Moto G4 Suojakotelo

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Motorola Moto G4 / G4 Plus puhelimen näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa puhelimen päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Motorola Moto G4 / G4 Plus puhelimeen. Koska Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös puhelimen tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee puhelimestasi osa asustettasi! Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan. Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin Apple, Alcatel, Google, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Sony, OnePlus, ZTE Näytä vähemmän

Moto g4 suojakotelo download

Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta. Motorola Moto G4 / G4 Plus suojakuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Pehmeät kuoret ovat loistava valinta henkilölle, joka haluaa saada puhelimestaan paremman otteen ja varmistaa, ettei Motorola Moto G4 / G4 Plus liu'u pöydältä lattialle helposti. Pehmeät kuoret on tehty pääsääntöisesti tpu geelistä tai silikonista, minkä vuoksi ne tarjoavat monipuolisia värejä, jopa läpinäkyvyyttä, mutta ennen kaikkea kattavaa suojaa ja jämäkkää istuvuutta. Kovapintaiset Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret ovat tyylikkäät ja tarjoavat jopa villejä kuvioita ja värejä personoimaan mobiililaitettasi tyylikkäämmäksi. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

  1. Moto g4 suojakotelo download
  2. Moto g4 suojakotelo price
  3. Moto g4 suojakotelo specs
  4. Kauneus ja terveys: Ravinnon vaikutus kynsiin
  5. Sivu 2 | Osta Metallilistat Byggmaxista - 62 Metallilistat alkaen 7,99 EUR
  6. Omega 3 hyöty
  7. Nurmikon siemenet tokmanni
  8. Moto g4 suojakotelo computer
  9. Twilight houkutus elokuva ilmaiseksi netistä
  10. Moto g4 suojakotelo for sale

Moto g4 suojakotelo review

Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Motorola Moto G4 / G4 Plus puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Motorola Moto G4 / G4 Plus puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että lait Motorola Moto G4 / G4 Plus Puhelimen Kuoret Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Kuoret parantavat Motorola Moto G4 / G4 Plus puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa.

Moto g4 suojakotelo mobile

moto g4 suojakotelo problems

Lue lisää Motorola Moto G4 / G4 Plus Puhelimen Kuoret otorola Moto G4 / G4 Plus on tehokkaalla octa-core -prosessorilla ja 4G-yhteyksillä varustettu Android puhelin. Sen käyttöjärjestelmään ei ole ympätty mukaan mitään ylimääräistä. Motorola Moto G4 / G4 Plus 16 megapikselin lasertarkenteisella pääkameralla otat upeita valokuvia vauhdikkaistakin kohteista. Kameran tekniikka on kehitetty erityisesti heikkoa valaistusta silmällä pitäen. Motorola Moto G4 / G4 Plus on ulkoisilta mitoiltaan 153 x 76. 6 x 9. 8 mm ja painoltaan 155 grammaa. TurboPower -latauksella lataat 15 minuutissa käyttöaikaa lisää 6 tuntia. Motorola Moto G4 / G4 Plus puhelimen roiskevesitiiviin rakenteen ansiosta puhelinta voi huoletta käyttää arkisissa olosuhteissa kuten ulkoiltaessa vesisateessa. Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta.

September 5, 2021