Billie Eilish Suomi Keikat

  1. Billie eilish keikka suomi
  2. Billie eilish suomi keikat 2020
  3. Billie eilish suomen keikka
  4. Opas parhaimpiin livekeikkoihin verkossa | Ticketmaster Suomi Blogi
  5. Billie eilish suomi keikat suomi

BILLIE EILISH JULKAISI JAMES BOND -TUNNUSKAPPALEEN Grammy-historiaa tehnyt 18-vuotias Billie Eilish julkistettiin aiemmin tänä vuonna 25. James Bond -elokuvan tunnuskappaleen esittäjäksi. Artisti on historian nuorin Bond-kappaleen esittäjä ja kirjoittaja. Suomessa… Lue lisää

Billie eilish keikka suomi

Korkealaatuisista videoista ja muusta tarjolla olevasta materiaalista voi nauttia turvallisesti kotoa käsin ympäri maailmaa. "C irque du Soleilin johtava ajatus on aina ollut tarjota ainutlaatuisia ja hämmästyttäviä kokemuksia. Esityksemme tarjoavat faneillemme mahdollisuuden paeta fantasiamaailmaan tarinoidemme ja ainutlaatuisten hahmojemme kautta. Nyt enemmän kuin koskaan, meidän on jatkettava ihmeiden tarjoamista. Jopa kaukaa -ja suoraan koteihinne ", sanoo Cirque du Soleilin Chief Marketing & Experience Officer Sheila Morin. Cirque du Soleil: Corteo nähdään ensi syksynä Helsingin Hartwall Arenalla (1. -4. 10. ) ja Turun Gatorade Centerissä (18. -22. 11. ). Liput myynnissä nyt! Mistä livestream-esityksiä voi löytää? Monet artistit, esiintyjät, tapahtumapaikat ja sivustot tarjoavat faneilleen striimattuja esityksiä sosiaalisen median alustojen ja suoratoistopalveluiden kautta. Alla vinkkimme miten löytää näitä: Seuraa artistia Mikäli et vielä jo seuraa suosikki artistejasi somessa, kuten Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä, niin nyt on hyvä aika seurata!

Billie eilish suomi keikat 2020

Artistit julkaisevat usein sosiaalisessa mediassa tietoa heidän striimattavista konserteista. Seuraa hashtageja Monet artistit käyttävät hashtageja, kuten #TogetherAtHome live-esityksiensä yhteydessä Instagramissa ja Youtubessa. Myös Metallica striimaa joka maanantai live-esityksiään omassa Facebookissaan hashtagilla #MetallicaMondays. Seuraa levy-yhtiötä Monet levy-yhtiöt julkaisevat artistiensa livestream-konsertteja ja muuta sisältöä. Seuraamalla heitä mm. somen kautta, löydät helposti kiinnostavia striimattuja konsertteja. Esimerkiksi Warner Music Live (Finland) julkistaa artistiensa livestream-konsertteja. Myös suomalainen levy-yhtiö Skorpioni striimasi 26. 3. Kuudes linja -klubilla artistiensa keikkoja. Rare Stream -nimisen torstai-illan Kutosella isännöi IBE ja lavalla nähtiin Le Fvbelos, Sliki & Hamuelos, Turisti ja MELO. Tutustu eri sivustoihin, jotka kokoavat striimattavaa sisältöä Ruutu Live avaa ovet artistien treenikämpille ja tarjoilee katsojille uniikin musiikkielämyksen, jonka voi nauttia omalta kotisohvalta.

James Blake nähtiin myös suomessa viime kesän Flow Festivalissa. John Legend John Legend järjesti oman Instagram Live -konsertin kotoansa pianon äärellä osana #TogetherAtHome -haastetta. John Legend tähdittää tänä kesänä Pori Jazzin torstai 16. 7. pääkonserttipäivää. Metallica Metallica julkaisee joka maanantai YouTube-kanavallaan konsertteja osana #MetallicaMondays -sarjaa. Eilen 6. 4. julkaistiin yhtyeen 2009 Kööpenhaminan konsertti. Metallica esiintyi viimeksi Suomessa Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistossa 16. 2019. NPR Music Tiny Desk -konserttisarja NPR Music Tiny Desk -konserttisarja on siirtynyt perinteisestä olohuone/levykauppa teemaisesta miljööstä artistien koteihin Tiny Desk (Home) -konserttisarjaan. Katso NPR Musicin YouTube-kanavalta uusia ja vanhoja keikkoja täältä. Seuraa jatkossakin sivua, sillä päivitämme tänne tuoreimpia livestream-keikkoja!

