E Kirja Tietokoneelle

  1. E kirja tietokoneelle 3
  2. E kirja tietokoneelle free
  3. Lataaminen tietokoneelle - E-kirjat - Kaikki oppaat / All guides at Seinäjoki University of Applied Sciences - Academic Library
  4. E kirja tietokoneelle city

Hae kirja jonka haluat ladata (jos hait teoksen nimellä JYKDOKissa, kirja on jo valittuna). Valitse Download (Offline). Kirja latautuu maksimissaan 7 päiväksi laitteellesi. Avaa kirja ADE-lukuohjelmassa Seuraavalle välilehdelle Adobe ID, joka kysytään aina ensimmäisellä kerralla. Rekisteröidy käyttäjäksi, jos sinulla ei vielä ole on koneellasi 7 päivää. Ebscon omat ohjeet lataamiseen....

E kirja tietokoneelle 3

Yleistä E-kirjoja voi joko ladata omalle tietokoneelle erilliseen lukuohjelmaan tai lukea selaimessa online. Jos haluat lukea e-kirjaa tietokoneeltasi ilman jatkuvaa verkkoyhteyttä (offline), sinulla pitää olla luotuna Adobe-tili ja tietokoneellesi pitää olla asennettuna e-kirjojen lukuohjelma. Yleisimmin käytetty lukuohjelma on Adobe Digital Editions. SeAMKin verkossa olevilla tietokoneilla pitäisi olla ohjelma valmiiksi asennettuna. Ellei ohjelmaa löydy, ilmoita tilan tai luokan numero Jelppariin. Omalle tietokoneellesi voit asentaa ohjelman ilmaiseksi. HUOM! Adobe Reader -ohjelmalla ei voi lukea e-kirjoja! E-kirjan lataaminen tietokoneelle HUOM! Joitakin e-kirjoja voi lukea suoraan selaimessa eikä niitä tarvitse ladata tietokoneelle. Jos selainluku ei ole mahdollista tai haluat lukea kirjaa ilman nettiyhteyttä, se pitää ladata tietokoneelle e-kirjojen lukuohjelmaan. Alla ohjeet. Ensimmäisellä käyttökerralla Luo itsellesi My Adobe -tili ja asenna tietokoneellesi ilmainen Adobe Digital Editions -lukuohjelma (Windows).

Osassa kirjoja on käytössä myös 10 minuutin esikatseluaika. Kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätettyä. Kirjat on mahdollista palauttaa myös ennen laina-ajan päättymistä lukuohjelmassa. Jos haluat palauttaa etukäteen, klikaa ADEssa kirjan kansikuvan päällä hiiren 2. painikkeella ja valitse "Return Borrowed Item". Osaan Ellibsin kirjoista voi tehdä myös varauksen, jos kaikki kappaleet ovat käytettävissä. Kun e-kirja vapautuu luettavaksi, saat ilmoituksen sähköpostiisi. Lisäohjeita Ellibsin omilta sivuilta. Ebsco eBook Collection Tarvitset nämä ADE-lukuohjelman Adobe Digital Editions. Yliopiston koneilla ohjelma on jo valmiina: se löytyy esim. Windows-painikkeen rjoita Hae ohjelmista ja tiedostoista –kohtaan "Adobe digital editions" Klikkaa ohjelman nimeä. Ladatut kirjat löytyvät ohjelman "library"-osiosta. Ebsco ebook Collection oman tunnuksen. Mene JYKDOKin kautta Ebsco eBook Collectionin käyttöliittymään. Kirjaudu sisään Ebscon omilla tunnuksilla. Jos sinulla ei ole tunnuksia valitse "create a new account" ja rekisteröidy käyttäjäksi.

E-kirjoja voi mainiosti lukea omalla PC:llä. Kirjoja löytyy nopeasti netistä ja lukemista helpottaa mahdollisuus säätää tekstin kokoa. Katso video miten lukeminen sujuu pienellä kannettavalla tietokoneella. E-kirjojen yleisimmät tallennustyypit ovat EPUB ja PDF. EPUB-kirja asettuu hyvin kaikenkokoisille näytöille älypuhelimista suuriin tietokonenäyttöihin. PDF on puolestaan hyvä silloin jos haluaa tulostaa kirjan tai aikoo lukea sitä vain PC:n näytöltä. Verkkokauppa Amazon myy e-kirjoja Kindle-formaatissa, joka vaatii oman lukulaitteen tai ilmaisen lukuohjelman PC:lle, tablet-laitteelle tai älypuhelimelle. Löydät ohjeet Amazon Kindle-järjestelmän käyttöön PC:llä täältä. Adobe Digital Editions-lukuojelmassa voi valita tekstin koon, hakea mitä tahansa tekstiä kirjasta ja tehdä muistiinpanoja, jotka kiinnittyvät halutulle sivulle. Ennen kuin lataat e-kirjoja ja alat lukea niitä tietokoneella, kannattaa tehdä kaksi asiaa. Ensin täytyy asentaa e-kirjojen lukuohjelma PC:lle (seuraavalla videolla esimerkkinä Adobe Digital Editions) ja sen jälkeen voi ladata e-kirjoja omalle koneelle verkkokaupasta.

