Rumat Ne Vaatteilla Koreilee

  1. "Rumat ne vaatteilla koreilee" vai miten se sananlasku menikään
  2. Lahden takana: Rumat ne vaatteilla koreilee
  3. Rumat ne vaatteilla koreilee - EMMI NUORGAMEMMI NUORGAM

Taas näitä asioita, jotka olen kyllä tiennyt, mutta jotka on olleet käytännössa vähän hankalampi sisäistää.. Sitten seuraavaksi pitäiskin keksiä, että mitä mä tälle tukalle teen. Haaveilen koko ajan lyhyeksi leikkaamisesta, tää polkka on jotenkin supertylsä. Haluaisin enemmän särmää, vaikka mies kommentoikin, että eiköhän mussa ole ihan riittävästi särmää ilman uutta tukkaakin. Jotain pitäis kuitenkin keksiä – mutta mitä? Olisko ehdotuksia? PS. Toimitus pyysi postaamaan jotain luottovaatteista, ja eilen(kin) päälläni ollut vaaleanpunainen puuvillapaita on ollut kyllä mun tän kesän Luottovaate isolla ällällä. Jos ollaan kesällä nähty, niin todennäköisesti olet nähnyt paidankin. Se on itseasiassa joku vanha henkkamaukan hutiostos, jota kokeilin alkukesästä ja jonka tajusin sopivan tän kesän trendeihin kun nenä päähän. Olin ennen ajatellut sen näyttävän raskausvaatteelta, kunnes tajusin alkaa yhdistää paitaa kireisiin alaosiin ja kuromaan helmaa niin, ettei se näytä yöpaidalta. Paita on ihana, mutta kesän aktiivikäytön jäljiltä kamalan nyppyinen.

"Rumat ne vaatteilla koreilee" vai miten se sananlasku menikään

ita hakkilan kilpa
  1. Gw galleria liikkeet
  2. Turku vuokra asunnot trek
  3. Nordic blues puls 23 maaliskuuta
  4. Aterinlaatikko 60 cm
  5. RUMAT NE VAATTEILLA KOREILEE - Nyt ei piätellä! - Vuodatus.net -
  6. Rumat ne vaatteilla koreillee - Outi Les Pyy Outi Les Pyy

Ei ollut merkitystä olitko vammautunut kolarissa, leikkauksen yhteydessä, kaatuessa, yht'äkkisessä infarktissa vai missä: ihan samalla tavalla meistä jokaisen piti ottaa ne haparoivat askeleet. Samalla tavalla me kaikki haparoimme menemään tällä maapallolla olimmepa ulkomuodoltamme vaikka neliöitä! Annetaan kaikkien kukkien kukkia ja ollaan armollisia itsellemme. Sillä muista: "Olet todella kaunis, elät vain yhden kerran. Olet todella viisas, elät vain hetken verran. " Todella kaunis / Zen Cafe Me kohtaisimme aina silloin kun on tärkeää, Se ettei kukaan häiritse tai pääse käskemään. Me antaisimme toisillemme hiljaisuuteen syyn. Niin sinä ostat aikaa siis ja minä sitä myyn. Olet todella kaunis, elät vain yhden kerran. Olet todella viisas, elät vain hetken verran. Me kestäisimme toisiltamme mitä tahansa. Se mitä saisin sinulta, se voisi korvata. Ne levottomat illat sekä unettomat yöt, Ajat, turhan hapuilun ja mitättömät työt. Olet todella kaunis, elät vain yhden kerran Olet todella viisas, elät vain hetken verran Minä tarttuisin sinuun kysymättä Minä pelkäisi sinussa en olla (5x) Todella kaunis, elät vain yhden kerran Todella viisas, elät vain hetken verran Todella kaunis, elät vain yhden kerran Todella viisas Me pystyisimme toisillemme ihmeen tekemään, Jos sinä pystyt niin kuin minä pystyn näkemään

Lahden takana: Rumat ne vaatteilla koreilee

Kuten monesti on tullut todettua, tallinnalaisnaiset vaikuttavat olevan keskimäärin suomalaisia huolitellumpia (korostan keskimääräisyyttä, sillä tokihan täälläkin on tyylejä joka lähtöön). Olikin aika kiintoisaa, kun muutaman päivän sisällä sekä suomalaisessa että virolaisessa lehdessä kirjoitettiin naispoliitikkojen ulkonäöstä. Postimees-lehden Arter-liite jututti Viron europarlamentaarikkoa Kristiina Ojulandia ja Suomen Kuvalehti ympäristöministeri Paula Lehtomäkeä (tosin vain pienenä osana suurempaa juttua). Kaksi korkean tason poliitikkoa naapurimaista ja kaksi osin kovin erilaista näkemystä. Suomalaiseen makuun Kristiina Ojulandin tyyli on varmasti liian näyttävä (yllä oleva täältä otettu kuva on tosin komeasti kärjistävä. Ei hän sentään ihan noin mepin arjessa pukeudu). Ojuland puolestaan varmaan järkyttyisi Lehtomäen hyvinkin eleettömästä tyylistä. Ojuland sanoo haastattelussa, että on koko elämänsä käyttänyt näyttäviä vaatteita eikä ajattele muuttavansa tyyliä EU-parlamentissa.

