toyota avensis vaihtoauto
  8. Bio marilyn seinäjoki
  9. Huawei p20 lite näyttö plus
  10. Kuopion paras ravintola - arvostelun kohteena Restaurant Urban, Kuopio, Suomi - Tripadvisor
  11. ALD Vaihtoautot, Tampere vaihtoautot - Tampere | Autotalli.com

Kuopion paras ruokapaikka 2

Ei se jokaviikkoinen luksus hintansa vuoksi ole, mutta silloin tällöin oikein kiva tapa viettää iltaa. Meillä oli Mustaan Lampaaseen lahjakortti, ja osan maksoimme itse. Monessa Euroopan kaupungissa saa olla todella tarkkana, ettei ravintolan loppulasku lähde aivan lapasesta – juttelin tästä asiasta taannoin Pako Arjesta -blogin Jerryn kanssa, joka oli lähdössä reissuun Pariisiin. Pariisissa on toki ravintoloita jokaiselle kukkarolle, mutta vähän paremmasta setistä hyvässä ravintolassa saattaa joutua maksamaan useita satasia per henkilö. Toki hintataso Kuopiossa ja Pariisissa ei nyt ole aivan vertailukelpoinen, mutta saanette kiinni mitä ajan takaa. Kuopiossa Mustassa Lampaassa laadukkaan maistelumenun saa kuitenkin sillä 69€:llä, eikä se ole tästä kokonaisuudesta paha hinta. Veikkaan, että Helsingissäkin joutuu laittamaan rahaa rutkasti lisää vastaavaan settiin. Puijon Tornin illallinen olisi mukava testata myös kesäiltana auringonlaskiessa – kokemusta on toistaiseksi vain lounaasta, mikä ylitti odotukset.

Erityiskiitos paikalle mukavasta ilmapiiristä, Urbaniin astuessa tuntee itsensä aina kovasti tervetulleeksi. Käyntipäivä: kesäkuu 2015 Hinta-laatusuhde Palvelu Ruoka Kysy kaverilta Anu R yrityksestä Restaurant Urban 1 Kiitä käyttäjää Anu R Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n. Restaurant Urban – tätä tarkastelleet tarkastelivat myös näitä: Oletko käynyt kohteessa Restaurant Urban? Jaa kokemuksesi! Omistajat: mikä on teidän versionne tarinasta? Oletko yrityksen omistaja tai johtaja? Ota profiili haltuusi maksutta, niin voit muun muassa vastata arvosteluihin ja päivittää profiilia. Ota profiili haltuun

Summa summarun: Musta Lammas on selkeästi loppuun saakka mietitty kokonaisuus, ja vähän yli sata euroa per henkilö ei mielestäni ole kuuden ruokalajin ja juomien kanssa paha summa ollenkaan. Yhdistettynä todella miellyttävään ja asiantuntevaan palveluun, kokemuspankkikin karttui mukavasti. Lähdimme molemmat hymyssä suin kotiin, ja myös Matteo piti syömästään. Aikoo kuulemma tuoda vanhempansa syömään Mustaan Lampaaseen, kun he joskus Italiasta Kuopioon saapuvat. Pieni miinus kuitenkin asiakkaiden sijoittelusta ravintolassa: Musta Lammas oli tuona torstaina hyvin tyhjä (muutama seurue lisäksemme), ja meidät sijoitettiin kahden hengen pöytään aivan kiinni toiseen kahden hengen seurueeseen. Välissä oli tosin lasi eikä siinä mitään toisesta pöydästä kuulunut, mutta ajattelin että ehkä tilaa olisi ollut muuallakin. 250 euroa on paljon Kuopiossa, mutta se kannattaa satsata jos haluaa laatua ja kokemuksen Oikeastaan sanoisin, että 250 euroa oli kohtuullinen hinta kahdelle kyseisestä illallisesta, vaikka Kuopiossa se onkin paljon.

Vaikka yleensä täynnä, mukavasti sopu sijaa antaa istuutua tuntemattomien kanssa samaan pöytään. Lapsen kanssa mahtuu myös hyvin. Käyntipäivä: lokakuu 2015 Hinta-laatusuhde Palvelu Ruoka Kysy kaverilta Iinas1 yrityksestä Restaurant Urban Kiitä käyttäjää Iinas1 Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n. Focusorson Kuopio, Suomi Arvosteltu 22. lokakuuta 2015 Aina erinomainen ruoka. Loistava palvelu. Hintalaatusuhde viiskauttaviis. Lisäksi kaupungin paras kahvi. Käyntipäivä: heinäkuu 2015 Hinta-laatusuhde Palvelu Ruoka Kysy kaverilta Focusorson yrityksestä Restaurant Urban Kiitä käyttäjää Focusorson Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n. Kuopiolainen Kuopio, Suomi Arvosteltu 1. syyskuuta 2015 matkapuhelimen kautta Fine dining-ruokapaikka, jonne jonotetaan, mikä todistaa vastaansanomattomasti, että kyse on paikkakunnan ykköspaikasta. Käyntipäivä: syyskuu 2015 Kysy kaverilta Kuopiolainen yrityksestä Restaurant Urban Kiitä käyttäjää Kuopiolainen Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n. Anu R Kuopio, Suomi Arvosteltu 31. heinäkuuta 2015 Urbaniin on aina kiva mennä ja lounaslistaakaan ei tarvitse etukäteen tutkia - ruoka on kuitenkin hyvää, oli se mitä tahansa.

Musta Lammas panostaa pohjois-savolaiseen lähiruokaan, ja koska asiakkaita ei tuona torstai-iltana ollut ruuhkaksi asti, ystävällisellä tarjoilijalla oli aikaa kertoa vähän enemmän ravintolan periaatteista. Oli kiva kuulla, että paikalliset raaka-aineet ovat tosiaan suosiossa ja niitä jopa kasvatetaan itse. Ruoista huomasi, että ne olivat todella tarkkaan mietitty, ja maut sopivat yhteen todella hyvin. Ihan oikeasti hyvin. Tarjolla oli jonkin verran Kallaveden kalaa ja paikallista kasvistuotantoa, sekä pääruokana todella herkullista karitsaa. Annoskoko oli melko pieni, mikä on tällaisissa ravintoloissa tavallista. Olen tosin itse pieniruokainen, ja jouduin antamaan muutamasta annoksesta lopun Matteolle, jotta jaksaisin maistaa kaikkea. Viinit oli myös mietitty tarkkaan, ja Mustassa Lampaassa oli iso fokus saksankielisten maiden viineissä. Oli hauska huomata jo ensimmäisen viinin kohdalla, että se oli tuotettu muutaman tunnin matkan päässä meiltä kotoa, Reininlaakson Rüdesheimissä. Otin tuottajien tietoja ylös, sillä hyviä viinintuottajia on näillä nurkilla kiva löytää aina lisää.

September 5, 2021