2. Teemu
  3. Teemu ruskola
  4. Italiaa rangaissut Teemu Pukki kertoi, mistä Huuhkajien erikoisessa tuuletuksessa oli kyse: ”Sovittiin, että tehdään se”
  5. Teemu pukki italia http

Teemu Pukkia viedään Italiaan. Teemu Pukin maine tulikuumana hyökkääjänä on levinnyt nyt Italiaan. Viimeksi kaksi osumaa Armenian verkkoon tyylikkäästi viimeistellyt kotkalaishyökkääjä on esillä siirtohuhuissa italialaisessa Calciomercato -uutispalvelussa. Erilaisiin pelaajakauppoihin ja niihin liittyviin huhuihin keskittyvä Calciomercato spekuloi sillä mahdollisuudella, että Interin toimitusjohtaja Giuseppe Marotta yrittäisi kaapata Pukin tammikuun siirtoikkunassa Norwichista Milanoon. Interin hyökkääjätilanne muuttui hetkessä, kun chileläispelaaja Alexis Sanchez loukkasi vasemman jalan akillesjänteensä maajoukkuetehtävissä viime viikolla ja joutuu kuntouttamaan jalkaansa pitkälle ensi vuoden puolelle leikkauksen jälkeen. Mitään sen konkreettisempaa Calciomercato ei ole onnistunut löytämään "suomalaispommittajaa" koskevassa spekulaatiossaan. Calciomercato näkee, että keväällä 30 vuotta täyttävänä Inter voisi kaapata Pukin halvalla Valioliigasta ja hyötyä samalla hänen ratkaisijan kokemuksestaan tärkeissä otteluissa.

Teemu selänne

8:11 Huuhkajat hävisi 1-2 Italialle EM-karsinnoissa. Julkaistu 08. 09. 2019 23:55 Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtasi Tampereen Ratinan stadionilla sunnuntai-iltana Italian. Italia voitti ottelun 2-1 numeroin dramaattisten vaiheiden jälkeen. Huuhkajat aloitti ottelun räväkästi ja se pääsi rakentamaan muutaman kelvon tilanteen heti ensimmäisen 10 minuutin aikana. Puoliajan edetessä Italia pääsi paremmin ja paremmin pelin mukaan. Se takoi maalipaikkoja liukuhihnalta, mutta suomalaisvahti Lukas Hradecky piti joukkuetta pystyssä huipputorjunnoillaan. Ensimmäinen jakso oli lopulta maaliton. Toisella puoliajalla Italia siirtyi johtoon vajaan tunnin pelin jälkeen. Federico Chiesa tarjoili mainion keskityksen vapaana olleelle Ciro Immobilelle, joka puski pallon voimalla yläriman kautta ohi Hradeckyn. Teemu Pukki irtaantui erinomaisesti 70. minuutin pelin jälkeen ja hankki Suomelle rangaistuspotkun. Pukki viimeisteli itse pilkulta tasoituslukemat. Seitsemän minuuttia myöhemmin pallo oli pilkulla toisessa päässä, kun ottelun skottituomari Bobby Madden näki pelivälineen osuvan Sauli Väisäsen käteen.

19:44 3-vuotias Olivia katosi kotoaan keskellä yötä Yhdysvalloissa – isä pidätetty murhasta 19:35 F1-sensaatiokuski ajoi aika-ajoissa "huumattuna" – kärsii mystisestä ongelmasta 19:32 Pelastuslaitos senioritalon tulipalosta: On harvinaista, että palo pääsee leviämään niin nopeasti näin uudessa talossa 19:28 FC Inter murjoi Ilveksen tylysti, konkarihyökkääjä takoi komean hattutempun – "Hän ei jätä ketään kylmäksi" 19:25 Rahapeliautomaatit avautuvat, koneita jatkossa lähes puolet vähemmän – "Suomihan on kummajainen, kun meillä ei ole ulkomaista pelaamista estetty" 19:08 Vauva tulossa!

