Suomen Nhl Pelaajat

Lue myös: Eeli Tolvaselle huikeaa ylistystä: Parempi kuin Pavel Datsjuk! Lue myös: NHL:n parhaat pelaajat listattiin - kaksi suomalaista mukana top50-listalla Lue myös: Mikko Rantasen ketjulle tyly tuomio: koko NHL:n heikoin ykkösketju! Lähde: SI:com nhl teemu selänne jari kurri jussi jokinen jääkiekko miikka kiprusoff

Suomen kieli

suomen nhl pelaajat standings
  1. Linnanmäellä tänään kaksi ranneketta yhden hinnalla
  2. Suomen nhl pelaajat champions
  3. Suomen nhl pelaajat rankings
suomen nhl pelaajat teams suomen kielen

Helsingin jälkimmäisessä NHL-ottelussa perjantai-iltana (2. 11. ) Florida Panthersille nöyrtyneen Winnipeg Jetsin pelaajat ottivat viimeisestä illastaan Suomessa kaiken irti. Kiekkotähdet suuntasivat Hartwall-areenalta hotellin kautta Helsingin Töölöön ravintolaan Hookiin, jossa pelaajille oli katettu illallinen. Pöydät notkuivat kanansiivistä ja virvokkeista. Jetsin illallisella piipahti myös Panthersin suomalaiskippari Aleksander Barkov, joka saapui juhliin Jetsin suomalaistähden Patrik Laineen kanssa. Kaverukset myös livahtivat paikalta pois kahdestaan muita ennen. He nappasivat taksin lennosta ravintolan edestä. Maailmantähtien elkeet Muu Jets-miehistö jatkoi juhlintaa pidemmän kaavan kautta. Bussi jätti pelaajat Helsingin keskustassa Erottaja-baarin edustalle. Baarin edessä kiemmurrellut jono ei poppoota pidätellyt, vaan kiekkoilijaköriläät harppoivat sisään jonon ohi maailmantähtien elkein. Osa nuorukaisista tervehti ovimiestä siihen malliin, että baari oli tullut tutuksi joillekin veijareille jo aiemmin kuluneen Helsinki-viikon aikana.

Nyt hän jakaa niitä oppeja vanhempana 32-vuotiaana tutorina Floridassa. 19. Toni Lydman Suomalaisesta jääkiekkoskenestä saa hakemalla hakea toista yhtä vaatimatonta ja nöyrempää joukkuesoturia kuin Toni Lydman. Jos pitäisi valita paras alivoimapuolustaja ja oman maalin suojelija, se olisi Lydman. Lydmanin arvostusta voidaan tarkastella palkankin perusteella. Hän teki vielä 2010 Anaheimin kanssa kolmen vuoden diilin, joka takasi vuosittain 3 miljoonan dollarin tulot. Se on paljon puolustavalle puolustajalle. Lydman oli vuosi toisensa jälkeen korkealla laukausten blokkitilastoissa. Hammasta purren hän raahautui kaukaloon, vaikka kroppa oli välillä iskuista hajalla. Jokainen joukkue kaipaa Lydmanin kaltaisia "äijä seinälle ja helppo syöttö lapaan" -puolustajia. Sitä peliä hän toi joukkueilleen 12 kauden ajan. 20. Jarkko Ruutu Jarkko Ruutu kuuluu listalle silkan työmäärän ja rohkeuden takia. Hän ei pelitaitojensa puolesta olisi koskaan kuulunut NHL:ään. Ruutu valitsi vaikeimman tien ja raivasi paikkansa NHL:ssä.

September 5, 2021