Hei Taas Kevät On

  1. Hei taas kevät on fire
  2. Hei taas kevät on the beach

Noh, täällä sitä ollaan helmikuu 2016 ja odotettu lappunen saapui vihdoin postista. "Päälle 6500€, olkaa hyvä. Ja toimittakaa maksu kokonaisuutena huhtikuun puoleenväliin merkittyyn päivämäärään mennessä. " Nyt viikonlopun asiaa pohtiessani ja mielialani vaihdellen "Kyllä tämä tästä, ainahan näistä on selvitty" - "Pitäisikö vaan tappaa ittensä ja luovuttaa" välillä ajattelin kirjoittaa tarinaani auki, jotta näkisin itsekin selkeästi mitä olen tehnyt. Viikonlopun aikana olen kuullut kauhukertomuksia siitä, ettei Kelan kanssa enää voi suunnitella tällaisten maksujen pilkkomisia ja että ulosotto olisi edessä - tosiasiassa tämän tullessa eteen ottaisin luultavasti lainaa perheeltäni maksaakseni heille vähän järkevämmässä tahdissa takaisin. En kirjoita lankaa mitenkään suuren katkeruuden vallassa, joskin asiaa miettiessäni olen jokseenkin onnellinen että pääni ei ole aivan totaalisen rikki, koska jollekin tällainen vastoinkäyminen saattaisi syöstä todella pahoille kierteille. Ehkä toivoisin ettei tällaiseen tilanteeseen voisi kukaan päätyä, joka varmaan tarkoittaisi opintotuen tarkempaa valvomista (? )

Hei taas kevät on fire

Masentuneena pienikin paperisota tuntuu aivan uskomattoman suurelta ja uuvuttavalta työltä, eikä siihen jokainen kykene. (Vaikka nyt vähän terveempänä toki tuntuu ihan uskomattoman tyhmältä ettei noin pieniä juttuja ole voinut hoitaa.. ) (TL;DR I done goof'd) Päivitys: Kelalta soitettiin. Melkein nauroivat paskasia mun 50e/kk ehdotukselle ja sanovat että sen olis oltava 180e kuukaudessa. Sanoin ettei kyllä millään ole varaa sellaiseen. 70 euroa kuussa pistin uutta ehdotusta ja siellä he kuulemma neuvottelevat asiantuntijoiden kanssa, että pistetäänkö tuo tyyppi ulosottoon vai otetaanko tää. Pelottaa hitosti että pää hajoaa. Päivitys 2: Kelalta soitettiin. Edelleen uhkailtiin ulosotolla, eikä voineet kuulemma hyväksyä mitään muuta kuin sen suoran jaettuna 3 vuoden kuukausille -pilkkomista. (eli tuo 180e kuussa) Seuraavaksi luultavasti lähden kyselemään lainaa jostain että saan maksettua tuon, ettei mene luottotiedot. Ei jäänyt hyvä maku suuhun Kelasta.

  • Oulun taidemuseo moderni nainen
  • Sunnuntain korvapuustit – Minnean muruja | Lily
  • Hei taas kevät on facebook
  • Kuun vaiheet 2019
  • Hei taas kevät on computer
  • Electrolux liedet ja unit.com

Hei taas kevät on the beach

Kun sain tukiasiani lähes kuntoon 2015 aikana ja tulevaisuudensuunnitelmia selkeimmiksi, niin päänikin sisällä helpotti.

  1. Aura rakennus oy
September 6, 2021