Mad Manners Seikkailijan Etiketti

  1. Handlaa etiketti | Maailman Kuvalehti
  2. Lukumatkoja maailmalle - Jyväskylän Ylioppilaslehti
  3. Mad Manners : seikkailijan etiketti (Tuomas Milonoff ja Riku Rantala) | Kirjavinkit
  4. Kohosteinen tyyli ja suhtautuminen Mad manners -tapaoppaassa
  5. Tuomas Milonoff & Riku Rantala: Mad Manners, Seikkailijan etiketti - opas maailman tapoihin

Mad Manners: Seikkailijan etiketti Kirjailija Riku Rantala ja Tuomas Milonoff Kieli suomi Kustantaja Johnny Kniga Julkaistu 2012 Sivumäärä 399 ISBN 978-951-0-39278-2 Löydä lisää kirjoja Kirjallisuuden teemasivulta Mad Manners: Seikkailijan etiketti on Madventures -matkailuohjelman tekijöiden Riku Rantalan ja Tuomas Milonoffin vuonna 2012 valmistunut tapaopaskirja. Kirja käsittelee maailman eri kulttuurien tapoja. Sisällysluettelo [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Esipuhe Etelä-Aasia Hämyt tavat Itä-Aasia Keski-Aasia Safka tabuna Kaakkois-Aasia Lähi-itä Travellerin perustietoa islamista Afrikka Itä-Eurooppa ja Kaukasia Eurooppa Loukkaajan lyhyt oppimäärä Latinalainen Amerikka Pohjois-Amerikka Oseania Rohkeasti suu auki! Tämä kirjaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.

Handlaa etiketti | Maailman Kuvalehti

Lukumatkoja maailmalle - Jyväskylän Ylioppilaslehti

  • Kirja - Johnny Kniga
  • Kissan parvekeverkko kokemuksia
  • Lähihoitaja keikkatyö työpaikat - 342 Lähihoitaja keikkatyö nykyistä työpaikkailmoitusta | Jooble
  • Bernoullin yhtälö paine érotiques
  • Kohosteinen tyyli ja suhtautuminen Mad manners -tapaoppaassa
  • Eurooppalainen sairaanhoitokortti - PDF Ilmainen lataus
  • Työpaikat, avoimet työpaikat: Autonkuljettaja - Uusimaa | Indeed.com
  • Madventures Mad Manners seikkailijan etiketti | matkavaruste.fi

Mad Manners : seikkailijan etiketti (Tuomas Milonoff ja Riku Rantala) | Kirjavinkit

Ulkomainen saa helpommin anteeksi, mutta joutuu outoine tapoineen silmätikuksi, yritystä ymmärtää ja sopeutua kuitenkin arvostetaan. Vaikka kirjan kirjoitusasu on pilkottu, helppolukuinen ja mielenkiintoinen, alkaa se jossain vaiheessa puuduttaa. Opukseen kannattaakin palata kun matka tiedossa ja selata juuri sen alueen vinkit selviytymiseen mahdollisimman vähin kommelluksin. Silmät, korvat ja sydän auki reissatessa vaan... Apr 27, 2020 Krista it was ok Tämä oli aika turhauttavaa luettavaa, koska kirja oli niin sekava. Kun yhteen opukseen yrittää tunkea koko maailman maiden tavat, on lopputulos sellainen sillisalaatti, ettei mistään jäänyt oikein kattavaa kuvaa. Lisäksi slangitermien yltiöpäinen käyttö haittasi lukukokemusta, vaikka sisällön ymmärsikin. Sep 10, 2018 Jaakko liked it Muuten hyvä mutta kuvailee liikaa mitä epämiellyttävyyksiä jotkin ihmiset tekevät eläimille. Odotukset kovat, mutta ei ole KSO:ta voittanutta Sep 29, 2014 Soile Kokkonen Vaikka ei sattuisikaan reppureissaamaan niin tämä on hyvã kirja maailmaan ja sen ihmisiin tutustumaan tai ainakin siinä alkuun pääsemiseen.

Kohosteinen tyyli ja suhtautuminen Mad manners -tapaoppaassa

Madventures ei ole vain useamman tuotantokauden poikinut TV-sarja. Tuoteperheeseen kuuluu myös neljä kirjaa, joista uusin ilmestyi tänä syksynä. Ri ku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin matkailuohjelma Madventures on kannustanut kansalaisia kotisohvilta kaukomaille jo yli kymmenen vuoden ajan. Sarja teki travellauksesta muotia Suomessa ja on sittemmin saavuttanut suosiota ulkomaillakin. Töllöviihteen sijaan kaksikko on panostanut viime vuosina kirjoittamiseen. Johnny Knigan kustantamat Madventures-opukset eivät ole tutun brändin ympärille kyhättyjä rahastuksia, vaan erittäin tasokkaita teoksia sarjan ystäville ja muille vieraista kulttuureista kiinnostuneille. Madventures – Kansainvälisen seikkailijan opas (2007) Yhdessä Ari Lahdenmäen kanssa kirjoitettu Kansainvälisen seikkailijan opas on ensiluokkainen tietopankki reppureissauksesta kiinnostuneille. Yksiin kansiin on ahdettu valtavasti informaatiota helposti sulateltavassa muodossa. Kirjasta on apua matkanteon kaikissa vaiheissa alkuvalmisteluista alkaen.

