Scr Järjestelmän Ohitus

  1. Urealaitteiden ohitus - Masinistit keskustelupalsta
  2. ADBLUE ohjelmointi
  3. AdBlue, SCR ja NOX poistot/ ohjelmoinnit
  4. 100 lintulajia Suomen juhlavuotena 2017 - Tuomas Heinonen
  5. Scr järjestelmän ohitus

Paikallaolijat Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ja 27 vierailijaa

Urealaitteiden ohitus - Masinistit keskustelupalsta

Kirjoittaja karitsa » Ke Maalis 20, 2013 8:50 pm Vettä kun lisää ADbluehen niin pumppu lisää aineen määrää että nox-taso ei ylity, eli turhaa ja erittäin kallista ttä kun lisää liikaa niin pumppu sököttää aina vaan kovempaa ja hajoaa pian, ja maksaa useamman tonnin ainakin kuorma-autoihin. Kirjoittaja stls » Ke Maalis 20, 2013 8:56 pm valmet_500 kirjoitti: Niin kun se scr lakkaa toimimasta jollain aikajaksolla kuitenkin niin samapa tuo. Tuota lantraamistakin voidaan antureilla seurata jos niin halutaan. Kirjoittaja karitsa » Ke Maalis 20, 2013 10:14 pm Joka tapauksessa laittakaa sana kiertämään että huoltakaa urea laitteet uhdelkaa säiliö joskus, laittakaa vain puhdasta ADblueta, vaihtakaa suodatin säännöllisesti ja älkää yrittäkö mitään järjestelmä on aika riesa mutta jos se hajoaa niin sitten se vasta ongelma onkin, ja kallis korjata. Ja jos sen jättää korjaamatta niin tehot laskee jonkun säädetyn ajan kuluttua ja epäilen että järjestelmän ohittaminen vaatii melkoisen gurun joka sen pystyy tekemää haastatellut useita sähkö ja tietokone asiantuntijoita niin kukaan niistä ei osaa ohittaa sitä järjestelmää.

ADBLUE ohjelmointi

AdBlue, SCR ja NOX poistot/ ohjelmoinnit

100 lintulajia Suomen juhlavuotena 2017 - Tuomas Heinonen

Jaa ettei sen isompaa vikaa stls Viestit: 919 Liittynyt: To Tammi 21, 2010 5:43 pm Paikkakunta: Kanta-Häme Kirjoittaja stls » Ke Maalis 20, 2013 8:26 pm valmet_500 kirjoitti: Mut sanokaapa mix pitää adblue hommissa haaskata luonnonvaroja älyttömään veden kuskaukseen? Kun siinä liuoksessa on sitä kusta joitain kymmeniä prosentteja ja LOPPU VETTÄ. Eikö se voes olla tablettina, joka sutkautetaan tankkiin ja vodat päälle? Se loppuosa on ionipuhdistettua vettä, joten on se helpompi noin että on yhdessä kannussa valmis seos eikä tarvitse erikseen ostaa akkuvettä. Ja mitähän se laitteisto tykkäisi kraanavedestä. Kirjoittaja Admin » Ke Maalis 20, 2013 8:37 pm stls kirjoitti: valmet_500 kirjoitti: Mut sanokaapa mix pitää adblue hommissa haaskata luonnonvaroja älyttömään veden kuskaukseen? Kun siinä liuoksessa on sitä kusta joitain kymmeniä prosentteja ja LOPPU VETTÄ. Eikö se voes olla tablettina, joka sutkautetaan tankkiin ja vodat päälle? No isännät tuntuvat jo nyt lantraavan näitä kraanavesillä, joten...

Scr järjestelmän ohitus

  1. Bmw f30 320d huolto ohjelma 2016
  2. AdBlue, SCR ja NOX poistot/ ohjelmoinnit
  3. Lennot vaasa helsinki
  4. Pc ratti ja polkimet ja vaihdekeppi
  5. Muurikka kesäkeittiö sähkö musta
  6. Lumo lahti ryhmäliikunta
  7. Suun terveydenhuollon määritykset - Kanta.fi
  8. Kitarataivas tmi salo
  9. Te keskus kouvola
  10. Imatran Voima-Suomi - Englanti-Suomi Sanakirja - Glosbe
  11. Mba tutkinto tampere 2
  12. Umpisäiliö ja imeytyskenttä

Osanumero näköjään: 8K0131969F Itsellä ei ole Ebayn kanssa ainakaan vielä tärpännyt. Eräs firma Kuopiossa mainosti Ad-Blue järjestelmän poistoa ohjelmallisesti. 490€ veloittavat kyseisestä hommasta. Taidan kallistua siihen vaihtoehtoon niin eipähän tarvitse jatkossakaan murehtia Ad-Blue ongelmien kanssa.

  1. S market espoon keskus 2017
  2. Mikko kärnä miia kärnä
September 3, 2021