Mitä Mies Ajattelee Kauniista Naisesta

Joku voi kiihottua jostakin raiskausajatuksista tai pakottamisesta, mutteivat oikeasti halua tulla raiskatuiksi. Jotkut ajattelevat lesboilua, mutteivat oikeassa elämässä haluaisi harrastaa seksiä naisen kanssa. Ihan normaalilta kuulosti myös ap:n fantasia. Olisiko niin, että ap kiihottuu siitä että hänen miehensä on kiihottunut ja hän ajattelee miehensä kiihottuvat kauniista vieraasta naisesta? Itse (olen mies) kiihotun siitä kun nainen on äärimmäisen kiihottunut. Sitten päässäni kuvittelen erilaisia tilanteita missä nainen voisi olla kiihottunut. Omat fantasianikin ovat usein semmoisia että joku nainen on hirveässsä puutteessa ja minä sitten hoitelen tämän ja nainen suorastaa rukoilee minua antamaan vähän *piiip*. Uskon että pornossakin näkee jättimelaisia miehiä, koska miehet usein ajattelevat että se on juuri se mitä naiset haluavat ja näin käyvät sitten aivan kuumana kun semmoista saavat. Voisiko naisten raiskausfantasiatkin liittyä raiskaajan kiihottumiseen? Tervetuloa lukemaan keskusteluja!

Mitä mies ajattelee kauniista naisesta lyrics

– 32, sinkku ​​​​​​​ Mitä itse haluaisit kysyä?

Samoin kotityöt, lasten kanssa läsnäolo, onkin yhtäkkiä kääntynyt niin, että minä en ole tehnyt niitä lainkaan. Vaikka vuosi sitten ihmettelin tiskejä laittaessani ja lapsia vahtiessani, että miksi vaimoni on koko ajan harrastuksissaan, ja minä lasten ja tiskikoneen välillä juoksemassa, välillä pyykkejä pesten. Ja nyt se onkin yhtäkkiä niin, etten ole tehnyt kyseisiä hommia ollenkaan. Tuntuu että vaimoni projisoi kaiken huonon käytöksensä minuun, ja syyllisyys ikäänkuin kiepsahtaa päälaelleen. Eli vaimo ei osallistu juurikaan kotitöihin, ja yhtäkkiä se onkin minä joka ei osallistu. Kuitenkin jos kamera olisi kuvannut arkemme, voisi katsoja todeta että minä olen tehnyt suurimman osan kotitöistä ja lasten kanssa olemisesta. Nyt hän pitää itsensä kiireisenä, ja juoksee minua ns karkuun, eikä halua kohdata asioita, eikä kantaa vastuuta omasta osuudestaan. Syyllistää vain kaikesta, ja puhuu avioerosta yhtenä vaihtoehtona. Kotitöistä kun sanoin, että teen kuitenkin pääosan, niin vaimoni vastasi tähän, että "niin sun pitääkin tehdä, sen takia mä oon sut valinnut".

Mitä mies ajattelee kauniista naisesta

Saaraa ei pysäytä mikään eikä kukaan. Ei enää, kun hän on päässyt osoittamaan kykynsä Suomen ulkopuolella, missä hänet otetaan avoimin mielin vastaan. Juuri nyt en toivo mitään muuta kuin menestystä Saaralle. Toivon, että hän saa parhaan mahdollisen levytyssopimuksen, tahkoaa laulamisellaan miljoonia ja elää koko loppuelämänsä hävyttömän leveää ja onnellista elämää, eikä pieraisekaan meihin suomalaisiin päin. Onpahan täällä sitten taas jotain mistä nurista. Kaikkea hyvää Saaralle toivotellen, Leenuliinu Kommentit (73)

"Mitä aja ttelette, kun tuijotatte naisen takapuolta esimerkiksi kaupassa? Olen nähnyt useita miehiä, jotka sitä tekevät", kysyy natasha. Näin miesraatimme vastasi: "Dear Natsku! Me ajatellaan, että hitto, kun on hyvä takapuoli. Ei me pahalla, sori. " - Mies, 31, sinkku "Ajattelen, että onpa hyvä perse. " Mies, 41, sinkku "Hyvä Natasha, ajattelemme: muistinko sammuttaa lieden, ostaisinko homejuustoa, HIFKin matsia, naapurin rouvaa, olikohan uuden porakoneeni takuu vielä voimassa, minne jätin auton, onkohan vaimolla taas jotakin valitettavaa, onpas taputeltava pylly, paljonkohan loton täysosuma olikaan, miltähän tuo näyttään ilman vaatteita/vähemmän rumissa housuissa, sauna varmaan pitäis lämmittää... Ajatus laukkaa kuin ravihevonen, ei voi sanoa tarkasti. " – Mies, 45, naimisissa "Hei natasha. Olet nähnyt useita miehiä katsomassa pyllyjä? Kaikki miehet sitä tekevät. Ilmiö on enemmän kiinni kohteesta kuin tekijästä (siitä, että onko hyvä pylly). Ei siinä mitään ajatella, se on vaan näitä luonnollisia juttuja, vaistojen aktivoimaa käytöstä, paitsi ehkä eunukeilla. "

Keskustelu - Miksi kiihotun tästä? | Aihe vapaa | Vauva

Kommentointi on avoinna klo 7 - 23. Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luulen, että tässä on kuitenkin kyseessä neanderilaisen alkuajan peruja. Voisi ajatella, että perän kiinnostus tulee niinkin kaukaa ja siinä on jotain, mikä kuuluu geeneihin, jopa huomaamatta. En suunnittele katsovani, vaan se tuntuu jotenkin vain tapahtuvan. JA vaikkaolen 110% aivan hetero, niin kyllä seuraan, jos miehelläkin hyvä perse. Se ei ole seksuaalista, se on vainn kateutta. " – Mies, sinkku, 47 "Tuijottelu on ehkä vähän voimakas ilmaisu, joskaan ei täysin mahdoton joidenkin kohdalla. Hyvännäköinen takapuoli vie huomion, ja tämän seurauksena mies kiinnostuu enemmän naisesta, ainakin, jos on sinkku. Mitä ajattelemme? Noh, se on yksinkertaista: jos vilkaisemme toisen kerran tai pidempään, niin pidämme siitä, mitä näemme. Varsinaisia sanoja ei välttämättä ole, emme ala mielessämme analysoimaan sitä, mitä katsomme. Kyse on paljolti naiskauneuden arvostamisesta, joskin tuijottelu on vähän yliammuttua. " – Mies, 33, sinkku "Onpa hyvä perse! " "Ihmeellisen muotoinen" "V*tun ruma vyö tossa" "Tuon ikäisen ei pitäisi käyttää Miss Sixtyjä" "Laihduttaisi vähän. "

  1. 7 veljestä lanka live score
  2. Jbl flip 3 ohje
  3. Voiko ruma nainen saada miestä? - Sinkut - Suomi24 Keskustelut
  4. Viihdekalenteri viking line
  5. Karjalanpaisti uunissa kansi style
  6. Camp ja
  7. Agenda2030 – Maailmankoulu
mitä mies ajattelee kauniista naisesta
  1. Asuntokaupan kuntotarkastaja ask a new
  2. Avoin valtakirja malli
  3. Yleisimmät työtapaturmat rakennusalalla remix
  4. Marimekko kestit
  5. Hm home aleksanterinkatu 2017
September 4, 2021