3 Suklaan Juustokakku Sara: Kolmen Suklaan Juustokakku - Ruoka &Amp; Koti

  1. 3 suklaan juustokakku sara lee
  2. 3 suklaan juustokakku sarah
  3. 3 suklaan juustokakku sara brown
  4. Kolmen suklaan juustokakku - Leivontablogi Makeaa

Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 26 cm) pohjalle. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita kaikki pohjan huoneenlämpöiset raaka-aineet sähkövatkaimella kuohkeaksi taikinaksi, noin 3 minuuttia. Levitä ja painele taikina irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka kylmään täytteen valmistamisen ajaksi. Sekoita täytteen tuorejuusto ja kerma. Sulata suklaa mikroaaltouunissa (sulatusteholla) tai vesihauteessa. Lisää täytteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vaahto ja suklaa-tuorejuustoseos varovasti tasaiseksi. Kaada suklaa-juustotäyte pohjan päälle vuokaan. Paista suklaajuustokakkua uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Jäähdytä juustokakku kunnolla (esim. jääkaapissa) ennen tarjoilua. Koristele suklaajuustokakku tuoreilla kirsikoilla.

3 suklaan juustokakku sara lee

Suklainen juustokakku on pitelemättömän herkullinen suklaaunelma, jossa on kuohkea pohja, pehmeä juustotäyte ja herkullinen suklaakuorrutus. Ainekset Ohje Lisää kauppalistalle Suklainen juustokakku: 1. 5 dl vehnäjauhoja mannasuurimoita 0. 5 dl sokeria 3 rkl kaakaojauhetta (makeuttamatonta) 120 g pehmeää voita Juustokakun täyte: 2 kananmunaa ¾ dl 250 g maustamatonta tuorejuustoa maustamatonta jogurttia yhden sitruunan raastettu kuori 100 g tummaa suklaata Juustokakun kuorrute: 2 rkl siirappia 40 g voita Valmistusohje 1. Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka (halkaisija 20cm) leivinpaperilla. Kuumenna uuni 150 asteeseen. 2. Mittaa pohjan kuivat ainekset kulhoon ja sekoita keskenään. Nypi joukkoon voi ja muovaa tasainen taikina. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Tee haarukalla muutamia pistoja taikinaan ja paista pohjaa 150 asteessa 15 minuuttia. 3. Sekoita hyvin kaikki muut täytteen aineet paitsi suklaa. Pilko suklaa pieniksi paloiksi ja lisää täytteen sekaan. Kaada esipaistetulle pohjalle ja jatka paistamista noin 45 minuuttia eli kunnes täyte on hyytynyt.

Kolmen suklaan juustokakku - Ruoka & Koti

3 suklaan juustokakku sarah

Hiukan se oli kärsinyt vuoan lämmittämisestä, joten seuraavalla kerralla lämmitän vuokaa maltillisemmin ja kopsauttelen vuokaa hiukan ronskimmin. Mutta muistakaan laittaa pehmusteetksi ettei pöytä tai vuoka kärsi kopsuttelusta. Nyt löytyy puutarhoista niin ihania kakunkoristeita että en osannut päättää mitä kaikkea tähän laitaisin, Päädyin lopulta omenankukkiin ja valkoiseen syreeniin. Kannattaa hyödyntää luonnonantimia ensiviikonkin juhlissa kenellä niitä on edessä, Tämän kakun myötä onnittelen kaikkia ensi viikolla valmistuvia ja koulunsa päättäviä.

Arla Kolmen suklaan juustokakku 1 tunti Suussa sulava kolmen suklaan juustokakku vie monen sydämen. Valmista kolmen suklaan juustokakku päivää ennen tarjoilua, jotta se ehtii tekeytyä.

