God Of War 3 Remastered Arvostelu &Middot; God Of War Iii Remastered Ps4 Netistä Edullisesti | Vpd.Fi Verkkokauppa

  1. God of war 3 remastered arvostelu youtube

Peli julkaistiin maaliskuussa 2010 PlayStation 3:lle. Pelistä on tehty useita eri versioita, kuten keräilyversioita ja trilogioita. Pelin keräily- ja trilogiaversiossa tulee mukana Kamppailuareena-moodi ( combat arena), jossa voi harjoitella hyökkäyksiä, hioa taktiikoita tai muuten vain tappaa vihollisia. Peli sai monista arvosteluista täydet pisteet, ja sitä on kehuttu myös PlayStation 3:n merkittävimmäksi pelijulkaisuksi. Pelin grafiikkaa, tunnelmaa ja huikeita maisemia kehuttiin myös laajalti. Peli on todella väkivaltainen ja brutaali, ja sen takia se on kielletty alle 18-vuotiailta. Pelaaminen [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Pelissä tapetaan hack and slash -tyylisesti paljon vihollisia muun muassa miekalla. Pelissä on paljon " pomotaisteluita ", mikä on hyvin tyypillistä tämän pelityypin peleille. Alussa pelin päähahmolla Kratosilla on aseinaan käsiin ketjuilla kahlitut Ateenan terät, mutta hän saa pelin edetessä käyttöönsä monia muita aseita, kuten Haadeksen Kynnet ja Herkuleksen kestukset.

God of war 3 remastered arvostelu youtube

Äijämäisyyden uudelleenmääritelmä Kratos ei hätkähdä yhdenkään vihollisen edessä, vaan jokainen vastustaja siirtyy ajasta ikuisuuteen mahdollisimman brutaalilla tavalla. Kaaoksesta ja kohkaamisesta huolimatta God of War III on suorastaan hämmästyttävän tasapainoinen kokemus, sillä peli on ilahduttavan sujut oman pähkähulluutensa kanssa. Kratosin eteen levittäytyvät maisemat ovat toinen toistaan eeppisempiä ja massiivisempia suurieleisyyden näyttämöitä, ja kirjaimellisesti elämää suurempien hahmojen välinen kanssakäynti on häpeilemättömän teatraalista. Missä tällainen karismaattinen röyhkeys on nykypeleissä? Pelin Remastered -lisänimen takaa löytyy terävöitynyt graafinen ulkoasu ja 60 ruudun sekuntivauhtiin kiihdytetty ruudunpäivitys, mutta muilta osin uudistukset on jätetty minimiin. Aikoinaan PS3:n rautaa toden teolla kurmoottanut ulkoasu ei ehkä edusta nykypäivän kärkikastia, mutta teräväpiirtoglooriaan kohotettu visuaalinen ilotulitus hätkähdyttää tyylitajullaan. Komeuden kruunaa kovan luokan ääninäyttelijäkirjo ja jumalaisen yliampuva musiikkiraita.

Maisemat vaihtelevat Styx-virran synkkyydestä Helioksen auringonpaisteeseen. Hahmomallit ovat myös pääosin todella kauniita ja palatsien seinissä loistaa aidonnäköinen kultaus. Äänipuoli tukee peliä sen verran jykevillä soundeilla, että session venyessä pikkutunneille oli naapurisovun nimissä ruuvattava kotiteatteria huomattavasti soukemmalle. Kääntöpuolena hahmojen esittämä väkivalta nousee sitten myös uudelle realismin tasolle. Kun Kratos monottaa auringonjumalan veristä päätä katukivetykseen, ollaan jo lähellä sitä American History X:n ällöttävintä kohtausta. Etenkin jos ei tiedä, mikä Kratoksen raivoa oikein motivoi, saattaa olla vaikea ymmärtää kiukkupussin yrmeää asennetta ja silmitöntä verenhimoa. Peliä ei kuitenkaan voi syyttää väkivallan kierteen kaunistelusta, sillä samalla kun Kratos pääsee lähemmäksi kostoaan, jumalten taistelun maksumiehiksi joutuvat tietenkin tavalliset ihmiset, eikä Antiikin Kreikka vaikuta enää varsinaisesti matkailukohteelta. Yu Suzukin perintö God of War oli aikanaan juurikin se airut, joka toi Quick Time Eventit eli nappulanpainelusekvenssit pysyvästi osaksi toimintapeligenreä.

