Oral Fi Tietoa

  1. Oral.rekrytointi.com - Tietosuojaseloste
  2. Yhteistyössä | Minkä taakseen jättää
  3. Tietoa Oralista - Oral Hammaslääkärit
  4. Asiakkuus - Oral Hammaslääkärit
  5. Tietoa ja ohjeita - Oral Hammaslääkärit

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Sähköisen rekrytointijärjestelmän tietojen käsittelyyn käyttämät palvelimet sijaitsevat Suomessa. Sähköisessä rekrytointijärjestelmässä olevaa tietoa ei säännönmukaisesti käsitellä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Tietojen siirtoa voi kuitenkin tapahtua Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella esimerkiksi siinä tapauksessa, jossa rekrytointiin osallistuva henkilö sijaitsee Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Tässäkin tapauksessa käsiteltävien tietojen tietoturva on varmistettu käyttämällä salattuja tietoliikenneyhteyksiä. Rekisterin suojauksen periaatteet: Sähköisen rekrytointijärjestelmän palveluntarjoaja (LAURA Rekrytointi Oy) vastaa rekisteriin tallennettavien tietojen teknisestä suojauksesta, johon kuuluvat esimerkiksi palvelun sisäinen tietoturva, kulunvalvonta, ohjelmistojen tietoturvapäivitykset ja varmuuskopiointi. Rekrytointijärjestelmän tietoturvaa testataan sisäisten testien lisäksi myös kolmannen osapuolen tekemillä tietoturvatarkistuksilla.

Oral.rekrytointi.com - Tietosuojaseloste

Rekrytointirekisterin tietosuojaseloste Laatimispäivä: 23. 5. 2018 Rekisterinpitäjä: Nimi: Oral Hammaslääkärit Oyj Y-tunnus: 0967828-0 Posti- ja käyntiosoite: Tekniikantie 4 A, 02150 Espoo Puhelin: 010 400 3010 (vaihde) Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Nimi: Sanna Elomaa Sähköposti: Rekisterin nimi: Oral-konsernin rekrytointirekisteri Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste ja käsittelyn tarkoitus: Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on henkilöstön (ml. itsenäisten ammatinharjoittajien) rekrytointi Oral-konserniin. Tietojen käsittely perustuu rekisteröidyn antamaan suostumukseen (kuten työnhakijan hakemuksen käsittely sekä henkilö- ja soveltuvuusarvioinnit) ja Oralin oikeutettuun etuun (kuten rekrytointiprosessin toteuttaminen). Rekisteröityjen ryhmät: Oral-konsernin työnhakijat (ml.

jukka karttunen joensuu

Yhteistyössä | Minkä taakseen jättää

Sähköisen rekrytointijärjestelmän ja käyttäjän selaimen välinen tietoliikenne on aina suojattu vahvalla salauksella. Rekisterin tietojen käyttöoikeus on rajattu rekrytointia hoitaville henkilöille. Kullakin rekisteriä käyttävällä henkilöllä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Kaikkia rekisterin tietoja käyttäviä henkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Tietojen säilytysaika: Työnhakijoiden henkilötietoja säilytetään 720 päivää hakemuksen jättämisestä tai viimeisimmästä muokkauksesta lukien. Rekisteröidyn oikeudet: Rekisteröityjen oikeuksien toteuttaminen tapahtuu lähtökohtaisesti sähköisesti LAURA™-palvelun hallintaliittymän avulla. Hallintaliittymään kirjaudutaan hakemuksen tallentamisen yhteydessä muodostuneilla käyttäjätunnuksilla. Alla on tarkemmin selostettu rekisteröidyn oikeuksia. Tarkastusoikeus Työnhakijalla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on merkitty Oralin rekrytointirekisteriin. Tarkastaminen tapahtuu kirjautumalla LAURA™-palvelun hallintaliittymään.

