Vaasan Sport Liput

Alennuksiin oikeuttavat todistukset tulee aina esittää myös ovimiehelle tapahtumaan saavuttaessa. Pullojen, purkkien, videolaitteiden, nauhureiden ja kameroiden sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty. Kuvaus sallittu järjestelmäkameralla vain ennakkoon sovitusti (esim. median edustajille). Tilaisuuksissa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä ajoittain.

Vaasan sport liputan

00-16. 30 (pyhäpäivät suljettu). verkkokaupasta​​​​​​​ Ennakkoliput myös näistä pisteistä (lipun hintaan lisätään voimassa oleva toimitusmaksu): R-Kioski (tapahtumanumero: 114107) Telia Kauppa Vaasa, Rewell Center 1 krs. Lipunmyynti jäähallilla Jäähallin lipunmyynti sijaitsee ulkona pääportaiden yhteydessä. Lipunmyynti aloitetaan yksi tunti ennen ottelun alkua. Jäähallin ovelta ostetut liput maksavat 3, 00 (istumapaikkojen lapsiliput 1, 50€) euroa enemmän, kuin ennakkoon ostetut liput. ​ LIPPUJEN MYYNTIEHDOT Tarkista aina ostamasi lippu. Lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin. Lippujen palautus- ja vaihto-oikeus koskee tapahtumia vain silloin, jos tapahtuma peruuntuu tai sen ajankohta muuttuu. Hockey-Team Vaasan Sport Oy vastaa tapahtumanjärjestäjänä tilaisuudesta ja sen mahdollisista muutoksista (ohjelma-, aikataulu- ja katsomomuutokset). Hockey-Team Vaasan Sport Oy ei vastaa kadonneista lipuista. Alennuksiin oikeuttavat todistukset (mm. opiskelijakortti, eläkeläiskortti) on pyydettäessä esitettävä lipun oston yhteydessä.

​HUOM! Myös kautta ostetut liput nousevat 3€ (lapsiliput 1, 50€) 1 tunti ennen ottelun alkua. ​ Lapsiliput Lapsiliput Box Seat, Bronze & Silver (D2/D3) –paikoille puoleen hintaan aikuisen seurassa. Lapsiliput koskevat ala-aste- sekä yläasteikäisiä. Alle 7-vuotiaat pääsevät vanhemman seurassa ilmaiseksi; istumapaikka vanhemman sylissä istumakatsomossa tai vanhemman mukana seisomakatsomossa. * Perhelippu 1+1 = 1 aikuista, 1 lapsi / Perhelippu 2+2 = 2 aikuista, 2 lasta Eläkeläisliput Eläkeläisalennus seisomakatsomoon 2€. Eläkeläisten istumapaikkahinta on voimassa kategorioissa Box Seat ja Bronze (eläkeläisalennus 2€). Esteetön sisäänkäynti Esteetön sisäänkäynti jäähallin A1-oven kautta. Aulasta pääsy hissillä 2. kerrokseen. Pyörätuolia käyttävän katsojan avustaja maksutta. Pyörätuolikatsomoita on kaksi, joista toinen sijaitsee seisomakatsomon yhteydessä. Ennakkoliput Voit ostaa liput ennakkoon ilman toimitusmaksuja: SportShopista, Hovioikeudenpuistikko 21. SportShop palvelee ti-pe klo 12.

Vaasan kissatalo

Vaasan Sportin runkosarjan irtolippujen hinnat kaudelle 2019–2020. Alla olevat hinnat ovat ohjehintoja. Käytämme dynaamista hinnoittelua ja hinnat saattavat muuttua ottelukohtaisesti kysynnän mukaan. Voit tarkistaa ajankohtaiset hinnat -palvelussa.

