Hotelli Metsähirvas Omistaja

Kuva: Kari Kangas JUHANNUSSAUNA MYYTY Uitto-rantasaunamme paljuineen on nyt tarjolla juhannukseksi sille joka ensimmäisenä kerkiää, perheelle, ystäväporukalle, sukulaisille, vain yhdelle porukalle! Juhannussaunan ja paljun hinta on 380€/4h sisältäen seuraavanlaisen paketin: … Saunan ja paljun alkulämmitys Pyyhkeet ja kylpytakit toimitettuna saunalle Kylpytuotteita Virvokkeita (alkoholiton) Pikkusuolaista pöytään Yksi extratunti (norm. varausaika 3h) Kysy lisää: p. 0400 315 099 Saunalle mahtuu mukavasti 15 hlö, saunalle voi viedä omat tarjoilut. Kuvat: Kari Kangas Ещё Muuttiko työmaa Lapin lumoihin, mutta miehiltä puuttuu peti? Pihaamme mahtuu myös isommalla autolla, tulo ja lähtö sujuu varsin jouhevasti, olitte vieraanamme sitten yhden yön tai viikon kaksi. 0400 315 030 tai hotellinvastaanotto: 0400 315099 Kohta se on.. KESÄ! Kuva: Visit Rovaniemi Oletko sinä treffannut jossain tämän kaverin? 🧐 Kuva: Ester Cuni and Marco Hernandez Luis

Pro hotelli: Daim poimii toisten huoneista keriksiä - YouTube

Kyllä, yleensä lemmikit ovat sallittuja. Suosittelemme kuitenkin aina varmistamaan asian ottamalla etukäteen yhteyttä yritykseen. Tarjoaako Hotelli Metsähirvas yrityspalveluita? Kyllä, juhlatila ja konferenssitilat ovat asiakkaiden käytössä vierailun aikana. Mitä kieliä hotellin Hotelli Metsähirvas henkilökunta puhuu? Henkilökunta osaa useita kieliä, joihin kuuluvat esimerkiksi ja suomi. Sopiiko Hotelli Metsähirvas liikuntarajoitteisille? Kyllä, saatavilla on pääsy pyörätuolilla. Suosittelemme varmistamaan tiettyjen palveluiden saatavuuden ottamalla etukäteen yhteyttä yritykseen. Kaipaatko vielä jotain muuta?

  1. Suomi 24
  2. Meri teijo golf
  3. Fit1 fitness club espoon keskus espoo 16
  4. Hotelli kaunas
  5. Auton nahkapenkkien hoito restaurant
  6. Totuutta ja tehtävää lyrics
  7. Autopesu | ABC CarWash Mylly Raisio | Asemat | FI | ABC-asemat
  8. Hotelli Metsähirvas, Hirvas, Toukolantie 49
  9. Kymppi plus kokkola
  10. Kisahalli aukioloajat
  11. Nuorten mm kisat radiossa
  12. Ranskaksi | Sanontoja - Matkustaminen | Ulkona syöminen

Nämä ajat voivat vaihdella torstai to 8:00 – 19:00 perjantai pe 8:00 – 19:00 lauantai la 8:00 – 19:00 sunnuntai su 8:00 – 19:00 maanantai ma 8:00 – 19:00 tiistai ti 8:00 – 19:00 keskiviikko ke 8:00 – 19:00 Nyt suljettu. Avattu 12 h 53 min. Hotelli Metsähirvas – Elämyksiä vuoden jokaisena päivänä. Hotelli Metsähirvas tarjoaa laadukasta majoitusta ja elämyksiä kaikille vieraille ympäri vuoden. Hotellissamme yhdistyvät modernit ja laadukkaat huoneet, edulliset hinnat sekä kaunis luonto yhdessä paikassa. Sijaitsemme kauniin Kemijoen rannalla 4-tien varrella helppojen kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme vieraillemme täydellisen hotellikokemuksen rauhallisessa paikassa. Tervetuloa viihtymään kauniisiin Kemijoen maisemiin kesällä tai talvella! Kategoriat Hotelli Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Hotelli Metsähirvas! Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Hotelli Metsähirvas

