Lauttasaari Uiva Venenäyttely

Veneilykesän huipentuma, Helsingin Uiva venenäyttely avautuu tuttuun tapaan Lauttasaaressa 15. elokuuta. Veneilijöiden yhteinen kylä kokoaa neljän päivän ajaksi HSK:n kerhosatamaan 155 näytteilleasettajaa ja pitkälti yli 260 erilaista venettä. "Helsingin näyttely käynnistää Pohjoismaiden uivien venenäyttelyiden sarjan, joten Lauttasaaressa nähdään ensimmäistä kertaa monet veneuutuudet. Meren äärelle tullaan sekä viihtymään koko perheen kanssa että tekemään vene- ja tarvikehankintoja", Venealan Keskusliitto Finnboatin toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo kertoo. Näyttely on avoinna HSK:n kerhosatamassa (Vattuniemen puistotie 1) torstaina ja perjantaina 15. –16. 8. kello 12–20 ja viikonloppuna 17. –18. kello 10–18. Lapset ovat erityisen tervetulleita Uivaan venenäyttelyyn. Laitureiden vieressä on valvottu, maksuton vaunuparkki ja laitureilla ja veneissä liikkuvat perheet saavat lainaksi lasten pelastusliivit. Alueelle saa tulla myös koiran kanssa. Ohjelmaa ja koeajoja koko messujen ajan Venehankintoja suunnitteleville on koko neljän päivän ajan tarjolla mahdollisuus koeajaa moottoriveneitä Lauttasaaren edustalla ammattikippareiden opastuksella.

Halti outlet lauttasaari

lauttasaaren uiva venenäyttely 2019
  • Runebergin päivä ja runebergintorttu | Viiniposti.fi
  • Halti outlet lauttasaari
  • Tilaajille
  • Oluen valmistus kurssi
  • Crossfit lauttasaari
  • Lauttasaaren uiva venenäyttely 2019
  • Sähköisen reseptin uusiminen apteekissa
  • Soitin
  • Jenni Vartiainen rankasta sairastelukierteestään – pelkäsi menettävänsä äänensä: ”Itkin koko matkan Helsinkiin” - Viihde - Ilta-Sanomat
  • Vuokra asunnot soittajankangas

Crossfit lauttasaari

2019 klo 11. 00. Ilmoittaudu lehdistötilaisuuteen

Suosiotaan yhä kasvattavia keulahytillä varustettuja daycruisereita esittelevät. mm. Askeladden, Flipper, Nordkapp ja Yamarin. Näyttelyn hulppein daycruiser-tyyppinen vene on Pininfarinan suunnittelema 11-metrinen kaunotar Princess R35, joka saa Uivassa Pohjoismaiden ensiesittelynsä. Veneen huippunopeus nousee kahdella 430 hevosvoiman V8-Volvo Pentalla lähes 50 solmuun. Kalastusveneet ovat siirtyneet entistä keskeisemmälle paikalle ja ne pääsevät nyt kylkikiinnitykseen uusille Laakson laitureille suoraan sisäänkäynnin edessä. Ammattioppailta kuten Pasi Tuikkeelta, haukiguru Antti Heinoselta ja Jani Ollikaiselta on luvassa paitsi tuote-esittelyjä myös hyviä vinkkejä lähikuukausien kalastusreissuja varten. Maapallonkiertäjät Tapio Lehtinen ja Ari Huusela mukana Purjehduksesta kiinnostuneiden ihmeteltävänä on kaksi valtamerille suunniteltua kilpavenettä: maapallon Golden Globe -perinnekisassa kiertäneen Tapio Lehtisen Asteria sekä Vendée Globe -yksinpurjehduskisassa maapallon kiertoon valmistautuvan Ari Huuselan IMOCA60-avomerikilpavene Ariel2.