Vaasan Sport 8. Juli um 08:47 Vaasan Sportin preseason kaudelle 2020 - 2021 käynnistyy elokuun ens... immäisellä viikolla, jolloin Sport kohtaa keskiviikkona 5. elokuuta Ässät Porissa. Saman viikon perjantaina 7. elokuuta Sport osallistuu Pitsiturnaukseen Raumalla 🦅 ❤ Katso kotisivuilta kaikki harjoitusottelut ⬇️ Mehr ansehen

Vaasan sport liput 2016

Otteluisäntänä lauantaina on Disec Oy. Ruoat ja muut herkut Ikioma Areenalla on tarjolla runsaasti herkkuja isoille sekä pienille! Heimobuffetissa on lauantaina tarjolla paneroituja kanafingersejä, riisiä ja curry-jogurttikastiketta (L) salaatteineen, leipineen ja juomineen koko perheelle! Buffet on tarjolla ovien avautumisesta ottelun alkuun asti. Hinnat: 10 € / henkilö, lapset 7 - 14 vuotta 8 € Lapset alle 7 vuotta syövät aikuisen seurassa ilmaiseksi! Kaksi ilmaista lasten ateriaa / yksi ruokaileva aikuinen! Lisäateriat alle 7-vuotiaille lapsille 5 € / lapsi. Liput ja saapuminen otteluun Irtoliput otteluun voit hankkia aina ennakkoon edullisimmin osoitteesta tai Jukurit Shopista. Jukurit Shop palvelee arkisin Stellassa kello 11-17, lauantaina klo 11-15. Voit ostaa lippuja ennakkoon myös Lippupisteen myyntipisteistä Stellan S-Stellasta, Prismasta tai Citymarketista. Lipunmyynti ovella avautuu 1, 5 tuntia ennen ottelun alkua. Ovimyynnissä lippujen hintaan lisätään 3 euron palvelumaksu.

  1. 10 vrk sää Kajaani, Luhanka - Foreca.fi
  2. Vaasan sport liput 2018
  3. Hockey-Team Vaasan Sport Oy - Tyky-maksuvälineet
  4. Kansanedustaja mia laiho
  5. Antiikki ja design
  6. Tuotteet - Jyväbroiler
  7. TEHOKAS VATSATREENI – 4 MONIPUOLISTA LIIKETTÄ! – Piia Pajunen | Terve.fi
  8. Etupyörän laakerin vaihto hinta mondeo 2000
  9. Kuppa suussa
  10. Gluteenittomat bagelit - Reseptit - Ilta-Sanomat
  11. Libero vaipat tarjous

Vaasan sport liput 3

Löydät sovelluksesta tuoreimpien uutisten, tilastojen ja pelaajakorttien lisäksi etukupongit, jotka ovat lunastettavissa vain Jukurien kotiotteluissa. Lataa sovellus Google Playsta, tai App Storesta! Lauantaina etukuponkeina on hattara 2€, heijastinkassi 10€ ja juomapullo 10€.

Vaasan sport liput live

Lauantaina Ikiomalle saunomaan saapuu Vaasan Sport! Heimobuffetissa lauantaiherkkuna tarjolla paneroituja kanafingersejä! Ottelu ja oheistapahtumat Keskiviikkona ryhdikkäästi esiintynyt jukurijoukkue saa lauantaina vastaansa Vaasan Sportin! Aijemmat kohtaamiset tällä kaudella ovat kääntyneet Jukurien hyväksi 4-1 ja 6-1. Saman trendin toivotaan jatkuvan Ikioma Areenalla lauantaina. Tule pitämään ääntä halliin ja kannustamaan kotijoukkue kolmen pisteen kotivoittoon! Ottelu alkaa kello 17. 00, mutta ovet avautuvat Ikioma Areenalle jo kello 15. 30. Tule seuraamaan pregame-haastattelua! Tapahtuma alkaa kello 16. 30 Ikioma Areenan rroksen Viikinkiravintolassa, jossa Viivi Kososen haastateltavana on Jukurien pelaaja. Heti ottelun jälkeen Viikinkiravintolassa järjestetään aftergame-tapahtuma, jossa on katsottavissa ottelun virallinen lehdistötilaisuus ja haastateltavana Jukurien pelaaja illan kokoonpanosta. Tervetuloa kuulemaan taatusti tuoreimmat kommentit illan pelistä! Hallilta matsin jälkeen kannattaa kurvata Ravintola Päämajan aftergameille, jossa haastattelussa on Jaakko Haarti!

vaasan sport liput 1
  1. Ehkä sun on pakko mennä today
  2. 43 vuotiaan hedelmällisyys
  3. Nst lappeenranta
  4. Kerttu
  5. Rauhalahden kesäteatteri 2007 relatif
September 4, 2021