Avioehto Thaimaalaisen Kanssa

  1. Avioehto thaimaalaisen kansas city star
  2. Avioehto thaimaalaisen kansas city
  3. Avioliitto ja avioero - Royal Thai Embassy, Helsinki, Finland

Phyng kirjoitti: Thaimaassahan, mikäli olen oikein ymmärtänyt, avioliitossa syntynyt vanhin, poika?, perii kaiken. Ei kait se noin sentään mene? Jonkin verran olen sivusta seurannut erästä perinnönjakoa. Lapsia oli monta ja kyllä ne kaikki maasta siivunsa saivat. Möivät ja vaihtelivat niitä sitten keskenään. En tosin tiedä menikö se jako jonkun testamentin mukaan vai miten. Tuo Phyng viimeinen lause sanoo kaiken oleellisen. Eli mikään ei ole 100 varmaa kun thaimaasta "puhutaan". Jos nyt kuitenkin jotain kokemuksia asista. Ensin nyt vaikka suomessa. 1) Jos on suomessa mennnyt naimisiin ihan minkämaalaisen kanssa tahansa, niin avioehdon voi tehdä joko ennen avioliiton solmiamista, sen yhteydessä tai sen jälkeen. (Löytyy hyvää tietoa kun laittaa Googlen hakuun avioehto) 2) Jos avioliitto on virallisesti solmittu Thaimaassa niin, että voitaisiin tehdä avioehto sopimus joka kattaisi suomalaisen puolison suomen omaisuuden, niin avioliitto on virallitettava suomessa ja sen jälkeeen tehdä avioehto suomessa.

Avioehto thaimaalaisen kansas city star

Avio-oikeus on vanhaa perua ajalta, jolloin kaikki perheen omaisuus oli miehen nimissä eikä vaimo omistanut paperilla mitään. Joissain tilanteissa avio-oikeus voi kuitenkin tuntua epäreilulta ja silloin kannattaa tehdä avioehto. – Avio-oikeus luotiin aikanaan, koska oli välttämätöntä luoda sellainen järjestelmä, jossa nainen ei erossa tai puolison kuollessa jää puille paljaille, sanoo perhe- ja perintöoikeuden juristi Maiju Rihtniemi. Niinpä edelleen pari, joka menee naimisiin, asettaa samalla aiemmin kertyneen ja tulevan omaisuutensa avio-oikeuden alaiseksi – ellei toisin yhdessä päätetä. Useimmiten avioehdon haluavat parit, jotka perustavat uusperhettä tai ovat menossa toista tai kolmatta kertaa naimisiin – tai jos avioliitto solmitaan vanhemmalla iällä Avio-oikeudella ei ole avioliiton aikana mitään merkitystä. Mutta kun avioliitto päättyy eroon tai kuolemaan, avio-oikeus astuu kuvioon: Osituksessa luetteloidaan puolisoiden varat ja velat ja netto-omaisuus puolitetaan. Näin saadaan ns. avio-osa eli paljonko molempien tulee osituksessa saada.

Näytä edellinen aihe:: Näytä seuraava aihe Avioehto vai ei? Avioehto on tehty. 31% [ 11] Ei avioehtoa. 62% [ 22] Harkitsen sitä. 2% [ 1] Mietin poistoa! Äänestäneitä: 34 Ääniä yhteensä: 35 Tällä; äänestyksellä ei ole päättymispäivää Kirjoittaja Viesti KBH5050 Dzamyyn จมื่น Liittynyt: 10 Kes 2005 Viestejä: 782 Lähetetty: 17. 12. 2007 21:13 Viestin aihe: Avioehtosopimus? Tässä kun on noita yhteisiä vuosia vaimon kanssa jo tullut ja tyttölapsikin siunaantunut, päätinkin lopettaa avioehtomme. Kuinkahan monella foorumilla on avioehto. Itse teimme sen 2003 kihlautuassamme. Nyt olen tullut toisiin ajatuksiin, aikaisemmat pari lastani ovat jo aikuisia ja tulevat omillaan toimeen. Itse saavutan 60 pyykin ensivuonna ja päätin, että näin nyt toimitaan! _________________ Tippaakaan en kadu ja hetkeäkään en antaisi takaisin! Takaisin alkuun mistoheki Vieras Lähetetty: 18. 2007 13:09 Viestin aihe: Kyllä on legalisoitu lakimiehen "räätälöimä" avioehtosopimus. Eikä tällä ole mitään tekemistä sen kanssa että vaimo nyt sattuu olemaan ulkomalainen.