E kirja tietokoneelle free

Viimeisin muutos keskiviikko 20. marraskuuta 2019, 10. 42 Ebook Central TARVITSET NÄMÄ: Adobe ID:n. Käy luomassa maksuttomat tunnukset Adoben sivuilla. Adobe Digital Editions (ADE) -lukuohjelman. Omalle koneelle ADEnvoi ladata maksutta Adobe Digital Editions -sivuilta. HUOM! Yliopiston koneilla ohjelma on jo valmiina: se löytyy esim. Windows-painikkeen kautta. Kirjoita Hae ohjelmista ja tiedostoista –kohtaan "Adobe digital editions" Klikkaa ohjelman nimeä. Halutessasi voit kiinnittää ADE-lukuohjelman koneesi tehtäväpalkkiin klikkaamalla hiiren oikeanpuoleista näppäintä ja valitsemalla Kiinnitä tehtäväpalkkiin. Ladatut kirjat löytyvät ohjelman "library"-osiosta. Kirjan lataaminen Etsi kirja JYKDOKissa ja klikkaa Verkossa saatavilla / ProQuest Ebook Central -linkkiä. Voit myös mennä JYKDOKin kautta Ebook Centraliin (hakusana: Ebook Central > Tietokannan käyttöliittymä) ja etsiä e-kirjan siellä. Tällöin klikkaa myös nimekettä tai kansikuvaa, jolloin kirjan tarkemmat tiedot avautuvat. Kirja avautuu Ebook Centralin sivuilla.

Jos menit suoraan Dawsoneraan ja hait kirjaa siellä, klikkaa valitsemasi kirjan nimeä. JYKDOKista suoraan kirjaan tullessasi tätä ei tarvitse tehdä. Klikkaa Download eBook -kuvaketta. Katso myös video aiheesta: HUOM! Videolla näkyvän lukuohjelman tilalla on nykyään käytössä Adobe Digital Editions. Ellibs KIRJAN LATAAMINEN Osassa kirjoja voit valita itse laina-ajan (10 min = esikatselu). Oletuksena on pisin mahdollinen laina-aika (7 päivää). Lataaminen tapahtuu yksinkertaisesti "Lataa koneellesi" -painiketta klikkaamalla (ks. kuva alla). Ohjelma ehdottaa kirjan avaamista ADE-lukuohjelmassa (Adobe Digital Editions). Jos sinulla ei vielä ole ohjelmaa, asenna se. Jos haluat kirjan avautuvan suoraan ADEssa, valitse " Open with: Adobe Digital Editions" (ks. kuva alla) Seuraavalla välilehdellä kysytään Adobe ID:tä jos käytät ohjelmaa ensimmäistä kertaa. Rekisteröidy käyttäjäksi, jos sinulla ei vielä ole tunnuksia.. HUOM! Lataus on aina kone-/laitekohtainen. Ellibsin kirjojen laina-aika on 7 vrk.

e kirja tietokoneelle 2016

Lataaminen tietokoneelle - E-kirjat - Kaikki oppaat / All guides at Seinäjoki University of Applied Sciences - Academic Library

Klikkaa Full Download -painiketta vasemmassa laidassa. Kirjaudu sisään JY:n käyttäjätunnuksilla, sivusto ohjaa sinut niitä kysyvälle välilehdelle. Valitse avautuvasta ikkunasta kohta Laptop Desktop ja se, käytäkö omaa vai julkista konetta. Klikkaa Continue. Ohjelma ilmoittaa, että tarvitset ADE-lukuohjelman. Jos sinulla on se jo, klikkaa Done with this step. Jos ei, klikkaa Get Adobe Digital Editions. Seuraavassa ikkunassa klikkaa Download Your Book -painiketta. Kirja avautuu ADE-lukuohjelmassa, klikkaa OK: Odota latauksen valmistumista. Kirja on koneellasi 7 tai 14 päivää (palautuu automaattisesti). Laina-ajan näet kansikuvan oikeassa reunassa Library-välilehdellä. Halutessasi voit palauttaa kirjan aikaisemminkin klikkaamalla Library-välillehdellä kirjan kannen vieressä näkyvää pientä nuolta ja valitsemalla Return Borrowed Item. HUOM! Ladattaessa Ebraryn e-kirjaa ensimmäistä kertaa uudelle laitteelle sinulta kysytään Adobe ID:tä, ennen kuin kirja latautuu. Rekisteröidy käyttäjäksi, jos sinulla ei vielä ole tunnuksia.