Pro hotelli: Daim poimii toisten huoneista keriksiä - YouTube

Hotelli Metsähirvas: usein kysytyt kysymykset Mitä suosittuja nähtävyyksiä hotellin Hotelli Metsähirvas lähellä on? Lähellä on esimerkiksi Hiidenkirnut (2, 7 km). Mitä palveluita hotelli Hotelli Metsähirvas tarjoaa? ravintola, baari ja maksuton pysäköinti ovat joitakin suosituimmista palveluista. Mitä huoneominaisuuksia hotelli Hotelli Metsähirvas tarjoaa? Suosituimmat huoneominaisuudet ovat taulutelevisio, jääkaappi ja bidee. Mitä ruoka- ja juomavaihtoehtoja hotelli Hotelli Metsähirvas tarjoaa? Asiakkaiden saatavilla on vierailun aikana ravintola, baari ja aamiaismahdollisuus. Tarjoaako Hotelli Metsähirvas pysäköintimahdollisuuden? Kyllä, asiakkaiden käytössä on maksuton pysäköinti. Tarjoaako Hotelli Metsähirvas kuntoilumahdollisuuksia? Kyllä, sauna on asiakkaiden käytössä vierailun aikana. Tarjoaako Hotelli Metsähirvas lentokenttäkuljetuksen? Kyllä, Hotelli Metsähirvas tarjoaa asiakkailleen lentokenttäkuljetuksen. Suosittelemme tarkistamaan yksityiskohdat yritykseltä etukäteen. Ovatko lemmikit sallittuja hotellissa Hotelli Metsähirvas?

HOTELLI METSÄHIRVAS (Rovaniemi) - arvostelut sekä hintavertailu - Tripadvisor

☝️ Haluamme tänään kiittää teitä ihania, upeita asiakkaitamme jotka ovat kantaneet meitä tämän haasteellisen kesän yli. Olette uskaltautuneet käymään meillä ja jättäneet meille hurjasti harvinaista, ihan käsinkirjoitettua niin ihanaa sydäntälämmittävää palautetta. Lämmin kiitos meiltä kaikilta ja tervetuloa jokirantaan ❤️ KESÄ! Haluamme kutsua sinutkin jokirantaan: Kahden hengen huoneet meiltä alkaen 76€/yö 😎 p. 0400 315 099 Muuttiko työmaa Lapin lumoihin, mutta miehiltä puuttuu peti? Pihaamme mahtuu myös isommalla autolla, tulo ja lähtö sujuu varsin jouhevasti, olitte vieraanamme sitten yhden yön tai viikon kaksi. Yrityksille mahdollisuus myös majoitusten kuukausivuokraukseen alk 250€/kk. Ota yhteyttä: / p. 0400 315 030 tai hotellinvastaanotto: 0400 315099 Sateisen aamun cappuccino höyryää kupissa, päivästä tulee varmasti hyvä! Vastaanotosta erikoiskahvit mukaan tai paikan päällä nautittavaksi. Hotelli Metsähirvas Rovaniemellä tarjoaa laadukkaat puitteet kokouksille, koulutuksille ja tapahtumille.

Nauttikaa ravintolamme tarjoiluista ja rentoutukaa yhdessä päivän päätteeksi rantasaunan löylyissä aivan Kemijoen rannalla. Tervetuloa tutustumaan: … Ещё KESÄ! Haluamme kutsua sinutkin jokirantaan: Kahden hengen huoneet meiltä alkaen 76€/yö 😎 p. 0400 315 099 Ihanaa juhannusta teille kaikille! Nauttikkaa Suomen luonnosta ja kesästä täysin rinnoin. Kuvaaja: Kari Kangas Muuttiko työmaa Lapin lumoihin, mutta miehiltä puuttuu peti? Pihaamme mahtuu myös isommalla autolla, tulo ja lähtö sujuu varsin jouhevasti, olitte vieraanamme sitten yhden yön tai viikon kaksi. 0400 315 030 tai hotellinvastaanotto: 0400 315099 Pitsauunin testailua.. Tämä hirvikäristys/puolukka/sinihome saattaa hyvinkin olla osa syksyn bistromenua! Kenen kanssa sinä jakaisit tämän pitsan? 👍 Jokirannassa on mukava kokoustaa ja kouluttautua. Hotelliltamme löytyy kolme kokoustilaa ja runsaasti kokouspaketti-vaihtoehtoja pienemmilla ja suuremmille tarpeille! info@metsä / p. 0400 315 099 tsä KESÄ! Haluamme kutsua sinutkin jokirantaan: Kahden hengen huoneet meiltä alkaen 76€/yö 😎 p. 0400 315 099 Tervetuloa Uitto-rantasaunalle!

