Liikuntalääketiede Avoin Yliopisto Helsinki

  1. Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki restaurants
  2. Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki.fi
  3. Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki map
  4. Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki moodle
  5. Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki airport

Oletko suorittanut terveysalan tai liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkinnon tai vastaavan entisen opistoasteen tutkinnon? Kiinnostavatko sinua liikunnan vaikutukset sairauksien ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntotuksessa? Haluatko edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia? Onko tulevaisuuden tavoitteenasi toimia liikunnan asiantuntija-, kehittämis- tai hallintotehtävissä? Mikäli vastasit kyllä, liikuntalääketiede voisi olla sinun oppiaineesi. Opintopolkusi alkaa avoimessa yliopistossa liikuntalääketieteen täydentävistä opinnoista. Täydentäviin opintoihin kuuluvat liikuntalääketieteen sisältöopinnot ja terveystieteiden yhteiset opinnot. Täydentäviin opintoihin kuuluu myös perusopintokokonaisuuden laajuinen sivuaine (25 op), joka sinun kannattaa valita sen mukaan, mikä on tavoitteesi tutkinnon jälkeen.

Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki restaurants

liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki bridge

Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki.fi

liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki cruise

Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki map

  • Jack Wolfskin Helium miesten untuvatakki
  • Kokkolan hylätty majakka
  • Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki fc
  • Tripp trapp tuoli
  • Lempäälän-Vesilahden Sanomat - Lue uusin numero netissä! - Lehtiluukku.fi
  • Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki restaurants
  • Liikuntalääketiede: aiempaa tutkintoa täydentävät opinnot — Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto
  • Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki train
  • Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki airport
  • Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki club
  • Myydään deaktivoitu suomi konepistooli

Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki moodle

Liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki airport

01. 06. 2020 | Raija Hentman Kaustisten kansanmusiikkijuhlien jälkeen olisi hyvin aikaa tutustua Kokkolan luontokohteisiin. Netin selailu yllätti, sillä reittejä oli paljon enemmän kuin aikaa. Kolme päivää, kolme kohdetta, joiden tavoittaminen ilman Kokkolan Ladun aktiivijäsenen Tapani Kulmalan apua olisi ollut hankalaa. Polvinivelten vaihdosta uusiin oli vasta vajaat viisi kuukautta. Laajalahden luontopolku, Rummelö-Harrbodanin lintuvesi ja luontopolku sekä Tankarin majakkasaari valikoituivat tarjonnasta käyntikohteiksi. Laajalahden luontopolku (3, 5 km) sijaitsee Öjanjärven itärannalla, Kokkolan keskustasta lounaaseen. Kartasta katsoen Öjanjärvi näyttää saarten ja tien ulkomerestä eristämältä lahdelta, mutta se on padottu jo vuonna 1969 sisäjärveksi. Niinpä maankohoaminen ei paljasta lisää maata järven rannoille. Polku alkaa ja päättyy mäntykankaan suoraryhtisten honkien keskellä. Polku työntyy karuilta varpukankailta yltiörehevään tervaleppä-kuusikorpeen, jossa saniaiset, mesiangervot ja muut kosteassa viihtyvät kasvit peittävät kenttäkerrosta.

Yhteydet muihin opintoihin Opintojakso on itsenäinen kokonaisuus eikä se edellytä muita samanaikaisesti suoritettavia opintoja. Oppimateriaali Berg, P. & Piirtola, M. (2014). Lasten ja nuorten liikuntatutkimus Suomessa – tutkimuskatsaus 2000-2012 (pdf). Liikuntatieteellinen seura ry. Helsinki. Fogelholm, M. (toim. ) (2008) Liikettä koulupihoille. UKK-instituutti ja Nuori Suomi. Jaakkola, T., Liukkonen, J., Sääkslahti, A. ) (2013) Liikuntapedagogiikka. PS-Kustannus. Vuori, I. (2003) Lisää liikuntaa. Helsinki, Edita. Vuori, I. et al. ) (2010) Liikuntalääketiede. Ajankohtaisia tutkimuksia ja artikkeleita. Kurssikirjojen saatavuuden voi tarkistaa tästä linkistä. Suoritustavat ja arviointikriteerit Opintojakso suoritetaan oppimistehtävillä ja ryhmäkeskustelulla. Arviointikriteerit pohjautuvat opintojakson osaamistavoitteisiin. Lue lisää opintosuoritusten arvostelusta yliopiston verkkosivulta. Opettaja Saila Romakkaniemi Opintoneuvonta Mervi Savela ja Minna Pesonen, Opetuksen aika ja paikka Opintojakso toteutetaan verkko-opintoina Moodlessa Järjestämistapa verkko-opetus Kohderyhmä Avoimen yliopiston opiskelijat, luokan- ja aineen opettajat/opettaja-opiskelijat, terveydenhuollon ammattilaiset, sivuaineopiskelijat Ilmoittaudu opintoihin ay402958A Liikunta terveyden edistäjänä (AVOIN YO) 5 op Huom!

liikuntalääketiede avoin yliopisto helsinki lyrics

Yhteystiedot Helsingin seudun kesäyliopisto Vilhonvuorenkatu 12 00500 Helsinki 020 779 2400 Aukioloaikamme Toimisto avoinna ympäri vuoden ma–to klo 10–15, pe ja arkipyhinä suljettu. Katso muut poikkeusajat Pikalinkit Moodle-kirjautuminen Ilmoittautuminen Osta lahjakortti Seuraa mei Seuraa Facebookissa Seuraa LinkedInissä Seuraa Instagramissa Tilaa uutiskirje

Kaikkien ilmoittautuneiden opinto-oikeudet tarkistetaan ennen opintojakson alkamista. Mikäli et ole Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija, ilmoittaudu maksullisen linkin kautta. Ilmoittaudutko opintoihin läsnäolevana Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijana? Voit osallistua maksutta joko oman tiedekuntasi tai toisen Oulun yliopiston tiedekunnan järjestämiin avoimina yliopisto-opintoina tarjottaviin opintoihin kunkin opintojakson kiintiön puitteissa. Ilmoittaudutko avoimen yliopiston opiskelijaksi Oulun yliopiston ulkopuolelta? Opiskelusi avoimessa yliopistossa on maksullista. Opintomaksu on opintojakso- tai opintokokonaisuuskohtainen ja se määräytyy opintojen laajuuden mukaan. Opintomaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

September 3, 2021