Pysäköinti Ratina Tampere

Jos olet rekisteröitynyt jo aiemmin, päivitä sovelluksen uusin versio. Jos käytössäsi on Moovy-sovellus tulee ennen parkkihalliin saapumista poistaa Moovy-sovelluksen ajoneuvot osiosta: Hallipysäköinti käytössä. Pysäköintiedun aktivointi: 1. Aja sisään P-Ratinaan ja ota pysäköintilipuke. 2. Ennen poislähtöäsi aktivoi pysäköintietu mobiilisovelluksen päävalikon kohdassa: Pysäköintietu. Aktivointia varten tarvitset pysäköintilipukkeestasi löytyvät tunnistenumerot. 3. Poistuessasi käytä pysäköintilipuke automaattikassassa ennen puomille ajoa. Jos edun käytössä ilmenee ongelmia, ota yhteys: Ratina infopiste 2. krs Ma–pe 10–19 la 10–17 su 12–16 p. 050 514 0279 TILAA RATINAN UUTISKIRJE Ratinan ystäväpostista saat tietoa sinua kiinnostavista aiheista, kampanjoista ja Ratinan tapahtumista ensimmäisten joukossa. Uutiskirjeen voit halutessasi tilata myös mobiilisovellukseen rekisteröitymisen yhteydessä. Ollaan ystäviä, elämä on hauskempaa yhdessä <3 TILAA UUTISKIRJE >>

Pysäköinti ratina tampere

omapalvelu tampere

Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun Tampereen keskustan katu- ja pysäköintialueille on erikseen osoitettu vammaisten ajoneuvoille tarkoitettuja pysäköintipaikkoja lisäkilvellä no 836. Lisäkilven (836) tarkoittamana invalidin ajoneuvona pidetään ajoneuvoa, joka on erityisesti varustettu invalidien käyttöön tai kuljetukseen, taikka jossa on poliisin myöntämä vammaisen pysäköintilupa (1. 1. 2016 alkaen Liikenteen turvallisuusviraston myöntämä lupa). pdf Kartta keskusta-alueen invapaikoista (pdf) Ulkoinen linkki Keskustan pysäköintipaikat karttapalvelussa Kartalta löytyvät mm. invapaikat. Tieliikennelain 28 b §:n ja tieliikenneasetuksen 53 §:n mukaan Liikenteen turvallisuusvirasto voi myöntää vaikeasti vammaiselle henkilölle tai vaikeasti vammaisen henkilön kuljettamista varten pysäköintiluvan. Asetuksella säädetään tarkemmin vamman laatu ja vaikeusaste. Millaiseen pysäköintiin lupa oikeuttaa? Vammaisen pysäköintiluvalla, tai vastaavalla asianomaisen ulkomaisen viranomaisen myöntämällä luvalla, jossa on kansainvälinen vammaisen tunnus, saa ajoneuvon pysäköidä maksulliselle pysäköintipaikalle maksua suorittamatta alueelle, missä pysäköinti on muutoin kielletty pysäköinti kielletty -merkillä sellaiselle pysäköintipaikalle, jossa pysäköinnin enimmäisaikaa on liikennemerkein rajoitettu, rajoitusta pitemmäksi ajaksi.

Yksityisellä alueella pysäköintilupa ei oikeuta poikkeavaan pysäköintiin ellei siihen ole osoitettu paikkaa. Pysäköintilupa on pysäköimisen ajaksi sijoitettava näkyvään paikkaan, autossa tuulilasin sisäpuolelle. Maksulliselle pysäköintipaikalle maksua suorittamatta saa vammaisen matkustajan ottamista ja jättämistä varten pysäyttää myös taksin ja invataksin. Milloin pysäköinnistä on ilmeistä haittaa, ajoneuvo on poliisin kehotuksesta siirrettävä tämän osoittamaan sopivaan paikkaan. Vammaisen pysäköintilupa ei oikeuta pysäköimään esim. jalkakäytävälle tai pyörätielle tai olemaan noudattamatta pysähtyminen kielletty -liikennemerkkiä. Myöskään kävelykadulla pysäköintiä ei sallita. Vammaisen pysäköintilupaa haetaan Liikenteen turvallisuusvirasto Trafilta. Lisätietoja luvan hakemisesta löytyy Trafin sivulta Ulkoinen linkki Trafi: Vammaisen pysäköintiluvan ja verovapautuksen hakeminen.

Omapalvelu tampere

parkkipaikka tampere ratina
  • Saksan maajoukkuepelaajat lahjoittavat miljoonasumman hyväntekeväisyyteen
  • Suora - AlfaTV
  • Parkkipaikka tampere ratina
  • Vapaat työpaikat
  • Sisätutkimus ja synnytyksen käynnistyminen
  • Pysäköinti ratina tampere
  • 24 7 kaupat helsinki weather forecast
  • Invapysäköinti [Tampereen kaupunki - Liikenne ja kadut - Pysäköinti]
  • Myytävät asunnot nurmo
  • Kalevala koru hirvenpää pronssi
  • Werel sähkö
  • R-kioski kuokkala aukioloajat
pysäköinti ratina tampereen

LATAA RATINAN MOBIILISOVELLUS JA REKISTERÖIDY KANTA-ASIAKKAAKSI Ratinan ystävänä saat eksklusiivisia etuja Ratinan liikkeiltä sekä tietoa sinua kiinnostavista aiheista, kampanjoista ja Ratinan tapahtumista ensimmäisten joukossa. Ystäväksi voit liittyä lataamalla itsellesi Ratinan mobiilipalvelun ja rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi. • 1 h maksuton parkki P-Ratinassa rekisteröityneille käyttäjille, katso ohjeet • Kauppojen tarjoukset, aukioloajat, sijaintitiedot ja yhteystiedot • Ratinan ystävien mobiiliyhteisö - rekisteröitymällä saat eksklusiivisia etuja ja tarjouksia • Kauppakeskuksen tuotteiden ja palveluiden haku • Ajankohtaiset uutiset esimerkiksi tapahtumista • Opastus ja kartta LATAA RATINAN MOBIILISOVELLUS 1H MAKSUTON PYSÄKÖINTI RATINAN KANTA-ASIAKKAILLE Kauppakeskus Ratina tarjoaa Ratinan mobiilisovellukseen rekisteröityneille yhden tunnin (1h) maksuttoman pysäköinnin P-Ratinassa. Pysäköintietu ja on vierailu- ja lipukekohtainen. NÄIN OTAT PARKKIEDUN KÄYTTÖÖN Tunnin maksuton parkkietu on tarjolla rekisteröityneille sovelluksen käyttäjille.

September 6, 2021