Kytkin- ja tulipuzzlet ovat perusteiltaan tuttuja, mutta vaivaavat älynystyröitä sopivassa määrin. Tappelupuolen Kratos hallitsee myös erinomaisesti, vaikka taas alussa voimiaan menettääkin: hurmehippa on nopeaa, sulavaa ja massiivista, ja päivittyessään aseet tuovat aina mukanaan uusia, tyydyttävän tuhovoimaisia liikkeitä. Yleensä taistelun voittaminen ei vaadi mitään tiettyä toimenpidettä, vaan luovuuttaan saa käyttää. Pelattavuuden kannalta ainoa suurempi napinan aihe ovat hyppelyt, jotka ovat usein liian tarkkuutta vaativia ja päättyvät epäonnistuessaan luonnollisesti kuolemaan. Checkpointeja on kuitenkin sijoitettu armollisesti niin, ettei turhautuminen pääse yllättämään. Jumalattoman nättiä, ja karua Yhä vain harvemmin tulee tilanteita, joissa täytyy ihan erikseen pysähtyä katselemaan pelin kaunista grafiikkaa. God of War III:ssa näitä ihastuneita huokauksia tulee päästäneeksi jo miltei huomaamattaan, sillä sen verran komeaa jälkeä on graafisesti tehty. Siinä, missä vaikkapa Danten maailma oli vain tumman eri sävyjä, Kratos käyttää koko palettia uskomattoman hienosti sommiteltuna.

Näistä lähtökohdista ei ole poikettu, vaan edelleen taistelut ison mörököllin kanssa viedään loppuun toistamalla pelin haluama näppäinyhdistelmä. Tämä ei ole ollut suosikkipiirteitäni pelissä aiemmin, eikä ole edelleenkään. Erityisen rasittavaa on olla ehtimättä pitkän sarjan viimeiseen painallukseen, jolloin koko setti katkeaa ja Kratos saa turpaansa, pahimmassa tapauksessa henki kirpoaa ja luvassa on myös niiden 20 muun ölliäisen tappaminen uusiksi. Toki tämä(kin) tehdään paremmin kuin useimmissa kilpailijoissa, eli aikaa painallukselle on enemmän, nappulat ilmaistaan selvästi ja palkintona on räleitä animaatioita, mutta itse kokisin jotenkin saavuttavani enemmän ilman näitä kommervenkkejä. Pelin vaikeusaste on yleisesti ottaen kohtuullisella ja hyvin säädetyllä tasolla. Normaalitasolla taistelut eivät kovin usein muodostu ylitsepääsemättömiksi, mutta antavat silti sopivasti haastetta. Havaitessaan kuolemien sarjan peli ystävällisesti tarjoaa helpompaa vaihtoehtoa, tosin näin usein käy myös silloin, kun putoaa hyppysarjasta toistuvasti kuolemaansa (ja tähän vaikeusasteella ei ole mitään vaikutusta).

Kratoksella on verenpunainen tatuointi ja valkoinen, tuhkan peittämä iho, mistä hän on saanut nimen Ghost of Sparta. Hänen menneisyytensä on verinen, ja jumalat lupasivat antaa hänen menneisyytensä anteeksi, mutta rikkoivat lupauksensa. Siksi Kratos vihaa jumalia ja haluaa tappaa nämä. Jumalat ja jumalattaret [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Zeus Poseidon Haades Hermes Hefaistos Afrodite Hera Athene Helios Titaanit [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Gaia Kronos Perses muutamia tuntemattomia titaaneja Muut hahmot [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Herkules Pandora Daedalos Juoni [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Pelin tarina on jatkoa God of War II:lle. Jumalat ovat pettäneet Kratoksen, ja hän käy taisteluun heitä vastaan titaanien avustuksella. Pelin päämääränä on tappaa itse jumalten kuningas Zeus.

God of War III Remastered Kosto on minun – vielä kerran Kuin varkain PS4-pelien kattavaan uusiojulkaisujen kirjastoon hiipinyt God of War III Remastered on komea muistutus siitä, että todellisen eepoksen ei tarvitse säästellä piirun vertaa millään osa-alueella. Raivohullun puolijumala Kratosin tähdittämä, liitoksistaan repeilevä kostotarina kuljettaa pelaajan Tartarosin syvyyksistä Olympos-vuoren huipulle. Kreikan mytologiasta juopuneen mielivaltaisesti ammentava God of War -pelisarja on vakiinnuttanut asemansa nykypäivän toimintaseikkailujen kulmakivenä, josta lukematon muu nimike on sittemmin lainannut. Hurmeisen toiminnan, kevyehkön pulmanratkonnan ja sydämentykytystä aiheuttavien pikanäppäinkohtausten pyhä kolminaisuus hiottiin huippuunsa sarjan kolmannessa osassa, eikä ajan hammas ole nävertänyt kokonaisuuden vetovoimaisuutta. Kovia kokeneen Kratosin kolmas kurimus käynnistyy kutakuinkin kohtisuoraan kakkososan kintereiltä – ainakin muistaakseni. Remastered -versio ei nimittäin sisällä minkäänlaista tiivistelmää edellisosien juonikuvioista, vaan pelaaja viskataan suoraan toiminnan ytimeen.

  • God of war 3 remastered arvostelu free
  • Mikroaaltouuni hinta
  • Verhot pojan huoneeseen
  • God of war 3 remastered arvostelu 2
  • Op kassapalvelut vantaa free
  • LEGO NINJAGO -ELOKUVA - Suomalainen Elokuvapalvelu
god of war 3 remastered arvostelu torrent
  1. Tyks u sairaala
  2. Me ollaan nuoriso
September 2, 2021