3 suklaan juustokakku sara brown

Tämä kakku on juhlapöydän ehdoton herkku. Se on erityisen monipuolinen siitä syystä, että se sopii niin valmistujaisiin, joulunpyhiin, kesäillan grillijuhlien kruunuksi. Kakku löytyy kokki Sara La Fountainin sivuilta, joten mestari itse ei voi olla väärässä. Kolmikerroksinen suklaa-juustokakku 390 g Oreos-keksejä, täyte poistettuna 210 g voita, sulatettuna Täyte: 1 ¼ dl vettä 2 rkl liivatejauhetta 800 g Philadelphia-tuorejuustoa, maustamaton 2 ½ dl maitoa 2 ½ dl sokeria 120 g valkoista suklaata 120 g maitosuklaata 120 g tummaa suklaata 5 dl kermaa, vaahdotettuna Koristeeksi: Kermavaahtoa Tummasuklaa-lastuja Maitosuklaa-lastuja Murskaa Oreo-keksit tehosekoittimessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Laita massa leivinpaperoituun pienehköön irtokakkupohjavuokaan. (Näin saat kakkuun lisää korkeutta. Voit myös tuplata annoksen, jos käytät isompaa irtokakkuvuokaa). Paina massa tasaiseksi. Laita pohja jääkaappiin noin 30 minuutiksi ja tee sillä aikaa täyte. Laita kulhoon vesi, ripottele liivatejauhe päälle ja anna seistä.

Nostele seos varovasti maitosuklaamoussen päälle ja tasoita pinta kevyesti. Asettele sopivaksi leikattu kakkupohja moussejen päälle ja laita kakku hyytymään kylmään. Kiireessä voit hyydyttää kakun pakastimessa noin tunnissa, jääkaapissa hyytyminen kestää luonnollisesti pidempään. Leikkaa juustohöylällä pieniä tankoja suklaalevyistä ja nostele ne kakun päälle. Ja wau. No ensi kerralla sitten koristellunpana. Kakkua ei muuten kannata tarjoilla ihan jääkaappikylmänä, sillä suklaan maut tulevat paremmin esille vähän lämmenneessä kakussa. En olisi tuota varmaan muuten edes huomannut, mutta kuvausten jälkeen hetken auringossa ollut kakku oli paljon maukkaampaa kuin suoraan jääkaapista napattu pala. Pääsin muuten tänään herkuttelemaan muidenkin tekemillä herkuilla. Sain nimittäin kutsun SIA-glassin jäätelöiltaan, jossa maisteltiin aikuisille sopivia jätskijälkkäreitä. Juu-u, tällaiseenhan voisi vaikka tottua; ihania jälkkäreitä ja hyvää seuraa. Instagramissa voi käydä kurkkaamassa tunnelmia. Asiasta lisempää tuonnempana.

Kolmen suklaan juustokakku - Leivontablogi Makeaa

  1. Kuorma-auton varaosia MAN merkille verkkokaupasta
  2. Suklainen juustokakku - katso resepti, joka hurmaa kaikki! Kotiliesi.fi
  3. Kolmikerroksinen suklaa-juustokakku | Jälkiruuat, Juhli ja nauti, Makea leivonta | Soppa365
  4. Kulosaaren yhteiskoulu kokemuksia remix
  5. KakkuKatri: Kolmen suklaan juustokakku
  6. 3 suklaan juustokakku sara james

Ystävänpäivän suklaaherkku ei voi olla liian suklainen. Ja tämä kolmen suklaan juustokakku tyydyttää suurimmatkin suklaahimot, sen lupaan. Runeberginpäivä jotenkin vain vahingossa lumpsahti ohi. Ilman yhtään mukavasti karvasmantelin puraisemaa pikku leivosta. Ystävänpäivää en halua unohtaa. Silloin saa hemmotella rakkaitaan kuplivalla ja makeilla herkuilla. Tämä kolmen suklaan juustokakku on täydellinen ystävänpäivän herkku. Hieman se vaatii vaivaa, kun sekoittelee eri suklaakerroksen eri kulhoissa, mutta että on tämä suklaakakku kaiken sen vaivan väärti. Täydellisen suklainen juustokakku. Olen kärvistellyt flunssassa jo kohta viikon verran, mutta huomenna on pakko tapahtua ihmeparantuminen. Työt odottavat tekijäänsä. Ja perhe tätä ihastuttavaa suklaajuustokakkua. Nappaa suussa sulava kolmen suklaan juustokakkureseptini Arlan sivuilta. Muita herkkuja ystävälle: Porkkanakakku Banaanikeikauskakku Intiaanisokerikakku Superbrowniet Vadelma ice box cake

September 4, 2021