Tuomas Milonoff & Riku Rantala: Mad Manners, Seikkailijan etiketti - opas maailman tapoihin

Madventures-miehet muistelevat uutuuskirjassakin omia matkojaan, tosin edellisiä teoksia vähemmän. Hyvä niin, sillä kirjasta toiseen kierrätetty vitsi rituaalikylpemisestään tunnetun Allahabadin ruotsalaisen oloisesta nimestä ("alla ha bad") alkaa pikkuhiljaa toistamaan itseään. Mad Manners – seikkailijan etiketti on kevyttä lukemista, sillä tiedot esitetään erittäin tiiviisti ja ilmavasti. Yli sivun mittaiset tekstit ovat harvinaisuuksia lyhykäisten anekdoottien seassa. Runsailla kuvilla koristeltu kirjanen sopiikin hyvin satunnaiseen pläräilyyn. Mistä kannattaa aloittaa, jos haluaa perehtyä Madventuresin kirjalliseen tuotantoon? Ensimmäisenä kynäilty Kansainvälisen seikkailijan opas on pätevä yleisteos, jota siteerataan ahkerasti myöhemmissä kirjoissa. Jokainen kirja on kuitenkin oma itsenäinen kokonaisuutensa. Valinta kannattaakin tehdä omien kiinnostusten mukaan.

Mad Manners – Seikkailijan etiketti by Riku Rantala Open Preview See a Problem? We'd love your help. Let us know what's wrong with this preview of Mad Manners – Seikkailijan etiketti by Riku Rantala. Thanks for telling us about the problem. Be the first to ask a question about Mad Manners – Seikkailijan etiketti · 114 ratings 6 reviews Start your review of Mad Manners – Seikkailijan etiketti May 27, 2018 Tiia rated it really liked it Vaikka teos on vain poikkileikkaus maailman tavoista, on siinä silti kohtuu paljon läpi kahlattavaa. Samalla se antaa jo esimakua maailman asukkaiden monimuotoisuudesta ja millaista nuoralla taiteilua reissaaminen vieraissa kulttuureissa onkaan. Virheiltä ei voi välttyä ja kiusallisiin tilanteisiin ajautuu yhä uudelleen. Mutta kirja painottaakin matkailijan tiedostamista kulttuuri eroista maassa jossa vierailee. Ulkomainen saa helpommin anteeksi, mutta joutuu outoine tapoineen silmätikuksi, yrit Vaikka teos on vain poikkileikkaus maailman tavoista, on siinä silti kohtuu paljon läpi kahlattavaa.

Myös mahdollisia kauhuskenaarioita ja niissä toimimista käydään läpi. Tiukasta asiasta huolimatta tyyli on Madventuresille uskollista. Huumori kukkii ja verbaaliakrobatia on siirretty sujuvasti paperille. Monipuolisuudessaan Kansainvälisen seikkailijan opas on kuin tosielämän vastine Sudenpentujen käsikirjalle. Miten sieppaustilanteessa toimitaan? Entä miten Guinea-mato poistetaan jalasta? Kirja vastaa myös kysymyksiin, joita vain harva älyää esittää. Teoksen kaikenkattavuus yllättää ja huvittaa. Esimerkiksi eksyneille opuksesta löytyy askarreltava aurinkokello. Jos hätä on perinteisempää sorttia, voi kirjan tyhjiä viimeisiä sivuja repiä parempien pyyhintäpapereiden puutteessa. Vaikka teos on tarkoitettu mukaan matkalle, toimii se myös kotisohvan viihdelukemisena. Vähän väliä miehet muistelevat värikkäästi omia seikkailujaan. Loppuun on liitetty myös lyhyt historiikki, joka summaa kaksikon taivalta kirjan ilmestymisvuoteen saakka. Madventures: Kansainvälisen seikkailijan opas on oman alansa merkkiteos.

Show full item record Share Permalink Title: Kohosteinen tyyli ja suhtautuminen Mad manners -tapaoppaassa Author: Chamchoon, Topi Contributor: University of Helsinki, Faculty of Arts, Department of Finnish, Finno-Ugrian and Scandinavian Studies Publisher: Helsingfors universitet Date: 2017 URI: Thesis level: master's thesis Abstract: Työssä tarkastellaan Tuomas Milonoffin ja Riku Rantalan kirjoittaman Mad manners -tapaoppaan kohosteisia sanavalintoja ja suhtautumisen konventioita. Yhtäältä siis selvitetään, millaista kohosteista tyyliä oppaassa käytetään. Lisäksi työllä pyritään vastaamaan kysymykseen, millä tavoin oppaassa suhtaudutaan kulttuurisiin tapoihin ja millaista maailmankuvaa siinä pyritään tarjoamaan lukijalle samastuttavaksi. Työn aineistona on vuonna 2012 julkaistu 399-sivuinen tietokirja Mad manners: seikkailijan etiketti – opas maailman tapoihin. Analyysia varten aineistosta on käsin poimittu kaikki kohosteiset ilmaukset. Lisäksi tarkempaa analysointia varten on valittu yksittäisiä mikrotekstejä tai niiden osia, jotka kuvaavat teoksessa tarkasteltavaa suhtautumista.

September 5, 2021