Billie eilish suomen keikka

Vallitsevien poikkeusolosuhteiden johdosta tapahtumien järjestäminen on tällä hetkellä hyvin rajoitettua. Tilanteesta huolimatta artistit haluavat ilahduttaa fanejaan tarjoamalla livestream-esityksiä suoratoistopalveluiden kautta. Palveluiden johdosta fanien on nyt mahdollista päästä käsiksi elävään musiikkiin suoraan omalta kotisohvalta. Ticketmasterin livestream-vinkit Live From Home Live From Home on Live Nationin tarjoama palvelu, josta löydät runsaasti erilaisia livestream-videoita ja muuta mielenkiintoista sisältöä. Sivun kautta voit olla yhteydessä artisteihin, bändeihin, koomikoihin ja muuhun viihteeseen ympäri maailman. Tutustu Live From Home -sivustoon tästä. CirqueConnect Uusi CirqueConnect tarjoaa viikottaisia online-striimejä sekä kattavan valikoiman Cirque du Soleil -sisältöjä. Tutustu CirqueConnect:n sisältöön täältä. Lumoavista esityksistään tunnettu Cirque du Soleil haluaa pysyä yhteyksissä yleisönsä kanssa myös näinä sosiaalisen eristämisen aikoina. CirqueConnect-sivustolle on koottu kattavasti erilaista Cirque du Soleil -sisältöä, kuten uusia meikkaustekniikoita, virtuaalitodellisuusvideoita ja temppuohjeita, joilla voit viihdyttää koko perhettä.

Yhdysvaltalainen Billie Ellish keräsi yhteensä kuusi Grammy-ehdokkuutta. Hän on nuorin artisti, joka on onnistunut saamaan ehdokkuuden kaikissa neljässä pääkategoriassa (vuoden albumi, levytys, tulokas ja kappale) samana vuonna. Toinen tämän vuoden ennätyksen tehnyt artisti on Lizzo, joka myös nimettiin neljään pääkategoriaan. Maaliskuussa julkaistu When We All Fall Asleep, Where Do We Go? -albumi sijoittui Billboard-listan kärkeen heti huhtikuussa. Laulajan Bad Guy -hittikappale kilpailee parhaan kappaleen Grammy-palkinnosta. Samassa kategoriassa kilpailevat tunnetut konkarit Taylor Swift sekä Lana Del Rey. Kuka on Billie Eilish? Billie Eilish kokonimi on Billie Eilish Pirate Baird O'Connell. Hän on kotoisin Los Angelesista, missä hän varttui laulaja äitinsä ja näyttelijä isänsä kanssa. Hänen veljensä Finneas O'Connell auttaa musiikin tuottamisessa. Finneas on näytellyt myös huippusuositussa Glee -sarjassa. Billie Eilishin ensimmäinen kappale Ocean Eyes julkaistiin vuonna 2016. Laulajan musiikkia on kuultu myös Netflixin suositussa 13 Reasons Why -sarjan tunnusmusiikkina.

Opas parhaimpiin livekeikkoihin verkossa | Ticketmaster Suomi Blogi

  1. 3 1 päivät
  2. Työpaikat
  3. Js audit isännöinti
  4. Keskustelu - Turun juna-aseman parkkipaikoista pari kysymystä . | Aihe vapaa | Vauva
  5. Vinkkejä joulukuusen hoitoon | Plantagen
  6. Billie eilish keikka suomi
  7. Huawei puhelin
  8. Sallittu yli 7-vuotiaille
  9. Iskelmä gaalan voittajat
  10. Mercedes benz a amg 2015
  11. Billie eilish suomi keikat
  12. Billie eilish keikat suomessa

Rahaa on aivan erilaista käyttää, kun sen eteen on itse tehnyt töitä, Korhonen muistuttaa.

