Härän Ulkofileepihvi Paistaminen - Maalaissalaatti Härän Ulkofileestä

Paista rullat voissa pannulla. Kääntele niitä välillä, että ne paistuvat tasaisesti. Mitä ohuemmaksi liha on nuijittu, sitä nopeammin se kypsyy. Naudan ulkofileen voi jättää vähän roseeksi sisältä. Tarjoile perunamuhennoksen kanssa.

Poikkeustilanne

pekonin paistaminen

Pihvin paistaminen - Kotiliesi.fi

Hollandaise-kastike (2 annosta): Ainekset: 3/4 dl kastikepohjaa 5 kananmunan keltuaista 250 g sulatettua voita 2 tippaa tabascoa valkopippuria sitruunamehua Kastikepohja: 2 dl valkoviiniä 1/2 dl valkoviinietikkaa 1 salottisipuli 5 valkopippuria 1 timjamin oksa Tee ensin kastikepohja. Kuori ja hienonna sipuli. Laita kaikki kastikepohjan ainekset kuumaan kattilaan ja keitä kunnes nestettä on jäljellä noin puolet. Siivilöi neste pieneen puhtaaseen kasariin ja anna jäähtyä hetki. Laita kastikepohja kattilaan (voit säilöä ylijäänyttä kastikepohjaa jääkaapissa) ja erottele munankeltuaiset sen joukkoon. Kypsennä seosta ensin miedolla lämmöllä koko ajan kunnolla vispaten, ja nosta sitten lämpöä vähitellen. Kun kattilassa on kiinteä tasainen vaahto, ota seos pois hellalta, mutta jatka vatkaamista. Lisää jäähtynyt voisula kattilaan ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Mausta kastike ja tarjoile se heti.

Naudan ulkofileepihvi paistaminen

härän sisäfilepihvi paistaminen

Paskojen mieskokkien kokkikoulu: Osa 2. Hunajaiset juurekset, härän ulkofileepihvi maustevoilla sekä Panna Cotta

Lähiruoka on Kievarin keittiön kulmakivi. Valmistamme kaikki ruuat omassa keittiössämme. Käytämme vain suomalaista lihaa ja kalaa. Perunat, juurekset ja vihannekset hankimme lähialueilta. Erikoisruokavaliot voimme huomioida useimmissa annoksissa, ole hyvä ja tiedustele tarjoilijalta.

Naudan ulkofilee paistaminen

härän ulkofileepihvi paistaminen lyrics
  • Härän ulkofile paistaminen
  • Perunamuhennos ja ulkofileepihvi - Reseptit - Ilta-Sanomat
  • Jupen keittiössä: Naudan ulkofileepihvi parsan, perunoiden ja hollandaise-kastikkeen kera
  • Skoda superb huoltovalon nollaus 2018
September 3, 2021