Avioehto thaimaalaisen kansas city

  1. Laki nuoresta työntekijästä
  2. Et listat yhteystiedot online
  3. Savenvalajankatu 5 turku sub
  4. Uudet radiokanavat 2020
  5. Vaimo katosi Thaimaaseen - Avioehto - Suomi24 Keskustelut
  6. Kuuden kuukauden sääntö vero
  7. Loma lasten kanssa
  8. Avioehto thaimaalaisen kanssa
  9. Naantalin kartta | Napsu
  10. Thaimaa-info.com :: Avioehtosopimus?
  11. Poldark kausi 3 uusinta
  12. Gree lomo ilmalämpöpumppu

Ok. voihan sen talon tiimoilta tapella, mutta mihinkäs sitä voisi viedä ja kun ei ole näyttöä että farang sen omistaa ja on maksanut, niin ei sitä voi edes rikkoa, siitäkin tulee kovat rapsut jos niin tekee. ts. Se raha jonka avioliiton myötä thaimaahan sijoittaa, asuuko sitten vakituisesti tai tilapäisesti lomillä käydessään on syytä kirjata heti sijoittaessaan luottotappioihin Pitää myös huomata se, että jos vaimo sattuu kuolemaan perhe asuu thaimaassa, ei farang aviopuoliso ole se vaimon omistaman maan perillinen vaan vaimon suku, ellei satu olemaan yhteisiä virallistettuja lapsia. Tällaisia ovat näkymät pitää kuitenkin huomioida että erillaisia tapoja on useampia siinä miten perintöä jaetaan, se kuitenkin on "varmaa" että farang ei kuulu perijöitten joukkoon

Avioliitto ja avioero - Royal Thai Embassy, Helsinki, Finland

avioehto thaimaalaisen kansas city chiefs

2007 2:51 Viestin aihe: Nyt se legalisoitiin vaimon kanssa, eilen 18. 07 maistraatissa ja ei ongelmia, suurin "pomo" tuli tervehtimään kädestä pitäen ja ilmeisesti opetti samalla tulevaa seuraajaansa, joka kysyi henkilötodistuksetkin. Asiat jokatapauksessa kunnossa, kuten haluan! Thaimaassa solmittu avioehtomme mitätöity ja omaisuutemme on yhteistä avioeron sattuessa! Enpähän näitä raha-asioita enään viitsi mietiskellä, tärkeintä on omasta mielestäni hoitaa lapssemme ja vaimoni toimeentulo kuntoon! Joskushan meistä kaikista "aikajättää" ja on kiva silloin jos on asiat hoideltu edes suurinpiirtein kuntoon. Olen näistä perimysriidoista saanut tarpeekseni jo isoisieni jälkeen. Tippaakaan en ole esim. isäni jälkeen saanut, enkä vaatinutkaan. Nyt kylläkin olen asioita hoidellut aikuisille 2 lapselleni kuntoon ja Th vaimolleni +yhteiselle tyttäremmelle järjestelen asioita! Yritän myöskin hoitaa asiat niin, etteivät mene asianajajien hoitoon, silloinhan kuolinpesänvarat usein hupenevat näihin asianajajien palkiohinin!

Kuuntele myös podcast – Parisuhteen rahanjaon pitää olla reilu! Miten suomalaiset jakavat rahansa parisuhteessa, entä millaisista raha-asioista parit riitelevät? Millä taloustyylillä molempien elintaso voi nousta? Toimittaja ja bloggaaja Julia Thurén juttelee ekonomi-bloggaaja Sonja Rajalan kanssa siitä, miten parisuhteen raha-asiat saa luistamaan täydellisesti lähes joka tilanteessa. Jakson kuunneltuasi sinunkin tekee mieli keskustella kumppanisi kanssa rahasta avoimesti ja suoraan, ehkä jopa kehittää täysin uusi rahanjakosysteemi suhteeseen! Ylen uusi rahaan keskittyvä podcast Julia Thurén: Melkein kaikki rahasta ruotii tuloja ja menoja, rahan jakamista parisuhteessa ja ystävien kesken, säästämistä ja sijoittamista sekä tarjoaa aiheisiin uusia, kiinnostavia näkökulmia. Tervetuloa kuuntelemaan podcastia ja lukemaan siihen liittyviä verkkojuttuja! Riidelläänkö teillä rahasta? Entä onko teillä avioehto? Onko siitä puhuminen tai sen tekeminen herättänyt kysymyksiä? Kerro kommenttikentässä omat kokemuksesi!

September 6, 2021