Billie eilish suomi keikat suomi

Ostimme lentoliput jo samana iltana, Korhonen nauraa. Koiria lenkittämällä Milanoon Tyttöjen tavoite on selkeä ja mietitty. He haluavat maksaa 200 euron lentoliput takaisin vanhemmilleen siivoamalla Nean isän toimistoa, ja ansaita käyttörahaa 100 euroa per henkilö. Käyttörahojen hankintaan valjastettiin sosiaalinen media. Eeva Korhonen julkaisi tyttöjen puolesta työhakemuksen rovaniemeläisessä Facebook-ryhmässä. Tytöt lupaavat hoitaa ja lenkittää lähialueiden koiria. – Kirjoitus sai heti satoja tykkäyksiä. Koiranhoitoon liittyviä työtarjouksia on tullut jo kymmenkunta, mikä on kymmenkunta enemmän kuin odotin, Korhonen iloitsee tyttöjen bisnesuran lupaavasta alusta. Tytöt palkataan mainoskuvaajiksi Ahneudesta tyttöjä ei voi syyttää. He pyytävät kustakin keikasta yhden tai kahden euron palkkiota. Alkuperäisen bisnessuunnitelman lisäksi myös eräs kilpikonnan omistaja on ottanut yhteyttä tyttöihin. Lisäksi koira- ja hevoshieroja haluaa tyttöjen kuvaavan hänelle mainoskuvia. – Tärkeintä tässä on se, että tytöt oppivat, ettei raha kasva puussa.

Saturday Night Liven 45. kausi starttasi Billien debyyttivierailulla. Billie Eilish vieraili Saturday Night Liven 45. kauden avausjaksossa yhdessä näyttelijä Woody Harrelsonin kanssa. Ohjelman aikana Eilish esitti myös visuaaliselta ulosanniltaan vakuuttavan performanssin Bad Guy -hitistään, minkä lisäksi luvassa oli vielä perinteisempi lavaesitys kappaleesta I Love You. Näistä molemmat sisältyvät myös ylistetylle When We All Fall Asleep, Where Do We Go? -albumille. Jälkikatselua varten tallennetut livevedot voi katsastaa uutisen lopusta. Talk show -visiittiensä ohella Billie Eilish julkisti hiljattain tarkat yksityiskohdat maaliskuussa 2020 käynnistyvästä maailmankiertueestaan, joka ulottuu myös Eurooppaan – joskaan ei aivan Suomeen asti. When We All Fall Asleep, Where Do We Go? World Tourin tarkat aikataulut näet alta. WHERE DO WE GO? WORLD TOUR 2020 — billie eilish (@billieeilish) September 27, 2019

Livejä on tarjolla aina torstaisin ja perjantaisin. Tulevaan tarjontaan kuuluu livemusiikkia mm. Anssi Kela lta, Chisu lta ja Mokoma lta. Yle Areenan Yle Olohuone -sivustolla on striimattavia konsertteja mm. Maustetytöiltä, Vesalalta ja Olavi Uusivirralta. SemiLive on kansainvälinen online-keikkapaikka livestriimattaville konserteille, sekä alusta ja vuokraamo keikkatallenteille. SemiLive on suomalainen innovaatio, joka yhdistää livemusiikin ystävät ja bändien fanit ympäri maailmaa. Palvelu tarjoaa keikkoja monipuolisesti eri genreistä ja eri kohderyhmille. Live Katsomo -sivulta löydät useita eri livestream-keikkoja, kuten Recless Love ja S-TOOL. Berliiniläinen COLORSXSTUDIOS näyttää YouTube-kanavallaan artistien ympäri maailmaa kotoa kuvaamia esityksiä päivittäin Suomen aikaa klo 20 (7 pm CET / 6 pm GMT / 2 PM EST). Katso alta livestream poimintojamme: James Blake Katso alta James Blaken Instagram Live -keikka, jossa hän esitti omia laulujaan sekä tunnettujen artistien (kuten Joni Mitchell, Billie Eilish, Radiohead ja Frank Ocean) cover-lauluja.

September 6, 2021