Garmin Navigaattori Kameralla | Henkilöauto-Paketti, Peruutuskamera + Navigaattori - Automasa.Fi

Tuplakamerapaketti, Peruutuskamera + kojelautakamera + navigaattori – kaikki samalla näytöllä Tässä paketissa yhdistyy Garminin laadukas navigointi, tallentava kojelautakamera ja peruutuskamera.

Tuplakamerapaketti, Peruutuskamera + kojelautakamera + navigaattori - Automasa.fi

BC 30-kameran saa toimimaan myös monikamerajärjestelmänä, jolloin kameroita voi olla useita toiminnassa samaan aikaan ja kuvat näkyvät saman navigaattorin näytöllä. Saat lisää kuvakulmia. Voit laittaa yhden vaikkapa auton taakse ja toisen vedettävän trailerin tai vaunun taakse. Voidaan käyttää myös lastin valvonnassa.

navigaattori

Autonavigaattorit | Navigaattorit ja GPS-laitteet - navigointituotteiden erikoisliike

Ostoskorin sisältö 0 tuotetta - Yhteensä 0. 00 € Tuotehaku Tulostusnäkymä Päätaso ›› Autonavigaattorit Kategoriat Navigaattorit Avaa tuoteryhmä » Tarvikkeet Kojelautakamerat Avaa tuoteryhmä »

  1. Mäkihyppylegenda Matti Nykänen on kuollut 55-vuotiaana | Kaleva.fi
  2. Katsastus vaasa aukioloajat
  3. Auton rekisteröinti omiin nimiin ilman luottotietoja
  4. Husqvarna ruohonleikkuri ei käynnisty
  5. Navigaattori

Garmin navigaattori kameralla

Tapahtumientunnistuksen G-anturi tallentaa videomateriaalia automaattisesti törmäyshetkeltä. GPS tallentaa tapahtumien ajankohdan ja sijainnin tarkasti. Mukana on vaihdettava microSD-kortti, ja voit toistaa videomateriaalia helposti suoraan laitteessa sekä tarvittaessa siirtää videot tietokoneelle talteen. Langaton BC 30 peruutuskamera Langattoman BC 30 -peruutuskameran ansiosta voit peruuttaa huoletta. Näet ajoneuvot, jalankulkijat ja muut esteet kätevästi suoraan näytössä, kun peruutat matkailuautoa tai rekkaa. Lähetin lähettää kameran kuvan navigaattorin vastaanotintelineeseen jopa 12 metrin päähän. BC 30 kestää ankarimmatkin sääolosuhteet(IPX7). Asennus ja käyttöönotto on helppoa. Kamera kiinnitetään auton takaosaan ja kytketään peruutusvalojen- tai acc-virtaan. Vastaanotinjohto tulee navigaattoriin ja saa virran tupankansytyttimeltä. Voit vaihtaa kamera- ja navigointitilan välillä yhdellä painikkeen painalluksella. Jos kamera taas on kytketty peruutusvaloihin virransaantia varten, navigaattori voi näyttää kameran kuvan automaattisesti aina, kun ajoneuvo on peruutusvaihteella (ja siirtyä takaisin navigointitilaan, kun vaihdat ajovaihteelle. )

Näet ajoneuvot, jalankulkijat ja muut esteet kätevästi suoraan näytössä, kun peruutat matkailuautoa tai rekkaa. Lähetin lähettää kameran kuvan navigaattorin vastaanotintelineeseen jopa 12 metrin päähän. BC 30 kestää ankarimmatkin sääolosuhteet(IPX7). Asennus ja käyttöönotto on helppoa. Kamera kiinnitetään auton takaosaan ja kytketään peruutusvalojen- tai acc-virtaan. Vastaanotinjohto tulee navigaattoriin ja saa virran tupankansytyttimeltä. Voit vaihtaa kamera- ja navigointitilan välillä yhdellä painikkeen painalluksella. Jos kamera taas on kytketty peruutusvaloihin virransaantia varten, navigaattori voi näyttää kameran kuvan automaattisesti aina, kun ajoneuvo on peruutusvaihteella (ja siirtyä takaisin navigointitilaan, kun vaihdat ajovaihteelle. ) BC 30-kameran saa toimimaan myös monikamerajärjestelmänä, jolloin kameroita voi olla useita toiminnassa samaan aikaan ja kuvat näkyvät saman navigaattorin näytöllä. Saat lisää kuvakulmia. Voit laittaa yhden vaikkapa auton taakse ja toisen vedettävän trailerin tai vaunun taakse.

Henkilöauto-paketti, Peruutuskamera + navigaattori - Automasa.fi

Lisätietoja

September 4, 2021