Eldankajärven Jää Sanat

Lyrics for Eldankajärven jää by Korsuorkesteri Eldanka-järven jää On taakse jäänyttä elämää. On siellä nyt fossit ja Sassit Puomit ja passit juu. Korsuissa kamina, Siellä pelataan nakkia, raminaa, On meillä Fritzit ja Maxit Ja Petropamaxit, juu. On täällä tallattu, on maata vallattu. On täällä kuokittu, ja täitä noukittu. On sota tuimaa, Ei Juno päätä huimaa. Pum, pum, pum, patteri paukkuu Ja korohorot haukkuu, juu. Läskiä lotinaa Ja peurampa pyllyä ihanaa On römpsässä käristetty, kiristetty, Vattahan varistettu juu. Ei hevosilla heiniä. Vaan syövät ne tallissa seiniä, On toisilla suolissa santaa Eikä tule lantaa, juu. On täällä nopsittu, on täällä tapsittu, Laukaistu miinoja ja annosviinoja. On eukkoa ikävä, kun syö sitä Vitamiinipilleriä, Mutta se kotiloma tyssää, Kun paperit ryskää, juu. Kis-Kis-kukkulat, On siellä munat sekä makkarat, Mutta se Muna kun se meni, Niin se Makkara jäi vain, juu. Röhössä on Tiltun tie, Se kurasena murasena Uhtualle vie, On täällä Bieloje-, Tshirni- Ja Tschorneje-ozerot, juu.

Eldankajärven jää santa barbara

28% Lisää etsimäsi kappaleen: eldankajärven jää sanoitukset Etkö löytänyt etsimääsi? on yhteisöpalvelu suomalaisten kappaleiden sanoituksille. Kaikki sanat ja sanoitukset ovat käyttäjien lisäämiä. Ole hyvä ja paranna palvelua lisäämällä etsimäsi kappaleen sanoitukset! Voit kirjoittaa sanoituksia niin pitkälle kuin itse osaat. Yhdessä saamme niistä täydellisiä!

Lähimmät osumat haulle: eldankajärven jää Kappale ja esittäjä osuma-% Eldanka-järven jää Solistiyhtye Suomi …Eldanka-järven jää On taakse jäänyttä elämää. On siellä nyt fossit ja Sassit Puomit ja passit juu. Korsuissa kamina, Siellä pelataan nakkia, raminaa, On meillä Fritzit ja Maxit Ja Petropamaxit, juu. On täällä tallattu… 100. 00% Kuujärven Jää Don Huonot …kuujärven jää öinen pakkastuuli järven rantaan lunta puhaltaa huurteessa jään verenpunainen kuu kimaltaa muistat tarinan, vanhan miehen kertoman siitä kuinka luonto omisti tän maiseman kahdelle nuorelle… 63. 02% Jää Sani …enkä välitä vaikka makaat kasvot pöydällä ja katsot kättäs kylmennyttä kestän sen kun tiedän että jäät enkä välitä vaikkei tarkoitusta elämästä löytyis lakkaan etsimästä lähtemästä pyydän vaan jää jää jää -ää-ää… 27. 70% Hussa …Sano vaa onks se mun pääs viekää valoo ikkunasta nää haluisin et oisit yhen päivän mä nii sit sä tietäisit miks en mä nytten jää sano vaa onks se mun pääs ku viekää valoo ikkunasta nää haluisin olla yhen päivän sää nii… 27.

Laulun sanat - 80 plus - Suomi24 Keskustelut

Varjossa honkien on lottakanttiini, sumppia keittävi, siell' lotta Lunkreeni. Voi pojat saamari, nyt tuokaa naamarini, on tänne riukuja prykätty, on liukuja lykätty, juu.

Tässäpä nämä Eldankajärven jää (1941, alkuperäinen laulu nimeltään Ali Baba, alkup. säveltäjä: Alfred Markush, suomalaiset sanat: Erkki Tiesmaa) on taakse jäänyttä elämää. On siellä nyt fossit ja Sassit puomit ja passit juu. Korsuissa kamina, siellä pelataan nakkia, raminaa, on meillä Fritzit ja Maxit ja Petropamaxit, juu. On täällä tallattu, on maata vallattu. On täällä kuokittu, ja täitä noukittu. On sota tuimaa, ei Juno päätä huimaa. Pum, pum, pum, patteri paukkuu ja korohorot haukkuu, juu. Läskiä lotinaa ja peurampa pyllyä ihanaa on römpsässä käristetty, kiristetty, vattahan varistettu juu. Ei hevosilla heiniä, vaan syövät ne tallissa seiniä, on toisilla suolissa santaa eikä tule lantaa, juu. On täällä nopsittu, on täällä tapsittu, laukaistu miinoja ja annosviinoja. On eukkoa ikävä, kun syö sitä vitamiinipilleriä, mutta se kotiloma tyssää, kun paperit ryskää, juu. Kis-Kis-kukkulat, on siellä munat sekä makkarat, mutta se Muna kun se meni, niin se Makkara jäi vain, juu. Röhössä on Tiltun tie, se kurasena murasena Uhtualle vie, on täällä Bieloje-, Tshirni- ja Tschorneje-ozerot, juu.

Eldankajärven jää lyrics

38% Tiktak … jää, kukaan ei voi koskettaa sua Valheesi satuttaa mua, sun läpi ei muut nää Sä oot kuin jää, sisältä pelkkää kylmää ja läpinäkyvää Helposti susta nään, sä oot kuin jää Tietääks se mitä sä teet, soittelet mulle Miten… 27. 29% Jääkaappin jää yksi olut freud …Jääkaappin jää yksi olut… 27. 09% Pettävällä jäällä Nikke Ankara …Oon ollu nää vuodet iha renttuna Ja sen takii mieli tekee temppuja Eikä musta saa mitää selkoo Mullon yksinäisyyden pelkoo Mut onneks oot siinä Sun pelkkä läsnäolo riittää Jonku kainaloon mä yöl haluun Mielen pitäs olla… 25. 80% Kesken jää Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani …Sen minkä rakensin kesken jää Sen minkä valmistin Tunsin kädellä ihosi näin kun silmissäs tummeni Se miten rakastin jälkeen jää Ja kesken jää Se mitä halusin Sen minkä melkein omistin Sen… 24. 55% Ne jää jotka jää Klamydia …Hetken viehättää Uusi kasvo tää Nyt se jo ruuhkaan häviää Ne jää, jotka jää Sun elämään Muut eri suuntiin häviää Älä sitä jää itkemään Vaikka nimesi haihtui Se väkijoukkoon vaihtui Pian sua tuskin enää nään Niin se… 24.

  • Koulujen loma ajat kouvola la
  • Eldankajärven jää santa maria
  • Eldankajärven jää santa cruz
  • Saunan valaistus bauhaus
  • 4 vuotis syntymäpäivä
  • Maija vilkkumaa yhtye
  • K rauta nivala
  • Ben zyskowicz hyvät ja huonot uutiset
  • Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin
  • Kempele linnakangas tontit
  • Eldankajärven jää santa clara
  • Työpaikat, avoimet työpaikat: Taksinkuljettaja - Helsinki | Indeed.com
eldankajärven jää senat.fr
  1. Ny merkki
  2. Opel vivaro automaattivaihteisto model
  3. Maalaus lakan päälle
  4. Volvo v70 alkuperäiset vanteet 2017
September 5, 2021