Poliisi Oulu Ajokortti

Kirjaudu maksuttomaan Oma Fonecta -palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja. Tietoa meistä Oulun poliisilaitos Oulun pääpoliisiasema sijaitsee kunnassa Oulu, alueella Vanhatulli. Se on perustettu 1. 1. 2010. Se on valtion virastot ja laitokset, jonka toimiala on poliisi. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Oulun Poliisiurheilijat ry Kuopion Poliisiurheilijat ry Suokatu 44 B 70110 KUOPIO Kankaanpään Kuva-Center Oy Torikatu 10 38700 KANKAANPÄÄ Poliisiopiskelun Tuki ry Tieteenkatu 13 33720 TAMPERE Poliisiammattikorkeakoulu Vaajakatu 2 33720 TAMPERE Tampereen Sotilaspoliisikilta ry Rautialantie 207 C 3 37470 VESILAHTI Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi Ma 08:00-16:15 Avoinna vielä 2h 28min

Hotel oulu

Lapin poliisi on kiinnittänyt huomiota turisteihin, joiden ajokortti ei kelpaa Suomessa. Läheskään kaikki Lappiin saapuvat turistit eivät tiedä, ettei heidän ajokorttinsa kelpaa Suomessa. Poliisi muistuttaa, että muussa kuin EU -, ETA - tai sopimusvaltiossa myönnetty ajokortti ei oikeuta kuljettamaan ajoneuvoa Suomessa. Ajokortti ei kelpaa, vaikka se olisikin muutettu kansainväliseksi. Muussa kuin EU-, ETA- tai sopimusvaltiossa myönnetty ajokortti ei oikeuta kuljettamaan ajoneuvoa Suomessa. TOMI VUOKOLA Lappiin saapuu nyt turisteja muun muassa Aasian valtioista yhä kiihtyvällä tahdilla. Läheskään kaikki heistä eivät tiedä, ettei heidän ajokorttinsa kelpaa Suomessa. Poliisi on törmännyt moottorikelkkareiteillä ja tien päällä ulkomaalaisiin, jotka ovat vuokranneet ajoneuvoja ja ajavat ajokortilla, joka ei kelpaa Suomessa. - Ei silloinkaan, kun ajokortti on muutettu kansainväliseksi. Tässä tapauksessa nimittäin juuri sillä, missä maassa henkilön ajokortti on alun perin myönnetty, on merkitystä, Lapin poliisilaitos kertoo tiedotteessaan.

Ajokortti

hotellit oulu

Oulu bus

Lapin poliisi on saanut hyvin välitettyä tietoa ajokortista olemalla yhteyksissä muun muassa kelkkoja vuokraaviin safariyrittäjiin Rovaniemen seudulla. Poliisin mukaan olisi kuitenkin tärkeää, että sana kiirisi safariyritysten lisäksi myös autovuokraamoille sekä matkanjärjestäjille ympäri Suomea.

Hotellit oulu

oulu bus

Oulu city

  • Oulu city
  • Oulu bus
  • Poliisi oulu ajokortti wi
September 4, 2021