Kordelinin Säätiö Apurahat

  1. Apuraha – Sivu 151 – Alfred Kordelinin säätiö
  2. Apurahan hakijalle – Alfred Kordelinin säätiö
  3. Alvar aalto säätiö

Taiteiden apuraha on tarkoitettu yksityishenkilöille, ryhmille ja yhteisöille taiteelliseen työskentelyyn, musiikin säveltämiseen, musiikin esittämiseen ja tapahtumien valmistamiseen.

Apuraha – Sivu 151 – Alfred Kordelinin säätiö

Käyttöselvitys Kordelinin säätiöltä aiemmin saadusta apurahasta on oltava tehty ennen kuin uutta apurahaa voi hakea. Lisätiedot Alfred Kordelinin säätiön toimisto 050 4393661 (ma-pe klo 9-16)

Raahen kaupungin kulttuurilautakunta on jakanut taidetunnustuspalkintoja lakkauttamiseensa saakka vuosina 1977-2017. Vuonna 2019 jaettiin ensimmäinen Kordelinin säätiön Raahen rahaston taidepalkinto. Kulttuuripalkintojen saajat 2019 Pertti Vuori 2018 Ei jaettu 2017 Piia Vähäsalo ja Pasi Siipola / Langin Alakartano 2016 Raahen Matkailuoppaat ry.

Hakija kertoo hakulomakkeessa sekä ensimmäiselle että toiselle vuodelle haettavan summan. Apurahaa haetaan yhdellä hakemuksella kahdeksi vuodeksi. Apurahan käyttöaika on vuosittain 1. 4. – 31. 3. Lue lisää suurista kulttuurihankkeista Kaupunki- ja kohderahastot tammikuussa Säätiön kaupunkirahastoista yksityishenkilöille, työryhmille ja yhteisöille myönnettävillä apurahoilla tuetaan paikallista kulttuuria. Apurahat vaihtelevat muutamista sadoista euroista muutamiin tuhansiin euroihin. Kohderahastoista myönnetään apurahoja kemian, lasten sydänsairauksien sekä viron ja muiden suomalais-ugrilaisten kielten tutkimukseen. Lisäksi rahastoista myönnetään palkintoja nuorisoliikuntaan ja suomalaiseen ruokakulttuuriin. Apurahat vaihtelevat muutamista sadoista euroista muutamiin tuhansiin euroihin. Lue lisää mihin tarkoituksiin säätiö myöntää apurahoja: Kaupunki- ja kohderahastot Kuka voi hakea Apurahat on tarkoitettu suomalaisille ja Suomessa asuville ulkomaalaisille – yksityishenkilöille, työryhmille ja yhteisöille.

Apurahan hakijalle – Alfred Kordelinin säätiö

PEKKA TÄHKÄVUORI Pekka Tähkävuori on Raahen kulttuurielämän pitkäaikainen ja monipuolinen taustavaikuttaja. Tähkävuori on toiminut Raahen puhallinorkesterin ja Raahen Rantajatseja järjestävän Rajatsi Ry:n kantavana voimana 1980-luvun loppupuolelta saakka. Aiemmassa työssään opettajana hän edisti merkittävästi nuorten musiikkiharrastusta mm. järjestämällä bändileirejä. Lisäksi Tähkävuori vaikuttaa ja on vaikuttanut aktiivisesti Raahen ulkopuolella muun muassa Kuhmon kamarimusiikkijuhlien taustajoukoissa, Kainuun jazzkevät-tuotantoryhmässä ja Oulun musiikkijuhlien toiminnanjohtajana. Tähkävuoren ansiot raahelaisen kulttuurielämän edistäjänä ovat kiistattomat: hän ollut tekemässä lukemattomia kulttuuritapahtumia raahelaisille yli kolmen vuosikymmenen ajan. Pekka Tähkävuori on itsestään numeroa pitämätön taustavaikuttaja, jonka ansiosta Raahe on kulttuurisesti hyvä paikka olla ja elää. Palkinnolla toimikunta haluaa osoittaa arvostuksensa Pekka Tähkävuoren pitkälle, pyyteettömälle ja ansiokkaalle työlle Raahen kulttuuritoiminnan rikastuttajana.

  • Cnc koneistaja palkka en
  • Aitokaluste Oy - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi
  • Alfred Kordelinin säätiö | Tapahtumatalo Raahe
  • Cv profiili esimerkki
  • Aeg santo jääkaappi jäätyy

Alvar aalto säätiö

Viime vuonna julkaistiin ensimmäinen Vanhatalon kääntämä teos, ja toinen käännös on parhaillaan työn alla. Vanhatalo on monipuolinen kirjailija, joka taitaa tyylilajit asiatekstistä vakavaan proosaan ja lastenkirjoista juonivetoiseen viihdekirjallisuuteen. Vanhatalon teos Pitkä valotusaika oli Runebergpalkintoehdokkaana vuonna 2016. Vanhatalo on ansioitunut kirjoittamisen ammattilainen. KIRSTI VÄHÄKANGAS Kirsti Vähäkangas on julkaissut 2000-luvulla toista kymmentä Raahe-aiheista kirjaa. Vähäkangas tekee kirjoissaan tunnetuksi Raahea ja raahelaisia ja tallentaa paikallista kulttuuriperintöä ja murretta. Kirjojensa lisäksi Vähäkangas on tunnettu erityisesti 1980-luvulta lähtien paikallislehdissä julkaistuista Räntätty raaheksi -murrejutuistaan. Vähäkangas oli vuosia Raahen matkailuoppaiden kantavia voimia ja hän on edelleen näkyvä persoona kaupungin kulttuurielämässä. Palkinnolla huomioitiin Vähäkankaan pitkä ja ansiokas kirjallinen kotiseututyö. Raahen kulttuuripalkinnot Raahessa on jaettu kulttuurin ja taiteen tunnustuspalkintoja vuodesta 1977 lähtien muutamaa välivuotta lukuun ottamatta.

Raahen rahaston tarkoitus on edistää Raahen taide- ja kulttuurielämää sekä tukea Raahen seutuun kohdistuvaa tutkimusta. Rahastosta myönnetään apurahoja ja palkintoja ansioituneille tekijöille. Rahasto on perustettu vuonna 1999. Ehdotuksen apurahansaajista tekee rahaston toimikunta. Alfred Kordelinin säätiön hallitus päättää apurahansaajat. Vuonna 2019 Raahen rahasto jakoi yhteensä 15. 900 euroa yksityishenkilöille, työryhmille ja yhteisöille. HUOM! Alfred Kordelinin säätiö avaa ylimääräisen apurahahaun Apuraha on tarkoitettu digitaalisiin kokeiluihin ja se on haettavana 20. - 26. 4. 2020 välisenä aikana. Sitä voivat hakea sekä yksityishenkilöt että työryhmät. Katso lisätiedot ja ohjeet Kordelinin sivuilta. Kordelinin säätiön Raahen rahasto palkitsi 2020 seitsemän paikallista kulttuurivaikuttajaa Alfred Kordelinin säätiön toiminnan aloittamisesta on kulunut tänä vuonna 100 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Alfred Kordelinin säätiön Raahen rahastosta jaettiin seitsemän taidepalkintoa, yhteensä 15 000 euroa.

  1. Ncis kausi 17 2018
  2. Uudet joululaulut sanat la
September 5, 2021