Uiva venenäyttely tuo Lauttasaareen yli 260 erilaista venettä – luvassa koeajoja, tarinoita Atlantin ylityksestä ja Itämeren tilaa käsittelevä paneeli | Paikalliset | Nurmijärven Uutiset

Paikalliset 13. 8. 2019 7:20 Uiva venenäyttely avoinna torstaina ja perjantaina 15. –16. 8 kello 12–20 ja viikonloppuna 17. –18. 8 kello 10–18. Finnboat Uiva venenäyttely avautuu tuttuun tapaan Helsingin Lauttasaaressa 15. elokuuta. Veneilijöiden yhteinen kylä kokoaa neljän päivän ajaksi HSK:n kerhosatamaan 155 näytteilleasettajaa ja yli 260 erilaista venettä. – Helsingin näyttely käynnistää Pohjoismaiden uivien venenäyttelyiden sarjan, joten Lauttasaaressa nähdään ensimmäistä kertaa monet veneuutuudet. Meren äärelle tullaan sekä viihtymään koko perheen kanssa että tekemään vene- ja tarvikehankintoja, Venealan Keskusliitto Finnboatin toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo kertoo tiedotteessa. Näyttelyssä on mahdollista koeajaa moottoriveneitä Lauttasaaren edustalla ammattikippareiden opastuksella. Asiaohjelma puolestaan pyörii keskustorilla Venemestarin telakalla. Käytännön neuvoja ja vinkkejä on luvassa mm. veneen verhoiluista, kalastuksesta ja venelämmittimistä. Matkaveneilijöitä kiinnostavia teemoja voivat olla esimerkiksi Baltian veneilykohteet sekä Ocean Ladiesien kokemukset Atlantin ylityksestä ARC-tapahtumassa.

Näyttelyn kauneimpiin veneisiin kuuluu epäilemättä päiväpursi Nordwind 20. Kuusimetrisen puisen purjeveneen on rakentanut Jakobstads båtvarv. Messusatamaan helposti metrolla ja messubussilla Lauttasaaressa pysäköintitilaa on rajoitetusti, joten yksi helpoimmista kulkuvälineistä näyttelyyn saapumiseksi on Länsimetro. Messuportille on maksuton kuljetus Lauttasaaren asemalta: messubussi lähtee näyttelyn aukioloaikoina kauppakeskus Lauttiksen Otavantien uloskäynnin edestä 20 minuutin välein. Näyttelyn pysäköintipaikkoja Vattuniemen Puistotien päässä hoitaa meripartiolippukunta Vikingarna. Pysäköintimaksu on kahdeksan euroa ja sen voi hoitaa sekä käteisellä että kortilla. Paikalle on helppo saapua myös kaupunkipyörällä. Lähin kaupunkipyöräasema on Heikkiläntiellä, josta on rantaa pitkin mukava 800 metrin kävelymatka messualueelle. Omalla veneellä Uivaan ei kannata tulla, sillä sataman kaikki venepaikat ovat näyttelyn käytössä eikä Lauttasaaressa ole juurikaan vierasvenepaikkoja. Helsingin suunnasta tulevien kannattaa huomioida myös näyttelyn alla alkava Lauttasaaren sillan peruskorjaus.

Lauttasaari uiva venenäyttely

Perjantaina illansuussa Ariel suuntaa Helsinki–Tallinna Raceen, mutta palaa kilpailun jälkeen lauantaiaamuna jälleen Lauttasaareen. Lehtistä ja Huuselaa kuullaan myös Venemestarin telakalla: Tapio Lehtinen esiintyy torstaina, lauantaina ja sunnuntaina kello 14 sekä perjantaina kello 14. 30, Huusela torstaina kello 16. 30, perjantaina 13. 30, lauantaina kello 14. 30 ja sunnuntaina kello 13. 30. Tarkat esiintymisaikataulut kannattaa varmistaa paikan päällä tai Uivan venenäyttelyn verkkosivuilta. Purjevenelaiturilla on ensiesittelyssä aivan uusi Beneteaun matkapursimalliston pienin jäsen Oceanis 30. 1 suuremman Beneteau Oceanis 38. 1 Performancen rinnalla. Tanskalainen urheilullisista matkaveneistä tunnettu X-yachts tuo näyttelyyn vauhdikkaan X4 9:n lisäksi myös cruiser-mallisarjaa edustavan Xc 45:n. Lagoonin osastolla on puolestaan esillä upea matkakatamaraani Lagoon 42. Pohjoismaista pursiosaamista edustaa X-pursien lisäksi Arcona 380, jonka Z-versio on varustettu suomalaisen Oceanvoltin sähkömoottorilla.