Laadukasta ja kokonaisvaltaista hammashoitoa Oral Hammaslääkärit on Suomen suurin yksityinen suun terveydenhuollon palveluja tarjoava ketju. Tarjoamme laadukkaita perushammashoidon- ja suuhygienistipalveluita sekä lisäksi kattavat erikoishammashoidon palvelut. Meillä sinua palvelevat osaavat ammattilaisemme aina yksilöllisesti ja lempeästi, alan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Verojalanjälki Kaikki konserniimme kuuluvat yhtiöt ovat suomalaisia osakeyhtiöitä. Siten maksamme kaikki verot, ennakonpidätykset, sosiaaliturvamaksut ja henkilövakuutukset Suomeen. Olemme sitoutuneet Terveyspalvelualan Liiton vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin: korkeaan laatuun, avoimeen toimintaan, reiluun kumppanuuteen, vastuunkantoon ja kestävään kehitykseen. Oralin historia Yksi ajatus voi muuttaa koko kansakuntaa. Ja Anna-Maija Raesteella oli ajatus. Anna-Maijan ajatuksena oli parantaa suomalaisten suunterveyttä yhdistämällä yksittäin siellä täällä toimivat hammaslääkärit ja heidän osaamisensa yhden yhteisvastaanoton alle.

Tietoa Oralista - Oral Hammaslääkärit

Orion on suomalainen lääkeyhtiö – hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö työllistää noin 3 200 henkilöä, joista 2 500 työskentelee Suomessa, kuudella eri paikkakunnalla. Työllistämme ja investoimme kotimaassa ja olemme merkittävä veronmaksaja sekä avainlippuyritys. Kiinnostaako monipuolinen yleislääkärin toimenkuva? Vai haluatko keskittyä koulu- ja opiskelu terveydenhuoltoon, akuuttihoitoon, sisätauteihin, geriatriaan tai mielenterveys- ja päihdetyöhön? Tule Espooseen tekemään haastavaa ja monipuolista työtä, jossa kehityt ammatillisesti! Ota yhteyttä! Ylilääkärit, apulaisylilääkärit ja rekrypalvelut: ääkäriksi Oral Hammaslääkärit on oman alansa edelläkävijä, kehittyvä ja kasvava, henkilöstöstään huolenpitävä suun- ja hammasterveydenhuollon palveluja tuottava valtakunnallinen ketju. Oral toimii yli 40 paikkakunnalla ympäri Suomen ja Oralissa työskentelee yli 1700 hammasterveysalan ammattilaista.

bella 655 arvostelu

Asiakkuus - Oral Hammaslääkärit

  1. Pariisin kevät tampere talo for sale
  2. Asiakkuus - Oral Hammaslääkärit
  3. Tietoa Oralista - Oral Hammaslääkärit
  4. Trailerit, perävaunut ja ATV-peräkärryt | Taivassalon Auto- ja venetalo
  5. Tieteen kuvalehti historia lehti al
  6. Euroopan maiden liput

Tietoa ja ohjeita - Oral Hammaslääkärit

mm kisat 2018 jalkapallo maat

Näin emme olisi enää yhden hammaslääkärin tiedon ja taidon varassa, vaan meitä hoitavan hammaslääkärin tukena olisivat koko vastaanoton hammaslääkäriyhteisö ja erikoisalojen ammattilaiset. Yhteisvastaanotot edistäisivät myös alan uusimman teknologian hyödyntämistä yhä useampien suomalaisten hoidossa. Tuo ajatus toteutui vuonna 1982, kun Anna-Maija yhdessä Eero Kilpeläisen kanssa perusti yhteisvastaanoton Helsingin Erottajalle, jossa Oral Hammaslääkärit Oyj:n Erottajan hammaslääkäriasema toimii tänäkin päivänä. Yhä 35 vuotta myöhemmin Oral toimii samoista lähtökohdista. Olemme perustaneet uusia hammaslääkäriasemia, tuoneet taitavia hammashoidon ammattilaisia yhteen ja panostaneet alan uusimpaan teknologiaan pystyäksemme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista hoitoa ympäri Suomen. Emme ole unohtaneet Anna-Maijan ajatusta. Sydämenasianamme on edelleen parantaa suomalaisten suunterveyttä. Siksi emme tyydy vain paikkaamaan tai korjaamaan suusi ongelmia. Haluamme, että saat pitää omat hampaasi läpi elämän.

September 4, 2021