Me teemme asiat hieman omalla tavallamme, kunnioittaen aitoa arktista luontoa, suomalaisia perinteitä ja haluamme kutsua sinut mukaan. 1930-luvulla metsänvartijakouluna palvellut hotelli Metsähirvas tarjoaa palveluitaan noin 15 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta päätien varrella. Viihtyisä, skandinaavisella tyylillä sisustettu, jokirantamaisemissa sijaitseva historiallinen metsähotelli tarjoaa elämyksiä jokaiselle joka etsii jotain vähän erilaista. Toivoit sitten luonnonläheisiä aktiviteettielämyksiä, rauhallista lepoa ja hyvää ruokaa, räätälöityjä kokouspalveluita tai illanistujaisia rantasaunalla ja paljussa, sen löydät meiltä. Metsähotellistamme löydät seuraavat palvelut: 23 hotellihuonetta, ravintola Saihu, aktiviteetit sekä talvi- että kesäohjelmin, rantasaunan ja paljun, rantalaavun, kokouspalvelut. Yhteystiedot Yritys Hotelli Metsähirvas Sähköposti Puhelin +358 40 031 5099 Osoite Toukolantie 49 97130 Hirvas Saatavuus tam, hel, maa, huh, tou, kes, hei, elo, syy, lok, mar, jou Aukioloajat Lisätietoa aukioloajoista Hotellin vastaanotto palvelee toistaiseksi vain ennakkoon sovitusti.

Elämyksiä vuoden jokaisena päivänä Hotelli Metsähirvas – Elämyksiä vuoden jokaisena päivänä. Hotelli Metsähirvas tarjoaa laadukasta majoitusta ja elämyksiä kaikille vieraille ympäri vuoden. Hotellissamme yhdistyvät modernit ja laadukkaat huoneet, edulliset hinnat sekä kaunis luonto yhdessä paikassa. Sijaitsemme kauniin Kemijoen rannalla 4-tien varrella helppojen kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme vieraillemme täydellisen hotellikokemuksen rauhallisessa paikassa. Tervetuloa viihtymään kauniisiin Kemijoen maisemiin kesällä tai talvella!

Hei kaikki, me täällä! Tiedotellaan teitä vähän tämän hetken toiminnasta: Hotellimme vastaanotto palvelee edelleen toistaiseksi vain ennakkoon sovitusti. Palvelemme 24/7 puhelimitse numerosta: 0400 315 099 (tai 0405675276/Mikko), josta saat toimintaohjeet majoitukseen saapumiseen, myöhään illallakin sopii saapua! … Varauksen voi tehdä myös kotisivuiltamme: tai Ravintolapalvelumme ovat toistaiseksi suljettuna. Pyrimme majoittamaan kaikki mahdolliset saapujat huoneisiin joissa on täysvarusteltu keittiö. Aamupalat toimitetaan huoneisiin ennakkoon ennen saapumistanne. Kokouspalveluiden tarjoilujen osalta toimitaan ennakkotilauksin. Lemmikit ovat myös tervetulleita hotelliin, lemmikkimaksumme on 20€/viipymä. Huomioithan että lemmikkihuoneita on rajoitetusti, suosittelemme varmistamaan ennakkoon numerosta 0400 315 099 onko lemmikkihuoneita vapaana. Suurella sydämellä aurinkoista kesää kaikille toivottaen: Hotelli Metsähirvaan koko henkilökunta Ещё Ilmoittaudu kuuntelemaan, tervetuloa myös paikan päälle!

  1. Kari tapio muistokonsertti beach
  2. Toimiiko ps3 pelit ps4 games
  3. Kokemuksia lahden ensikodista
  4. Puolipitkät hiukset miehet
  5. Opiskelijan tuloraja 2010 relatif
September 6, 2021