Prh Virre Palvelu

  1. PRH - virrevirhesivu
  2. Ikea virre
  3. PRH - Ilmoitushaku
  4. Tuohi e palvelu

Tilaustuotteet PRH lisää hintaan hinnaston mukaisen toimitus- ja laskutuslisän. Jos tuotteet on maksettu etukäteen Virre-tietopalvelussa, hintaan lisätään 5, 50 euron suuruinen toimituslisä. Jos tuotetta ei ole maksettu etukäteen, peritään toimitus- ja laskutuslisänä 12 euroa. Tuotteet toimitetaan postitse.

PRH - virrevirhesivu

chat palvelu

Ikea virre

  • PRH - virrevirhesivu
  • Svea Ekonomi laski säästötilin korkoa - Tässä säästötilien uusi TOP3-lista
  • Väri epä stora enso
  • Paavo huttunen väitöskirja
  • Peurunka tarjoaa irtioton arjesta – Presser
  • Rakennus Asfaltti P&V Oy:n liiketoiminta GRK Road Oy:lle - Konepörssi.com
  • Salon uimahalli aukioloajat 2019
  • Miten verotus muuttuu 2019
  • Myytävät omakotitalot ylivieska karaoke
  • Mies päätti pestä lattian -192°C -asteisella nestemäisellä typellä – Stara
  • 38 lomapäivää historia en espanol
  • PRH - Tilinpäätöshaku

PRH - Ilmoitushaku

Etusivu Kaupparekisteri virrevirhesivu Virre-tietopalvelussa on huoltokatko. Palvelu avautuu arviolta keskiviikkona 8. 7. 2020 klo 12. 00. Pahoittelemme häiriötä. Vinkki: Yritysten ja säätiöiden maksuttomat perustiedot saat myös YTJ-yrityshausta.

Tuohi e palvelu

Tältä sivulta löydät seuraavat hinnastot: Sähköiset tuotteet ja kyselyt, jotka maksat verkkopankkitunnuksin tai luottokortilla Virre-tietopalvelussa. Virre-hakupalvelut Otteet ja yhteisösäännöt Todistukset Poiminnat Sopimusasiakkaan hinnasto, ja ostetut tuotteet PRH laskuttaa kerran kuukaudessa. Aloitus- ja vuosimaksu Virre-hakupalvelut Otteet, yhteisösäännöt ja todistukset Tilaustuotteet, joihin PRH lisää toimitus- ja laskutuslisän. Otteet ja yhteisösäännöt Todistukset Lisäveloitukset Poiminnat Hälytyspalvelu Hinnasto perustuu lakiin Patentti- ja rekisterihallituksen suoritteista perittävistä maksuista (1032/1992) ja sen nojalla annettuun työ- ja elinkeinoministeriön asetukseen Patentti- ja rekisterihallituksen maksullisista suoritteista (1090/2018). Arvonlisäverollisten tuotteiden hinnat perustuvat edellä mainitun asetuksen nojalla annettuihin PRH:n päätöksiin. Julkisoikeudellisesti hinnoiteltuihin tuotteisiin ei lisätä arvonlisäveroa. Siirry Virre-palveluun. Sähköiset tuotteet ja kyselyt Maksa sähköiset tuotteet ja kyselyt verkkopankkitunnuksin tai luottokortilla Virre-palvelussa.

Aloita hakeminen joko nimellä, Y-tunnuksella tai rekisterinumerolla. Yrityksen nimi Voit hakea yrityksiä yrityksen nimen tai nimen osan perusteella. Yrityksen nimi on kaupparekisteriin rekisteröity toiminimi. Hae ainoastaan tarkalla nimellä Y-tunnus Voit hakea yrityksen tiedot Y-tunnuksen avulla. Yrityksen yksilöintiin tarkoitettu Y-tunnus on aina muotoa 1234567-8. Haku toimii, vaikka jättäisit tunnuksesta kaksi viimeistä merkkiä pois (viiva ja numero). Rekisterinumero Voit hakea tietoja yrityksestä myös kaupparekisterinumeron perusteella. Huomaa, että kaupparekisterinumeroa käytettiin yrityksen yksilöivänä tunnisteena maaliskuun 31. päivään 2001 saakka. Nykyisin yritysten yksilöintiin käytetään Y-tunnusta. Yrityksen tila Voit rajata hakuasi yrityksen rekisteröintitilanteen mukaan. Yrityksen tila on VIREILLÄ, jos yrityksen rekisteröinti kaupparekisteriin on vielä kesken, REKISTERISSÄ, kun yritys on kaupparekisterissä ja LAKANNUT, kun yritys ei ole enää kaupparekisterissä. Yritysmuoto Voit halutessasi rajata hakua valitsemalla alasvetovalikosta yhden tai useamman yritysmuodon.

Ilmoitushaussa voit etsiä kauppa-, säätiö ja yrityskiinnitysrekisteriin tehtyjä ilmoituksia. Voit hakea tietoja Y-tunnuksella tai ilmoituksen diaarinumerolla. Ilmoitushaun avulla voit seurata esim. kaupparekisteri-ilmoituksesi käsittelyn etenemistä. Hae tietoja ilmoituksesta Y-tunnuksella tai ilmoituksen diaarinumerolla. Näet maksutta muun muassa ilmoituksen tyypin (esim. muutosilmoitus) tilan (esim. vireillä, loppuunkäsitelty) saapumisajankohdan ja käsittelyvaiheen (esim. tallennuksessa, käsittelyssä, korjauskehotus lähetetty, rekisteröity). kaupparekisteri-ilmoituksen perusteella rekisteröidyt tiedot. Siirry Virre-palveluun. Tietosisältö vaihtelee suuresti ilmoituksen tyypin mukaan. Yrityskiinnitysrekisteri-ilmoituksen tiedot sisältävät lisäksi velkakirjojen lukumäärän sekä velkakirjoista ilmenevän pääoman määrän. Kun ilmoitus rekisteröidään, rekisteriote postitetaan rekisteröintipäivänä. Ilmoitushaun kautta voit jo rekisteröintipäivänä tarkastaa ilmoituksen rekisterimerkinnät.

September 4, 2021