Jim Thompson Jumalan Nimeen

Jumalan nimeen The True Name of God Alkuperäisteos Kirjailija Jim Thompson Genre trilleri Suomennos Suomentaja Tarja Lipponen Kustantaja Johnny Kniga / WSOY Julkaistu 2010 Ulkoasu sid. Sivumäärä 364 s. ISBN 978-951-0-34430-9 Löydä lisää kirjoja Kirjallisuuden teemasivulta Jumalan nimeen on Jim Thompsonin kirjoittama romaani, joka ilmestyi 2010. Sen kustantaja on WSOY. Sisältö [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Teoksen tapahtumaympäristö on uutta tsaaria odottava Venäjä, joka on joutunut tietokonesabotaasin uhriksi. Tapauksen selvittämiseen paneutuu amerikkalaista ajatushautomoa johtava Timothy "Lurija" Mason, jonka henki on vaarassa. Hän kuitenkin selviytyy mutta menettää läheisensä. Murhayrityksen tekijä on surullisenkuuluisan Berijan pojanpoika Vladimir "Vlad" Tšernjajev, ja tämän vaimo puolestaan on Anastasia Nikolajevna Romanovan tyttärentytär. Vladin tehtävä on nostaa poikansa Aleksei uudeksi tsaariksi, ja yritystä pyrkii estämään Lurija. [1] Teoksen motto "Kirjailija on ihmissielun insinööri" on peräisin Josif Stalinilta.

Halvat kirjat netistä – Miljoonia kirjoja verkossa - CDON.COM

Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris AB Copyright © 1999-2020 Tietoa evästeiden käytöstä

Jumalan pää | Ebook | Ellibs Ebookstore

Thompson on pitkään Suomessa asunut amerikkalaiskirjailija, joten kerronnassa on myös ripaus suomalaisuutta. Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jumalan nimeen - Wikiwand

Lumienkelit ilmestyi Yhdysvalloissa alkuvuodesta 2010 ja se on jo arvioitu maan tunnetuissa kirjallisuusjulkaisuissa, kuten Publisher's Weekly ja Library Journal. Kirja huomioitiin myös Booklistissa, joka kirjoitti arviossaan: "Thompson maalaa vahvan ja realistisen kuvan sydäntalven Lapista. Suomessa asuvana amerikkalaisena hän kykenee tekemään sulkeutuneen yhteisön ja tylyn maiseman käsitettäviksi myös lukijoille, jotka eivät ole koskaan olleet moisissa äärimmäisissä olosuhteissa. "

Jim Thompson (kirjailija 1964–2014) – Wikipedia

Pokkarit - 3 kpl 16, 90 € Kesädiilit - Kirjat alk. 3, 90 € Back 2 School - Kirjat alk. 3, 90 € Muistathan, että saat nyt yli 16, 90 € kirjatilaukset postikuluitta. Valitse kassalla toimitustavaksi "Ilmainen toimitus". Myydyimmät Näytä lisää Talotohtorin värikirja Panu Kaila (Nidottu) -57% € 8. 90 € 20. 90 Osta Inhimillisiä kohtaamisia Maaret Kallio (Nidottu, pehmeäkantinen) -28% € 6. 90 € 9. 70 Puppe yökylässä Eric Hill (Kovakantinen) -60% € 4. 90 € 12. 30 Kohtalon miekka Andrzej Sapkowski -56% € 10. 90 € 24. 90 Haltiain verta Halveksunnan aika My Generation Roger Daltrey -78% € 31. 90 Uutuudet Miten sijoitan pörssiosakkeisiin Seppo Saario (Muu) € 36. 60 Toisinajattelija € 23. 90 Immu -12% € 9. 90 € 11. 30 Luova kirjani Nelli Orell € 15. 90 Nälkäpeli. Balladi laululinnuist... Suzanne Collins -5% € 18. 90 € 19. 90 Hopeasiivet Camilla Läckberg Kaikki on mahdollista!!! Elina € 16. 90 Kirjoja tarjoushinnoin Why I'm No Longer Talking to Whi... Reni Eddo-Lodge -27% € 13. 70 Julia gillar djur Eva Eriksson -36% € 7.

Jim Thompson - Jumalan nimeen - Keskisuomalainen

Huikeassa uutuustrillerissä Venäjän kansa on valmis kannattelemaan uutta tsaariaan tietämättömänä gulageihin ja kauhuun vievästä tulevaisuudestaan. Tietokonesabotaasi keikauttaa kumoon Venäjän horjuvan talouden. Amerikkalaista ajatushautomoa johtava Timothy Luria Mason on päästä selville sabotaasin syistä, mutta entinen KGB-upseeri ja sittemmin mahtava finanssimies Vladimir Vlad Chernjajev yrittää vaientaa hänet. Tappoyritys epäonnistuu, Vladin onnistuu kuitenkin tuhota Lurian on Lavrenti Berijan pojanpoika. Berija johti Stalinin salaista poliisia ja organisoi tämän veriset vainot. Vladin vaimo Nadja on Anastasia Romanovan tyttärentytär. Heidän pojassaan Alekseissa Neuvostoliitto ja keisarikunta on siitetty yhteen, jotta valtaistuimelle saataisiin kiistaton perillinen. Jos Luria ei pysty estämään Vladia, tämä onnistuu elämäntehtävässään: Tsaari palaa valtaan bolsevikkisiivin ja historian kudoksessa ammottanut repale korjautuu. Venäjän kansa tulee kannattelemaan tsaariaan symbolina uudesta Venäjästä tietämättömänä siitä, että heille varattu tulevaisuus vie gulageihin ja vosteluotteita Jim Thompsonin Jumalan nimeen on laadukas, täysiverinen Venäjälle sijoittuva kansainvälinen dekkari.

  1. Jim Thompson : Jumalan nimeen (UUSI) - Jännitys (ulkomaiset) - Kaunokirjallisuus
  2. Idän karhu mörisee vetävässä dekkarissa - Kirja-arvostelut | HS.fi
  3. O keeffe's jälleenmyyjät
  4. Mikkolan koulun hammashoitola - Suomi.fi
  5. Hölmö Nuoren Sydän
  6. Thompson, Jim | Tekijä | Ellibs E-kirjakauppa
  7. Herraa hyvää kiittäkää
  8. Raskaus
  9. Helsingin helmeksi
  10. Naisten pitkät topit
  11. Iso Vasikkasaari
  12. Jumalan nimeen - Jim Thompson - e-kirja(9789510381304) | Adlibris kirjakauppa

Jatkuu mainoksen jälkeen Mainos päättyy Mutta varmaan ihan tahattomasti.

  1. Mihin uff vaatteet menevät da
  2. Vuokra asunnot lieto
September 5, 2021