More Me Olemme Rikollisten Eliittiä — &Quot;Me Olemme Rikollisten Eliittiä&Quot; - M.O.R.E. - Sivu 6 - Murha.Info

  1. More me olemme rikollisten eliittiä lyrics
  2. "Me olemme rikollisten eliittiä" - M.O.R.E. - Sivu 7 - MURHA.INFO

E HELSINKI ja vielä oikella puolella on N. B. K teksti. ja ihan siistit liivit onkin. Ja nää siis on nimenomaan M. E. :n eikä NBK:n liivit? mariolla Viestit: 21 Liittynyt: Ti Maalis 11, 2008 4:05 pm Kirjoittaja mariolla » Ti Maalis 16, 2010 6:27 pm mokoma kirjoitti: BMC kirjoitti: onhan morella liivit M. ja ihan siistit liivit onkin. Joo ne on myyny liiveistänsä mainostilaa NBK:lle "Od im-ua-mar pugo pelapeli Ananael Qo-a-an" Kirjoittaja mariolla » Ma Heinä 05, 2010 12:43 pm horror25 kirjoitti: ja vielä pitbull mä nään moren liivejä joka vitun päivä ja yö et siinä sulle vastaus tohon asiaan!!!! et oo hiljaa ku et ees tota tienny!!! Vieläkö näkyy MOREn liivejä joka vitun päivä ja yö? Vissiin aika hissua vai? Kirjoittaja BMC » Pe Heinä 16, 2010 6:23 pm ei ollut parilla N. K kokelaalla M. E:en merkkejä liiveissä mitkä näin noin pari viikkoa sitten. sitä en sitten tiedä onko täys jäsenillä moren mainos oikealla puolella. no ens viikonloppuna pitäs tietää? taitaa olla aika vähän nyt moren äijiä nauttimasta helteistä Kirjoittaja mokoma » Su Heinä 18, 2010 6:04 pm BMC kirjoitti: ei ollut parilla N. no ens viikonloppuna pitäs tietää?

More me olemme rikollisten eliittiä lyrics

KRP kirjasi asiassa rikosilmoituksen jo vuonna 2007, ja varsinainen esitutkinta alkoi kesällä 2010. Kerrostalon arvoa nostettiin keinotekoisesti Yksi pääepäillyistä on pitkän linjan autokauppias. Poliisi epäilee, että autokauppias erehdytti Konneveden Osuuspankin henkilökuntaa lainaneuvotteluissa salaamalla sen, että kerrostalon osakekannan käypää arvoa oli keinotekoisesti nostettu useilla peräkkäisillä bulvaanikaupoilla. Sato oli myynyt kerrostalon vuonna 2004 15 000 eurolla, mutta kahdeksan kuukautta myöhemmin pankki myönsi osakekannan ostoon 236 000 euron lainan epäillyn yhtiöille. Myöhemmin pankki myönsi vielä reilut miljoona euroa lainaa yhtiölle, joista osa oli tarkoitettu remonttiin. Kerrostalon asuntojen myynti lähti käyntiin syksyllä 2005. Esitutkinnassa tuli ilmi, että asuntoja oli hankittu muun muassa rikollisjärjestö MORE:n jäsenten lähipiirille. Osa huoneistojen ostajista oli tullut kaupan toiseksi osapuoleksi pakotettuna tai tietämättään. Yksi ostajista on ollut 4-vuotias lapsi.

laittaa talot ja ferrarit hinnaston yläpäästä, niin ollaankin jo konkurssissa tuon firman tuloilla aikanaan se tappaja- teittinen voitti lotossa reilut 4 miljoonaa, meni pari vuotta niin tuomittiin taposta 9 vuodeksi ollut mitään miljoonista jäljellä.. edes taloa tai asuntoakaan ulosmitattavaksi. miljoonat oli menny nopeisiin naisiin ja hitaisiin hevosiin.. kakkosurpo Fitz ratkaisee Viestit: 6809 Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm Paikkakunta: Jupiter Kirjoittaja kakkosurpo » Ma Touko 30, 2011 12:38 am Se on yritystoiminnassa aivan luonnollista et aletaan ottamaan omasta firmasta pienempää palkkaa ja suurempaa pääomatuloa jo verotuksellisista syistä. Ja vieläpä täysin laillista ja hyväksyttyä toimintaa. Vain idiootti liikaa veroja maksaa. Täällä tänään, missä huomenna?

"Me olemme rikollisten eliittiä" - M.O.R.E. - Sivu 7 - MURHA.INFO

  1. "Me olemme rikollisten eliittiä" - M.O.R.E. - MURHA.INFO
  2. Muistatko tämän? Hämeenkyrössä asusteli maailman suurin koira! | Seiska
  3. Babybjörn one kokemuksia
  4. Osta vetokoukku Mazda | RAMEDER verkkokauppa
  5. Me Olemme Rikollisten Eliittiä
  6. More me olemme rikollisten eliittiä
September 6, 2021