Teemu

Italia johtaa ottelua 2–1. Kuvalähde: Viasat. urheilu 8. 9. 2019 klo 23. 30 päivitetty 8. 51 Italian avausmaali ja Teemu Pukin upea tasoitus pilkulta Suomen ja Italian jalkapallon miesten EM-karsintaottelun avausmaali antoi odottaa lähes tunnin. Italian Ciro Immobile iski Federico Chiesan keskityksestä tarkasti puskun ylänurkkaan. Italia johti ottelua 1–0 noin kymmenen minuutin ajan, mutta italialaispelaaja Stefano Sensi kaatoi Teemu Pukin rangaistusalueella ja Valioliigan suomalaistähti sai jälleen tilaisuuden iskeä rangaistuspotkusta maaliin. Pukki täräytti keskelle maalia Italia-vahti Gianluigi Donnarumman aavistaessa kulmaan. Suomen joukkue juhli ja Ratinan stadion Tampereella mylvi. Peli jatkui tasatilanteessa 1–1. Italia sai pian mahdollisuuden näpäyttää, kun tuomari katsoi pallon osuneen Sauli Väisäsen käteen rangaistusalueella. Jorginhon laukaus pilkulta meni verkkoon, vaikka Suomen maalivahti Lukas Hradecky venytti mainiosti. Lue myös: Yle seurasi hetki hetkeltä: Teemu Pukin osuma ei riittänyt, kun Italia kukisti Suomen Huuhkajat lähtee Italian kaatoon viidellä puolustajalla – Markku Kanerva tehnyt Suomen kokoonpanoon lukuisia muutoksia

Hidastuksessa Väisäsen käsi näytti olevan kehossa kiinni ja normaalissa peliasennossa. Jorginho siirsi Italian uudelleen johtoon. Osuma jäi loppujen lopuksi ottelun viimeiseksi. Italia otti kolme pistettä, ja se vankisti asemaansa lohkon kärjessä. Suomi on nyt kuusi pistettä Italiaa jäljessä toisena ja Armenia kolmantena kolme pistettä perässä Huuhkajia. EM-karsinnat jatkuvat lokakuussa. Suomen seuraava ottelu on Bosnia-Hertsegovinaa vastaan vieraskentällä.

Teemu ruskola

Teemu Pukki jatkoi huikeaa maalivirettään Italiaa vastaan. Harmitus oli silti pinnassa 1–2-tappion vuoksi. Teemu Pukki räjäytti Ratinan täpötäyden stadionin jälleen huutomyrskyyn. MAURI RATILAINEN, EPA / AOP Suomen maajoukkueessa niin kuin seurajoukkueessaankin loistavassa maalivireessä pelaava Teemu Pukki jatkoi maalitehtailuaan Italian tähtisikermää vastaan. Pukki toi Suomen rangaistuspotkumaalillaan tasoihin toisella puoliajalla. Ottelu päättyi lopulta 1–2 - tappioon, kun erotuomari Bobby Madden lahjoitti vieraille kyseenalaisen rangaistuspotkun. – Harmittaa, että päästiin tasoihin ja sitten ne menivät vielä ohi. Harmitus päällä, mutta kova jengi, Italia, Pukki kuvaili ottelun jälkeen. Pukki on iskenyt nyt viisi maalia Suomen EM - karsintalohkon kuudessa ottelussa. Hän kertasi rangaistuspotkutilannetta lakonisesti. – Kerran pääsin läpi. Näin pienen raon ja yritin haastaa. Tunsin jotain jaloissani ja kaaduin. Oli ihan kiva taas tehdä maali, mutta silti harmittaa. Pukki veti kovaa keskelle, kun maalivahti Gianluigi Donnarumma heittäytyi vasemmalle kyljelleen.

Tärkeä piste jäi haaveeksi katkeralla tavalla, kun myös Italialle tuomittiin rankkari Sauli Väisäsen käsivirheen johdosta. Chelseassa pelaava Jorginho oli itsevarmuus ja iski Italialle voiton tuoneen 2-1-voiton. Käsivirhe aiheutti kovaa purnausta Suomen leirissä, mutta se ei tuomiota muuttanut. Suomen pelit EM-karsinnoissa jatkuvat lokakuussa, jolloin vastaan asettuu Bosnia ja Hertsegovina sekä Armenia. Kisapaikka on edelleen täysin Huuhkajien omissa käsissä. Teemu Pukki hankki rankkarin ja upotti sen varmasti sisään The Earth is 4. 5 billion years old, we're lucky enough to be born in the same period where Teemu Pukki is playing football 🙌 🔰 #NCFC 🇫🇮 #huuhkajat — Chris Reeve (@ChrisReevo) September 8, 2019 Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä! Aiheeseen liittyvät julkaisut