Sivut Kommentit (32) Vierailija kirjoitti: Vierailija kirjoitti: Vierailija kirjoitti: Tällaista sanontaa viljelevät vain köyhät ja rumat, koska ovat kateellisia kauniille ja hyvinpukeutuville. Onko näin? Minua tuo sanonta rumana ja "köyhänä" nimenomaan ärsyttää. Ei todellakaan ole noin. Tyylitajua ei rahalla saa, sitä joko on tai ei. Köyhäkin voi olla tyylikäs rikkaan riikinkukon rinnalla. Vähempi on aina parempi. Ei vähempi ole aina parempi. Toisilla yksinkertaiset vaatteet ja koruttomuus näyttää tyylikkäältä ja toisilla tylsältä. Riippuu naamasta, vartalosta ja hiuksistakin. Ai että kauneus automaattisesti tarkoittaa vaatimatonta tyyliä, kun taas rumuus kallistaa tyylitajua komeampaan suuntaan? Todella epäloogista. Sisältö jatkuu mainoksen alla Vierailija kirjoitti: Ei, suurin osa hyvin pukeutuvista on minusta kauniita, kuten myös meikatuista. Jos meikkaamalla saa itsensä kauniiksi, ei meikittäkään ole voinut kovin ruma olla, tavis ehkä. Toisekseen, vaikka tuo pitäisikin paikkaansa, niin musta se on aika ikävästi sanottu.

Ruman taas on mietittävä tarkkaan mitä päälleen pukee, ettei näytä ihan spurgulta. Monesti olen ihaillut jonkun kauniin ihmisen rentoa asukokonaisuutta ja huoletonta nutturaa. Itse jos vetäisun päälle saman setin, näyttäisin jostain asuntolasta karanneelta, eikä hiuksiakaan voi huoletta sutaista mitenkään, kun ohueiden haiventen läpi kuultaa kalju päänahka. Vierailija kirjoitti: Vierailija kirjoitti: Vierailija kirjoitti: Vierailija kirjoitti: Tällaista sanontaa viljelevät vain köyhät ja rumat, koska ovat kateellisia kauniille ja hyvinpukeutuville. Riippuu naamasta, vartalosta ja hiuksistakin. Sepä. Tyylitajua on tai ei. Tyylitajuttomat lyö usein ihan överiksi pukeutumisensa. Vierailija kirjoitti: Enpä tiedä. Kun olin kauneimmillani, olin myös turhamaisimmillani. Toisaalta silloin kun kroppa on hyvä, voi ottaa rennommin kun lähes kaikki vaatteet näyttää hyvältä kun taas rumana joutuu miettimään, mitä kohtia täytyy piilottaa ja korostaa. Sitten taas, kun on mennyt niin rumaksi että millään ei saa itsestään puoleensavetävää seksuaalisesti, niin vaatteilla on väliä enää korkeintaan kannanottona tai sosiaalisen statuksen näyttäjänä.

Rumat ne vaatteilla koreilee - EMMI NUORGAMEMMI NUORGAM

Hajanaisia ajatuksia muodista ja tyylistä kuumehourujen keskeltä. Nerouden ja hulluuden raja on kuin veteenpiirretty viiva. Siksi tulen aina ihailemaan enemmän niitä tyyppejä jotka saavat omassa tyylissään näyttämään upeilta juurikin ne älyttömät ja yleisesti "rumiksi" kutsutut vaatteet. Mielestäni vaatteen tyylissä ei ole koskaan vika vaan ainoastaa sen kantajassa ja hänen asenteessaan. Minua ei ole koskaan kiinnostaneet ne tyypit jotka osaavat vain leikkaa-liimata stailinsa postimyyntikatalogeista tai halpaketjun mainoslehdestä. Suomessa tyylikkyys on aina ollut jännä käsite. Pitäisi olla muodikas, mutta ei saa missään tapauksessa tehdä sitä liian näkyvästi ja poiketen yleisistä normeista. Ainakaan ei kannata olla liian erikoinen. Herrane. Nupit kaakkoon sanon minä. Se on ainoa tapa ansaita itselleen pukeutumisen "vapaudu vankilasta"-kortti ja sen jälkeen saa käyttää ihan mitä vaan. Kukaan ei enää ihmettele eikä arvostele… No okei, joku voi joskus kutsua tyyliäsi persoonalliseksi. Ja mistä tiedän tämän kaiken?

vallila verhot joensuu

Mutta pian oli edessä muutos. Vuosituhannen vaihteessa Karpela oli jo eduskuntavaalien äänikuningatar ja kansanedustaja, joka leikkautti uskottavan polkkatukan. Samalla entinen alusvaatemalli alkoi käyttää säkkejä, jotka olivat kaukaista sukua jakku-nimiselle vaatteelle. Mammatyylinsä hän saattoi silata metallisankaisilla silmälaseilla ja erittäin järkevän näköisillä kengillä. Välillä saatiin maistaa eksoottisempia makuja. Esimerkiksi kesällä 2005 tuolloinen kulttuuriministeri Karpela pukeutui budjettiriiheen kuin olisi kävellyt menomatkalla intialaisen basaarin läpi, ja sieltä olisi – sovittamatta – tarttunut matkaan vihreäoranssi puuvillatunika, johon ministeri oli yhdistänyt leveät harmaat housut ja paksun ruskean herrain nahkasalkun. Mutta jos pukeutuminen olikin vähän solmussa, pääasia tietysti oli, että ministeriön asiat pysyivät hanskassa. Vaikka Karpela on seissyt kameran edessä kuvattavana koko aikuisen ikänsä, hän ei oikein näyttänyt löytävän siviilityyliä, joka sopisi kameran eteen.

myytävät loma asunnot pälkäne
  1. Piipun hattu hinta
  2. Ruskeat hiukset ja vaaleat raidat
September 5, 2021