Pizza lauttasaari

lauttasaari

Sillan yli pääsee sekä kävellen, pyörällä että autolla, mutta jo Uivan aikana väylät ovat normaalia kapeampia, sillä sillan pohjoispuoli Lauttasaaren suuntaan on suljettu. Kauempaa Uivaan matkustavat voivat hyödyntää Clarion Hotel Helsingin venenäyttelytarjouksen. Koodilla UIVA yhden hengen huoneen saa vuorokaudeksi 125 eurolla ja kahden hengen huoneen 140 eurolla. Uiva venenäyttely Lauttasaaressa 15. 8. Helsingin Uiva venenäyttely HSK:n kerhosatamassa Lauttasaaressa (Vattuniemen puistotie 1). Näyttely avoinna torstaina 15. ja perjantaina 16. kello 12–20, lauantaina 17. ja sunnuntaina 18. kello 10–18. Liput ennakkoon 13 €, portilta 15 €, lasten liput ennakkoon 4, 35 €, portilta 5 €. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Ryhmäliput vain etukäteen nettikaupasta 10 €, minimitilaus 10 kappaletta. Lisätietoja ja ennakkoliput Uiva Flytande 2019 Lehdistötilaisuus torstaina 15. kello 11 Paikka: Ravintola Blue Peter, Vattuniemen puistotie 1, Helsinki Median edustajat ovat tervetulleita Helsingin Uivan venenäyttelyn lehdistötilaisuuteen HSK:n kerhosataman Ravintola Blue Peteriin (Lauttasaari, Vattuniemen puistotie 1, 00210 Helsinki) torstaina 15.

Opaskirjanen silti kertoo veneilyyn liittyvistä asioista ja vesillä liikkumisesta myös kokeneemmallekin merikarhulle hyödyllisellä tavalla.... Venealan Keskusliitto Finnboat järjestää Helsingin Uivan Venenäyttelyn 13. 2020 tuttuun tapaan HSK:n kerhosatamassa Lauttasaaressa. Tapahtumajärjestelyt ovat edenneet koronakeväästä huolimatta vauhdilla....

pizza lauttasaari

Lähtö tapahtuu Kipparin laiturilta, josta saa ilmoittautuessa mukaan myös pelastusliivit. Purjehdukseen suurilla matkapurjeveneillä voi puolestaan tutustua Purjehduksenopettajat ry:n kyydissä. Kipparin koeajolaiturin lisäksi myös muita näyttelyveneitä pääsee ensimmäistä kertaa kokeilemaan Uivan venenäyttelyn aukioloaikana. Uivan perjantai on nimittäin Suomen suurin koeajopäivä, sillä perjantaina kello 16 alkaen on veneiden koeajomahdollisuuksia tarjolla joka laiturilla. Messujen asiaohjelma pyörii koko tapahtuman ajan keskustorilla Venemestarin telakalla. Siellä esiintyvät mm. tunnetut purjehduksen sanansaattajat Ari Huusela, Tapio Lehtinen ja Kari "Ruffe" Nurmi. Käytännön neuvoja ja vinkkejä on luvassa mm. veneen verhoiluista, kalastuksesta, venelämmittimistä, pohjan kunnostuksesta ja synteettisen tiikin asennuksesta. Matkaveneilijöitä kiinnostavia teemoja ovat esimerkiksi Baltian veneilykohteet sekä Ocean Ladiesien kokemukset Atlantin ylityksestä ARC-tapahtumassa. Torstaina kello 15 Venemestarin telakalla on vuorossa ajankohtainen Itämeren tilaa ja ympäristöä käsittelevä paneeli.

September 5, 2021