Mm Lyhenne Englanniksi

Etsitkö NGL merkityksiä? Seuraavassa kuvassa voit nähdä NGL tärkeimmät määritelmät. Jos haluat, voit myös ladata kuvatiedoston tulostettavaksi, tai voit jakaa sen ystäviesi kanssa Facebookin, Twitterin, Pinterestin, Googlen jne. Kautta. Jos haluat nähdä kaikki NGL merkitykset, siirry alaspäin. Täydellinen luettelo määritelmistä on esitetty alla olevassa taulukossa aakkosjärjestyksessä. Tärkeimmät NGLn merkitykset Seuraava kuva esittää NGLn yleisimmin käytetyt merkitykset. Voit siirtää kuvatiedoston PNG-muodossa offline-käyttöön tai lähettää sen ystävillesi sähkö olet ei-kaupallisen verkkosivuston ylläpitäjä, julkaise NGL-määritelmien kuva sivustossasi. Määritelmät NGL Kuten edellä on mainittu, näet kaikki NGLn merkitykset seuraavassa taulukossa. Huomaa, että kaikki määritelmät on lueteltu aakkosjärjestyksessä napsauttaa oikealla olevia linkkejä nähdäksesi yksityiskohtaiset tiedot kustakin määritelmästä, mukaan lukien määritelmät englanniksi ja paikallisella kielelläsi. Akronyymi Määritelmä NGL Aio valehdella NGL Ei ole suuri menetys NGL Ei suurempaa rakkautta NGL Luonnollinen tienlaidalla NGL Luonnollisen maanpinnan taso NGL Luoteeseen Gemological laboratorio NGL Maakaasun neste NGL Nagercoil NGL National Geospatial-Intelligence Kirjasto NGL National Golf liiga NGL National Grid for Learning NGL National Guardian Henkivakuutusosakeyhtiö NGL Nenä vaihde käynnistää NGL Seuraavan sukupolven litografia NGL Seuraavan sukupolven logistiikka, Inc.

Englanniksi

  • Mm lyhenne englanniksi and surrounding
  • Mm lyhenne englanniksi 15
  • Aika [Mittayksiköt]
  • Englanti-suomi termikysymysten vastauksia | Kielitohtori

Viili englanniksi

Yhdysvalloissa sen sijaan käytetään pistettä eli muotoa "Mr. " ja "Mrs. " Mrs- ja Miss-sanojen välimuoto "Ms" kirjoitetaan kuitenkin ilman pistettä myöskin Yhdysvaltain englannissa.

Pitsi englanniksi

NGL Ydinvoima holhousta Kirjasto Mitä teksti NGL tarkoittaa tekstissä Summana NGL on lyhenne tai lyhenne sana, joka on määritetty yksinkertaisella kielellä. Tämä sivu havainnollistaa, miten NGL on käytössä viesti-ja keskustelu foorumeilla sosiaalisen median ohjelmistojen, kuten VK, Instagram, WhatsApp ja snapchat, lisäksi. Edellä olevasta taulukosta voit tarkastella kaikkia kohteen NGL merkityksiä: Jotkut ovat koulutus termejä, muut ovat lääketieteellisiä termejä ja jopa tieto koneen termejä. Jos tiedät toisen määrityksen NGL, ota meihin yhteyttä. Sisällytämme sen seuraavan tieto kanta päivityksen aikana. Huomioittehan, että vierailijat ovat luoneet joitain lyhenteitä ja niiden määritelmiä. Siksi ehdotuksenne uusista akronyyteistä on erittäin tervetullut! Vastineeksi Olemme kääntäneet kohteen NGL lyhennettä espanjaksi, ranskaksi, kiinaksi, portugaliksi, venäjäksi jne. Voit vierittää alaspäin ja napsauttaa kieli-valikkoa löytääksesi kohteen NGL merkitykset muilla 42-kielillä.

Mm lyhenne englanniksi mean

Hääkutsuissa on tärkeää tehdä selväksi kutsun saajalle, kenet juhliin halutaan kutsua. Niinpä kutsuttujen nimet on merkittävä selvästi, lapsia ja seuralaisia unohtamatta. Naimisissa oleva pari lapsineen kutsutaan merkitsemällä kuoreen "Mr and Mrs Smith and family". Lapset voidaan myös mainita etunimeltä ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan: Mr and Mrs Smith Hannah, Peter, and John Yli 18-vuotiaille lapsille pitäisi lähettää oma kutsu. Etikettisäännöt neuvovat usein lähettämään kutsun miehen koko nimen mukaan: Mr and Mrs Joe Smith Kielitohtori kuitenkin arvelee, että nykyaikana kaikki naiset eivät välttämättä pidä tästä merkintätavasta. Jos kutsun vastaanottaja on avopari, nimet merkitään eri riveille: Ms Jane Jones Mr Sam Smith Jos parilla on eri nimet mutta he ovat naimisissa, nimien väliin lisätään "and": Mr Jones and Mrs Smith Nimet merkitään tällöin aakkosjärjestyksessä. Mainittakoon, että Isossa-Britanniassa lyhenteiden perässä ei käytetä pistettä, jos lyhenteen viimeinen kirjain on sanan viimeinen kirjain eli ei myöskään sanoissa "Mr" tai "Mrs".

Mm lyhenne englanniksi 1

Kielitoimiston ohjepankki Palaa etusivulle

  1. 5 vrk sää helsinki foreca.fi
September 5, 2021