Seppo Laine Valmennus

  1. Seppo laine valmennus - talent-ohjelma

Huom! Mikäli edellistä valmennuskertaa ei ole maksettu, osallistumisoikeus seuraavaan valmennukseen evätään! (Hallituksen päätös 11. 2. 2014) Talent-ohjelma KaRa on ollut SRL:n Talent Program-ohjelmassa mukana kaudesta 2013-2014 alkaen. Talent on tarkoitettu edistämään tavoitteellista ja kehittyvää kilpaurheilua ja se on suunnattu jokaiselle nuorelle (n. 10-18 vuotiaat) ratsastajalle, joka yhdessä perheensä kanssa on kiinnostunut kilparatsastajan polusta. Talent Program ei rajoitu lahjakkuuksien löytämiseen, vaan tarjoaa laadukasta valmennusta kaikille tavoitteellisesta toiminnasta kiinnostuneille. KaRan Talent-valmentajat: Hanna Heiskanen, kouluratsastus Marja "Tytteli" Tetri-Rantanen, esteratsastus Ajankohtaista Talent-toiminnassa: Haku kauden 2019-2020 Talent-ryhmiin auki nyt! Haku tapahtuu täyttämällä hakemus Hannan kouluvalmennuksiin ja/tai Tyttelin estevalmennuksiin (ks lisätiedot alla). Seuravalmennukset 2019–2020: Seuravalmennuskausi alkaa syksyllä (elo-syyskuussa) ja jatkuu alkukesään (touko-kesäkuu).

Seppo laine valmennus - talent-ohjelma

Hämeen aluejaosto 2020 Alueen sähköpostiosoite, johon voi osoittaa yleistä palautetta ja kysymyksiä aluejaostolle: Lajivastaavat tarkistavat oman lajinsa kilpailukutsut, koulu- ja estekutsut Tarja Kallio ja kenttäkutsut Piia Nikka. Yhteystiedot alla. Tiedotuksesta vastaa koko jaosto.

seppo laine valmennus 2019

Oppi-isänsä tavoin Seppo kohteli riita-asioiden vastapuolta aina kohteliaasti ja ystävällisesti. Viidentoista Kolster-vuoden jälkeen Seppo perusti oman yrityksen vuonna 1979, Patenttitoimisto Seppo Laine Oy:n, jota hän johti 23 vuotta. Vaatimattomana, kunnioitettuna ja tasapuolisena johtajana Seppo loi yrityskulttuurin, jossa tärkeitä asioita ovat muiden arvostus, yhteistyö ja kehittyminen niin ihmisenä kuin ammattilaisenakin. Itse hän keskittyi entistä enemmän uudelle alueelle, tavaramerkkioikeuteen. Vielä eläkeiän saavutettuaan hän jatkoi työtään arvostettuna ohjaajana ja tukihenkilönä nuoremmille työntekijöille ja jakoi mielellään eteenpäin tietojaan ja elämänkokemustaan. Seppo Laine oli selväsanainen niin suullisessa kuin kirjallisessa ilmaisussaan. Hän korosti hyvien patenttivaatimusten merkitystä keksintöjen suojaamisessa. Hänellä olikin erityinen kyky löytää käytännöllisiä ratkaisuja mitä vaikeimpiin kysymyksiin ja ongelmiin. Tätä kykyä hän pyrki siirtämään myös yrityksen nuoremmille työntekijöille.

Seppo Kalevi Laine (s. 1939) on suomalainen tekniikantutkija emeritusprofessori. ja vuodesta 1978 Teknillisen korkeakoulun lentotekniikan professori. Hänen tutkimusalaansa on aerodynamiikka, erityisesti siipiprofiilit. [1] Hän oli Helsingin yliopistossa fysiikan dosentti 1976–1985 alanaan sovellettu mekaniikka. [2] Lähteet [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] ↑ Facta 2001 WSOY 1984 9. osa, palsta 559 ↑ Helsingin yliopiston opettajat ja virkamiehet Aiheesta muualla [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Seppo Laine, Tämä tieteilijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.

Mallilaskelmien avulla voi arvioida täysihoitohevosen pidon ja varsatuotannon kannattavuutta. Uusina asioina mukana ovat hevosen käyttäytyminen, pihatto- ja tarharuokinta sekä lannan käsittely ja talliympäristö.

  • Seppo laine valmennus songs
  • Seppo laine valmennus en
  • Seppo Laineen valmennusviikonloppu 9-10.12.2017 | tapahtuma | Hämeenlinna
  • Seppo laine valmennus collection
  • Leirit ja valmennukset - Suomenratsut Ry
  • Valmennukset - Lahden Ratsastajat ry
  • Seppo Laineelle Ratsastajainliiton kultainen ansiomerkki – Hämeen Sanomat
  • IS: Näyttelijä Seppo Laine kuollut - Kulttuuri | HS.fi
  • Seppo laine valmennus album
  1. Google rahan kääntäjä
September 3, 2021