Miksi Puhelin Kuumenee &Raquo; Miksi Puhelimen Laturi Kuumenee

  1. Miksi
  2. Puhelimeni tuntuu lämpimältä tai kuumalta. Onko se ylikuumentunut?

Puhelimeni tuntuu lämpimältä tai kuumalta. Onko se ylikuumentunut? Syynä voi olla jokin seuraavista ongelmista: Puhelimesi tuntuu epämukavan lämpimältä päälle kytkettynä. Puhelin kuumenee liikaa niin, ettei sitä voi koskettaa sen ollessa käytössä. Sinusta voi tuntua, että puhelin kuumenee, vaikka sitä ei ole jätetty aurinkoon tai lähelle jotakin lämmönlähdettä. Puhelin kuumenee hieman seurauksena normaalista käytöstä, mutta jos sinusta tuntuu, että se on epämukavan lämmin tai liian kuuma, tästä artikkelista voi olla apua. Toimi seuraavasti: Poista kolmannen osapuolen akun hallinta- tai "‍tehtävän tappaja"‍-sovellukset. Poista uusimmat sovellukset. Käynnistä puhelin uudelleen. Vähennä Alkunäytöissä käytettävien pienohjelmien määrää. Varmista, että puhelin on täysin päivitetty. Toimi seuraavasti: Siirry kohtaan Asetukset > Tietoja > Ohjelmistopäivitykset. Täsmällinen polku voi vaihdella puhelimen mukaan. Nämä ovat tyypilliset polut: Asetukset > Tietoja > Ohjelmistopäivitykset Asetukset > Järjestelmäpäivitykset > HTC-ohjelmistopäivitys Napauta Tarkista nyt tarkistaaksesi päivitykset.

Miksi

Kuumenna puhelimen ylikuumeneminen On tehokkaampaa asentaa joitain jäähdytyssovelluksia, kuten Cooler Master ja Smart Cooler. Kun puhelimen lämpötila nousee, voit käynnistää sovelluksen auttaakseen jäähtymään. Mutta on suositeltavaa, että valitset nämä sovellukset huolellisesti, jotta puhelimen taakka ei kasvaisi. Oikeat vaiheet jäähtyä 1. Sammuta käynnissä olevat pelit, videot tai jotkut virtaa kuluttavat sovellukset. Poista puhelinkotelot. Jotkut silikonista tehdyt kannettavat matkapuhelimet vaikuttavat jäähdytysprosessiin. Jos puhelin ei jäähty jonkin ajan kuluttua, voit harkita kotelon poistamista. Aseta puhelin joihinkin esineisiin, jotka voivat helposti hävitä, kuten lattia, lasipöytä, laatta, puu ja marmori, jotka kaikki voivat lyhentää jäähdytysaikaa. Luotamme yhä enemmän älypuhelimeemme, koska se näyttää olevan universaali laite, jota käytämme kaikkeen nykyään. Se ei ole huono asia, mutta kun olet niin paljon riippuvainen siitä, sinun on oltava vastuussa siitä. Ja siksi sinun pitäisi suhtautua ylikuumenemiseen vakavasti ja toivottavasti tämä artikkeli toimii avuksi.

Tietokoneen komponenttien lämpötilat ja tuulettimien pyörimisnopeudet voi tarkistaa laitteen Biosista. Se kannattaa päivittää ongelmatapauksissa. On olemassa myös monia ilmaisia ohjelmistoja, joilla voidaan monitoroida laitteen lämpötiloja koneen ollessa käytössä. Mikäli ongelma on alkanut Windows 10 -päivityksen jälkeen, varmista, että Bios ja Windows Update ovat ajan tasalla. Kannattaa tarkistaa valmistajan sivulta laitteiden uusimmat ajurit. Mikäli Bios-päivitys tai tietokoneen monitorointi ei ole tuttua, kannattaa pyytää apua asiantuntijalta. Vastaajana Elisan Omaguru-asiantuntija Tomi Isohanni Tutustu Elisan Omaguruun

Puhelimeni tuntuu lämpimältä tai kuumalta. Onko se ylikuumentunut?

Julkaistu: 21. 7. 2014 15:13 Monet vasta kauppoihin tullen Nokia Lumia 930:n ostajat valittavat laitteen alaosan lämpenevän polttavan kuumaksi. Heinäkuussa myyntiin tulleet Nokia Lumia 930 -puhelimet ylikuumenevat, valittavat useat ostajat Microsoftin ja WPCentral-verkkosivuston keskustelupalstoilla. WPCentral-verkkosivustossa ylikuumenemisesta on syntynyt jo 116 kommentin keskustelu, jossa syylliseksi epäillään muun muassa puhetta tunnistavaa Cortanaa sekä muita sovelluksia. Lisäksi puhelinten akku on tyhjentynyt tavallista nopeammin. Keskustelun aloitti nimimerkki Snapples, joka valittaa Lumia 930:n lämpenevän epämukavan kuumaksi. Hänen mukaansa vika ei tunnu johtuvan mistään yksittäisestä ohjelmasta tai toiminnosta, kuten esimerkiksi wlan-, nfc- tai bluetooth-yhteyden käytöstä, sillä laite lämpenee vaikka nämä eivät olisi päällä. Ylikuumenemisesta ja akun nopeasta tyhjentymisestä keskustellaan myös esimerkiksi Microsoftin englannin- ja saksankielisillä tukisivustoilla. Muutamat Lumia 930 -puhelimen ostajat kertovat laitteen lämpenevän noin 40 C -asteeseen varsinkin alaosasta.

  • Miksi puhelin kuumenee ladattaessa
  • Puhelin
  • Puhelin kuin taottava kuuma rauta - Samsung - Suomi24 Keskustelut
  • 5 parasta hotellia lähellä kohdetta Pikku Vesijärvi - Tripadvisor
  • Touhutalo seinäjoki
  • Lähitapiola tikkurilan toimisto
  • Lg puhelin

Kannettavani ylikuumenee ja sammuu itsestään. Mikä neuvoksi? Tietokoneissa on suojaominaisuudet, jotka estävät koneen fyysiset viat. Tietokone sammuu, mikäli prosessorin tai näytönohjaimen lämpö nousee liian korkeaksi. Tietokoneiden tuulettimet ovat pölymagneetteja ja näin ollen pyöriminen hidastuu tai pahimmassa tapauksessa pysähtyy kokonaan. Tuulettimen reiät ovat yleensä kannettavan sivuissa tai takana. Mikäli pelkkä imuri ei riitä pölyn poistamiseen, myydään kaupoissa paineilmaa purkeissa. Paineilmalla saadaan pöly liikkeelle, jonka jälkeen imurilla voi imeä irronneen pölyn. Epämääräisten äänten kuuluminen tuulettimista johtuu yleensä tuulettimen laakereista. Vioittunut tuuletin kannattaa vaihtaa pikimmiten. Anna akun tyhjentyä Kannettavien tietokoneiden akut lämpenevät rasituksessa ja latauksessa. Akun käyttöikä pitenee, jos akun päästää välillä tyhjentymään. Kannettaviin on myös myynnissä erilaisia lämpöä eristäviä alustoja ja joissakin alustoissa on tuulettimet. Alustojen hinta vaihtelee laadusta ja materiaalista riippuen.

September 4, 2021