Etelä Thaimaa Saaret

  1. Thaimaan saaret: 8 erilaista lomakohdetta | momomdo Discover
  2. Etelä thaimaa saaret valokuvat
  3. Thaimaan muita saaria ja alueita - Helin Matkat

Thaimaa on erityisesti pariskuntien suosiossa. Monet suuntaavat sinne häämatkalle tai romanttiselle lomalle. Ilmasto on miellyttävä kaikkina vuodenaikoina, ja pitkät hiekkarannat ja kristallinkirkkaat vedet kutsuvat nauttimaan elämästä. Thaimaan matkailuviranomainen listasi romantiikan täyttämän helmikuun kunniaksi Phuketin, Krabin ja itärannikon ympäristöstä maan kahdeksan romanttisinta saarta. PHUKETIN YMPÄRISTÖN SAARET Koh Yao Noi – koskematon paratiisi Phang Ngan lahden keskellä sijaitseva Koh Yao Noi on hiljainen ja rauhallinen pakopaikka häämatkalaisten mieleen. Siellä on vain muutama ravintola, baari ja kauppa, ja sinne pääsee Phuketista noin tunnissa. Harvat turistit ovat kuulleet saaresta, mutta siellä on silti useita ylellisen romanttisia majoitusmahdollisuuksia. Hauskaa tekemistä ja ikimuistoisia elämyksiä saa esimerkiksi thairuoan saloihin perehdyttävällä ruoanlaittokurssilla. Majoitusmahdollisuuksia Luksus: Six Senses Yao Noi Edullinen: Pasai Cottage Bungalows KRABIN YMPÄRISTÖN SAARET Koh Lanta Koh Lanta – vaatimaton ja rento saari Pohjoismaalaisten suosima Koh Lanta on yksi Thaimaan kauneimpia saaria.

Thaimaan saaret: 8 erilaista lomakohdetta | momomdo Discover

  • Etelä-Thaimaa - Matkailu-opas
  • Linnea / Aterimet / Tuotteet | Hackman
  • Jari Salonen: Kätkö pokkari | Karkkainen.com verkkokauppa
  • Lasien tummennus
  • Koh Lanta ja muut Thaimaan romanttisimmat saaret
  • Myydään bose soundlink mini cooper
  • Thaimaan saaret: 8 erilaista lomakohdetta | momomdo Discover
  • Thaimaa-info.com :: Päävalikko
  • Eduskuntavaalien 2019 tulokset - Duunitori - #duunivaalit
  • Naudan takuumurea ulkofile
  • Lennot thaimaa
  • Kuoriutuva dinosaurus - Taikahileen pieni kauppa

Etelä thaimaa saaret valokuvat

suosittelen, mutta muista ottaa matkapahoinvointi tabu, koska keskellä merta keinuttaa hiukkasen:) phi phi mahtava kokemus aivan hienohiekkaisesta rannasta ja kristallinkirkkaasta vedestä! uusi kokemus oli uida kalaparven keskellä ja samalla niitä sai syöttää ja todellakin, ne tulivat syömään suoraan kädestä. paikalliset möivät turisteille jotakin pullaa muistuttavia pikku pusseja muutaman sadan bathin hinnalla. aurinkoa ja rentoa menoa koko päiväksi:) Oletko käynyt Phi Phi -saarilla? Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista. Kirjoita omista kokemuksistasi Phi Phi -saarilla

Thaimaan muita saaria ja alueita - Helin Matkat

Sen sisarsaari on pienempi ja karumpi Ko Racha Noi. Koh Rachalle suuntaavat etenkin sukeltajat ja snorklaajat. Upeita näkymiä veden alla. Koh Yao Noi (Koyao) Kukkulainen pikkusaari Phuketin ja Krabin välissä, syvemmällä lahdelmassa kuin Phi Phi -saaret. Vieressä isompi saari Koh Yao Yai. Koh Yao Noi tunnetaan kauniina saarena jossa luonto on aitoa ja elämä rauhallista. Siaminlahti Koh Tao Koh Tao on vajaan parin tunnin laivamatkan päässä Samuilta. Upea pikkusaari huojuvine palmuineen ja rantakallioineen. Vain 21 neliökilometriä kooltaan, silti saari tarjoaa vaikka mitä onnistuneeseen lomanviettoon. Koh Samet Täältä löydät rauhaa vaikka vain muutamaksi päiväksi! Upeat rannat ja hyvät sukellus- sekä snorklausmahdollisuudet. Koh Samed tai Koh Samet, saari tunnetaan kummallakin nimellä. Saaren tuntomerkkejä on uskomattoman valkea perunajauhohiekka saaren rannoilla, eritoten Sai Keow beachilla. Koh Kood (Ko Kut) Lähellä Kambodžan rajaa sijaitseva saari, joka on rantoja rakastavan paratiisi.

Mutta silti Koh Wai tuntui siinä hetkessä aivan täydelliseltä paratiisilta, suurelta pelastukselta. Olin vain niin onnellinen kun pääsin Koh Changilta pois, että hyväksyin nikottelematta sen, että tietyistä elämän perusmukavuuksista joutui tinkimään täällä. Koh Changin ahdistus katosi nopeasti kun makoilin pienellä autiolla rannalla aivan yksinäni, kuunnellen vain aaltojen liplatusta. Viimeistään siinä vaiheessa kun illalla kävelin pilkkopimeässä pienelle bungalowilleni, tuntui todellakin siltä, että olin kaukana kaikesta. Ainoa valonlähde lähimain oli kännykkäni ja taivaalla tuikkivat tähdet. Ainoa ääni jonka kuulin, oli aaltojen liplatus. Vaikka Wai tuntui täydelliseltä juuri sillä hetkellä, jo seuraavana päivänä jatkoin matkaani ihan mielelläni. Yksi päivä menee hengähtäessä saarella, jossa ei ole yhtään mitään, mutta levottomalle toinen päivä olisi jo tehnyt tiukkaa. Muistakaa edelleen, että minä en ole rannalla makoilija vaan tykkään pysyä liikkeessä, eikä tuo saari juuri aktiviteettejä snorklauksen ja uimisen lisäksi tarjoa.

September 4, 2021