Uuden Auton Kilpailutus

Uusien autojen kauppa on yskinyt kuluneen vuoden ajan, ja vähän käytettyjä autoja rahdataan ennätystahtiin rajan yli etenkin Ruotsista. Kuluttajia ei käy tilanteesta syyttäminen, sillä alan yllä leijuu monia epävarmuustekijöitä, joista suurimmat liittyvät poliittisiin päätöksiin ja autojen käyttövoimamuutoksiin. Kannattaako uuden auton ostoa kuitenkaan jäädä odottamaan mahdollisia veromuutoksia tai sähköautojen halpenemista odotellessa? Etenkin autojen sähköistymisen suhteen ala elää tällä hetkellä eräänlaista siirtymäkautta, jossa autovalmistajat pakotetaan siirtymään aiempaa merkittävästi vähäpäästöisempiin käyttövoimaratkaisuihin vuoden 2021 alkuun mennessä. Yhä useampi suomalainen on löytänyt uuden auton yksityisleasingin kautta, jossa auto vuokrataan tyypillisesti muutamaksi vuodeksi kiinteää kuukausihintaa vastaan. Vuokrakauden päätyttyä auto palautetaan autoliikkeelle, joka vastaa auton jälleenmyyntiarvosta. Yksityisleasing onkin hyvä tapa hankkia auto esimerkiksi vuodeksi tai kahdeksi, jos tulevaa suurempaa autohankintaa haluaa vielä miettiä.

Autonostaja voi kilpailuttaa autoliikkeet uuden palvelun avulla

– Olisi hyvä saada myös muutamia kuvia vaihtoautosta, Mattila lisää. Toivekartoituksen jälkeen yritys kilpailuttaa autoliikkeitä sähköpostitse. Kaupat tehdään sitten normaalisti autoliikkeessä autoliikkeen ehdoilla. Kilpailuttamisen lisäksi yritys pyrkii ylipäätään avustamaan ostajia uuden auton ostossa. – Iso haaste uuden auton ostamisessa on vaihtoehtojen suuri määrä. Uusia autoja esitellään lähes viikoittain, joten markkinatilanteet muuttuvat jatkuvasti. Tämä taas vaikuttaa suoraan auton myyntihintoihin ja jälleenmyyntiarvoon. Neuvomme myös, mitkä varusteet ovat hyödyllisiä ja kannattavia jälleenmyyntiarvon parantamiseksi. fi:n taustalla on käytettyjen autojen markkinapaikka Unique Cars Finland, jonka Autokilpailutus. fi:n Mattila perusti vuonna 2007. Jalmari Mattilalla itsellään on taustaa sekä kiinteistövälittäjän että autotoimittajan työstä, ja hän työskentelee edelleen autotoimittajana. Myös hänen isänsä toimi yrittäjänä autoalalla joten - Jalmari Mattila myöntää - yrittäminen on ikään kuin geeneissä.

  1. Tässä on välirahan ja hyvityshinnan ero: Toimitusjohtajalla kaksi neuvoa, joilla saattaa säästää rahaa jopa tonnitolkulla - Autot - Ilta-Sanomat
  2. Auton kiillotus
  3. Auton myynti
  4. Emmaljunga vaunut
  5. HS-testi: Vaihtoautojen kilpailutus kannattaa - Auto | HS.fi
  6. Valio dippikastike valkosipuli
  7. Rengas 3.000 4 01
  8. Auton liisaus

on uusi verkkopalvelu, joka lupaa järjestää asiakkaalleen parhaan mahdollisen tarjouksen hänen haluamastaan uudesta autosta. Suomessa täysin ennen kokematon palvelu kilpailuttaa asiakkaan puolesta vanhan auton hyvityshinnan sekä uuden auton ostohinnan. Auton ostajalle palvelu on ilmainen, eikä kilpailutus sido ostamaan autoa. "Roolimme on myös vahvasti konsultoiva", kertoo toimitusjohtaja Jalmari Mattila. Mattilan oma vuosien tausta autotoimittajana tuo vahvan pohjan asiakkaan auttamistyöhön. "Uuden auton ostoa suunnitteleva voi ottaa meihin yhteyttä ja kysyä hankintaansa vinkkejä. Neuvomme mielellämme mihin malleihin kannattaa kulloinkin sijoittaa, ja mitkä varusteet ovat jälleenmyyntiarvon kannalta olennaisimpia", Mattila jatkaa. Ostajan konsultointi on niin ikään maksutonta. Palvelukonseptin ilmaisuus perustuu yhteistyökumppaneina toimivien autoliikkeiden Autokilpailutukselle maksamiin kontaktipalkkioihin. Autokilpailutuksen tekemän hintavertailun mukaan asiakas voi säästää jopa 5000 euroa uuden auton hankinnassa.

Tämän jälkeen omasta autosta kannattaa pyytää suoraostotarjouksia usealta autoliikkeeltä, jonka jälkeen välirahan vertaaminen on helppoa, neuvoo Frick. Käytännössä auton myyminen ja vaihtaminen on aina tapauskohtaista, joten mitään ehdotonta reseptiä parhaan kaupan tekemiseen ei silti ole. Parhaaseen lopputulokseen pääsee Frickin mukaan kuitenkin silloin, kun kartoittaa vaihtoehdot huolella ja keskittyy välirahan suuruuteen. Näin lasket välirahan 1. Vaihtotarjous. Annat autosi vaihdossa autoliikkeelle A ja ostat sieltä uuden auton: Hyvityshinta autostasi: 9 000 euroa. Uuden auton myyntihinta: 15 000 euroa. Väliraha: 6 000 euroa. 2. Suorakauppa. Myyt autosi autoliikkeelle B ja ostat auton autoliikkeeltä A: Suoraostotarjous autostasi: 8 500 euroa. (500 euros alhaisempi kuin vaihtotarjouksessa) Uuden auton myyntihinta: 14 000 euroa. (Saat 1000 euron käteisalennuksen) Väliraha: 5 500 euroa.

biildiil Oy:n toimitusjohtaja Ilari Laaksonen Kuluttajille pian avautuva verkkopalvelu uudistaa auton ostamisen. Uusi kilpailutuspalvelu biildiil tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden hintavertailuun ja autoliikkeille uudenlaisen myyntikanavan ostajien tavoittamiseen. Autokauppojen kilpailutuspalvelu, biildiil, lanseeraa toimintansa kuluttajille Suomessa huhtikuun alussa. Autonostajalla on mahdollisuus kilpailuttaa kotimaiset autoalan toimijat keskitetysti yhdeltä istumalta. Kuluttajat voivat kilpailuttaa palvelun kautta sekä uusia, käytettyjä että tuontiautoja ja halutessaan tarjota omaa käytettyä autoa liikkeille vaihdossa. Biildiil-autokauppaverkostoon on lähtenyt mukaan jo nyt iso osa suomalaisista autokaupoista ja mukana on niin yksittäisiä liikkeitä kuin isompia ketjuja. Automyyjille autokauppaverkostossa mukana oleminen ja siihen liittyminen on ilmaista. Liikkeet maksavat komission vain toteutuneista kaupoista. "Halusimme panostaa siihen, että palvelun on oltava riskitön mukana oleville liikkeille.

uuden
  1. Kruunut euroiksi pankissa
  2. Verohallinto katso palvelu
  3. Valtra a104
  4. Liedon sp hämeenkatu
  5. Brunssi oulu sunnuntai
September 5, 2021