12. Myytävät

Kova kuti keskelle maalia ei antanut Gianluigi Donnarummalle saumoja, vaikka vahti viskelikin käsiään turhautuneena Pukin tuuletellessa palvovalle yleisölle karsintojen viidettä maaliaan. Ihan kaikki ei Huuhkajilta kuitenkaan mennyt nappiin. Seitsemän minuuttia tasoituksen jälkeen pallo oli Suomen maalilla, oltuaan ensin rangaistuspilkulla. Sauli Väisänen sai pallon käteensä italialaiskeskityksestä, ja ottelun skottituomari Robert Madden ei epäröinyt sen enempää kuin seitsemän minuuttia aiemmin. Pilkun laittoi tarkasti sisään Jorginho, Hradeckyn aavistaessa oikein, vaan ei riittävästi. Voiton jälkeen Italia jatkaa lohkon kärjessä 18 pisteellä, Suomi (12) on toisena ja Armenia (9) kolmantena. Karsintalohkon kaksi parasta etenevät ensi kesän EM-kilpailuihin. Huuhkajat esitti edellisessä EM-karsintaottelussaan vahvoja otteita, kun joukkue voitti Kreikan. Ottelu päättyi lukemiin 1–0. Pelin ainoasta maalista vastasi Teemu Pukki, jonka osuma syntyi rangaistuspotkusta.

Teemu pukki italia http

Teemu Pukin tasoitusosumaa juhlittiin villisti Tampereen illassa. Kuva: MAURI RATILAINEN Pukki teki Suomen ensimmäisen osuman italialaisverkkoon lähes 42 vuoteen. Suomi taisteli sinnikkäästi, mutta toivottua palkintoa ei lopulta tullut jalkapallon miesten EM-karsintaottelussa Italiaa vastaan Ratinan stadionin myöhäisillassa Tampereella. Lohkokärki vei rutiinillaan pelin 2–1 ja jatkaa lohkossa pistemenetyksittä kuuden kierroksen jälkeen. Suomi on lohkokakkosena, ainoat häviöt ovat kaksi takaiskua Italialle. Suomen tilanne on tappiosta huolimatta yhä hyvinkin valoisa, sillä Armenia voitti lohkon varhaispelissä Suomen pahimmaksi vastukseksi arvioidun Bosnia-Hertsegovinan. Suomi on kiinni EM-kisapaikassa, kolmen pisteen turvin Armeniaan ja viiden pisteen erolla Bosnia-Hertsegovinaan. Suomi kohtaa molemmat karsintojen jatkuessa lokakuussa. Hradecky sai runsaasti töitä Suomi lähti otteluun uusitulla kokoonpanolla ja ryhmityksellä. Viime pelit voittanut 4–4–2 kääntyi muotoon 5–4–1 tai ennemminkin 3–4–3, kun Sauli Väisänen tuli kolmen topparin linjaan ja laitapakit nostettiin ylemmäs.

Etusivu » Jalkapallo-uutiset » Video: Teemu Pukki osui jälleen – Italia väänsi väkisin voiton Huuhkajista Päivämäärä: 08 syyskuun, 2019 23:51 Huuhkajat joutui nöyrtymään Ratinan illassa lohkokärki Italialle, joka haki kovan taistelun jälkeen 2-1-voiton. Voittomaali aiheuttaa kuitenkin keskustelua vielä pitkään. Suomen ja Italian välisessä ottelussa oli kovat panokset, sillä voitolla oli kummallekin maalle valtava merkitys. Aika ja tila olikin vähissä heti alusta lähtien, mutta varsinkin Italia sai omat paikkansa maalintekoon. Lukas Hradecky oli kuitenkin ilmiömäinen ja nappasi avausjaksolla huikeita torjuntoja, jotka pitivät tilanteen maalittomana. Edes Hradecky ei onnistunut enää toisella jaksolla pelastamaan Suomea, vaan Italia siirtyi johtoon Ciro Immobilen komealla puskumaalilla. Huuhkajat ei kuitenkaan lamaantunut, vaan Ratina pääsi juhlimaan nopeasti tasoitusmaalia, kun Teemu Pukki kaadettiin rankkarialueella ja pallo vietiin pilkulle. Pukki ei 11 metristä erehtynyt, vaan painoi pallon varmasti keskelle.