E kirja tietokoneelle city

Lukuohjelmat tietokoneille Vesileimatut e-kirjat Vesileimatut e-kirjat toimitetaan alkuperäisessä tiedostomuodossaan. Vesileimattuja e-kirjoja voi lukea millä tahansa ohjelmalla tai laitteella, joka tukee kirjan tietosivulla ilmoitettua tiedostomuotoa. Adobe DRM-suojatut e-kirjat Mene Adoben sivulle ja tee itsellesi oma Adobe-tili (Adobe Account). Siitä sähköpostiosoitteesta, jota käytät tiliä luodessasi tulee Adobe-tunnuksesi (Adobe ID). Mene Adoben sivulle ja lataa Adobe Digital Editions -lukuohjelma. Asenna se koneellesi ja valtuuta ohjelma omalla Adobe-tunnuksellasi (Adobe ID). Lue tarvittaessa lisää ohjeita asentamisesta täältä.

e kirja tietokoneelle 2

Jos kirja EI lataudu Ebook Centralista, mahdollisia yksittäisiä syitä voivat olla: Palvelussa on kirjoja, jotka on määritelty termillä "single user only". Nämä kirjat eivät lataudu kuin yhdelle käyttäjälle kerrallaan. Kustantaja kieltää kirjojen latauksen. Tämä ilmoitetaan kirjan tiedoissa. Sinulla on jo ladattuna 10 kirjaa. Palauta osa pois ja lataa uutta. Katso Ebook Centralin oma FAQs. Ongelmatilanteissa sinua aina autetaan. Ota yhteyttä kirjastoon. Dawsonera Tarvitset nämä: Adobe Digital Editions -lukuohjelman (ADE). Maksuton. Yliopiston koneilla ohjelma on jo valmiina: se löytyy esim. Kirjoita Hae ohjelmista ja tiedostoista –kohtaan "Adobe digital editions" ja klikkaa ohjelman nimeä. Lataaminen Etsi kirja JYKDOKissa ja klikkaa Verkossa saatavilla / Dawsonera eBook Collection -linkkiä (Vaihtoehtoisesti: etsi JYKDOKissa hakusanalla Dawsonera > Tietokannan käyttöliittymä) ja etsi kirja siellä). Dawsonera-palveluun kirjaudutaan yliopiston käyttäjätunnuksilla. Ensimmäisellä kerralla täytyy hyväksyä käyttöehdot kohdasta "accept".

  1. E kirja tietokoneelle 2
  2. Kello moskovassa nyt crossword
  3. E kirja tietokoneelle 2016
  4. Aatto ja elli lounas
  5. E kirja tietokoneelle 3
  6. Parturi ilman ajanvarausta helsinki

HUOM! Ellei esim. taulukot näy tai sivuilla näkyy tyhjää, lataa uusin versio lukuohjelmasta. Avaa lukuohjelma ja aktivoi se Adobe-tilisi tunnuksella (=sähköpostiosoite, jota käytit luodessasi My Adobe -tilin). Etsi haluamasi kirja SeAMK-Finnasta tai esimerkiksi Ellibs-palvelusta Kirjaston kokoelmasta. E-kirjapalvelut ovat käytettävissä SeAMKin verkossa olevilla tietokoneilla ja etäkäytön kautta kirjautumalla SeAMK-tunnuksilla. Lataa kirja koneellesi. HUOM! Avaa e-kirja Adobe Digital Editions -ohjelmassa. Älä käytä mitään muuta ohjelmaa. Lukuohjelma avautuu ja e-kirja latautuu ohjelmaan automaattisesti. Latautuminen voi kestää hetken. Jatkossa voit hypätä vaiheiden 1-2 yli ja ladata e-kirjat suoraan asentamaasi lukuohjelmaan. Tarkat ohjeet kirjaston hankkimien e-kirjapalveluiden käyttöön, mm. lataamiseen löytyvät E-kirjaoppaan Kotimaiset e-kirjapalvelut ja Ulkomaiset e-kirjapalvelut - välilehdiltä.

September 6, 2021