Dna Welho Sähköposti Ei Toimi

  1. Sähköposti ei lähde - tuki.dna.fi - DNA

Toimiiko muilla lähtevä posti, minulla se näyttää lähtevän mutta ei mene perille. Palvelin: Eilen vielä toimi. Kommentit Hei Risto! Mitään yleistä vikaa ei ainakaan tällä hetkellä ole tiedossa. Menevätkö viestit perille mikäli kokeilet lähettää viestit selaimen kautta? DNA Ilkka palveluneuvoja No en ole käyttänyt koskaan selaimella, ja en edes käytä DNA:n sähköpostia. Joten en edes tiedä miten onnistuu selaimen kautta. Eli vastaanottoon käytän edellisen palveluntarjoajan sähköpostia, Thunderbird ohjelmaan olen vain muuttanut lähtevän postin palvelimeksi Liittymä on taloyhtiön laajakaista Raisiossa. Risto @Risto Kokeile sen postipalvelun tarjoajan salattua palvelinta, jonka pitäisi toimia verkossa kuin verkossa. Veikko En ymmärrä mikä tuo salattu palvelin voisi olla? Kokeilin DNA:n lähtevän postin porttia 25 ja 587, mutta sama juttu, vaihdoin takaisin portiksi 465. Saapuvat postit postit tulee kyllä normaalisti edellisen yhteydentarjoajan palvelimen kautta. Mutta heidän lähtevän postin palvelinta ei voi käyttää DNA yhteydellä.

Sähköposti ei lähde - tuki.dna.fi - DNA

dna welho ei toimi

Paikallista sähköpostitiliä ei pysty enää luomaan! Joskus se on kyllä onnistunut. Käsittääkseni syy on se että Welhon logiikassa sähköpostiosoite ei ole käyttäjätunnus vaan käyttäjätunnus on erikseen, DNA Welhon arpoma lyhenne nimestäni. DNA:n ohjeet sivuillaan eivät vaan toimi! Miksei edes kerrota että ohjeet ovat huonot? Allaolevassa kuitenkin mainitaan myös Outlook, poistakaa se! Samaa mieltä. Milloin tämä meinataan saada kuntoon. Ei toimi ohjeet O365 Outlookiin. Nyt hoppua tämän kuntoon saamiseksi Hei! DNA:n, Welhon ja DNA Welhon laajakaistatilauksen yhteydessä aiemmin lisäpalveluna tulleet aktiivisesti käytetyt sähköpostitilit ovat edelleen käytössä, mutta kyseiset sähköpostipalvelut ovat poistuneet uusmyynnistä jo vuoksia sitten. Koska kyse on myynnistä poistuneesta tuotteesta, ei tätä enää tulla juurikaan kehittämään ja ensisijaisesti palvelua kannattaakin käyttää toimivuuden takaamiseksi suoraan Webmailin kautta. DNA Hanna palveluneuvoja Tere täältä enkähän pääsisin etusivulle??

Se hävisi ihan yht"äkkiä noin parikuukautta sitten. Olen teidän erkki vilhula DNA Ida T Welho-sähköpostin saa toimimaan Windows 10:n Sähköposti-nimisessä ohjelmassa. Siinä voi merkitä viestejä roskapostiksi ja Sähköposti siirtää viestit roskapostikansioon ja ilmoittaa, että lähettäjä on estetty. Sähköposiei pysty estämään sellaista roskapostia, jossa lähettäjänimi muuttuu jatkuvasti. Post Traumaattinen ".. ensisijaisesti palvelua kannattaakin käyttää toimivuuden takaamiseksi suoraan Webmailin kautta". Tältä foorumilta viimein löysin tuon Hannan vastauksen. Miksi ohjeissa () mainitaan Outlook, vaikkei sitä pysty käyttämään? Samasta asiasta on valitettu jo yli vuosi sitten! Miksi Outlook yhä lukee ohjeissa??? Outlookin avulla olen tyhjentänyt näppärästi kerran vuodessa minikokoisesta -postilaatikosta tarpeettomat. Webmailissa se on hankalaa. Millä korvaan Outlookin tässä kohtaa? Kyllä DNA on yhä olemassa, miksi jokin palvelu saattaa loppua seinään? Juha H

Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa. Hankin teiltä mokkulan ja ongelmaksi on osoittautunut, että sähköpostin lähettäminen ei onnistu. Sähköpostiohjelma on Windows live mail. Ongelma koskee vain lähettämistä, viestien vastaanottaminen kyllä sujuu. Voisitteko neuvoa mitä minun kuuluu tehdä, jotta sähköpostin lähettäminen onnistuisi. Kiitoksia. Kommentit DNA Iiro palveluneuvoja Welho sähköposti ei toimi vaimon koneessa Macin käyttöjärjestelmän päivityksen jälkeen. Mail ohjelma ilmoittaa: "käyttäjätunnusta tai salasanaa ei voida varmistaa". Asetukset ovat entiset ja ylläolevan ohjeenne mukaiset. Voi olla että salasana on muistettu väärin. Mikä neuvoksi? Varmista että tunnukset ovat oikein ja kokeile onko näiden poistamisella ja uudelleen syöttämisellä vaikutusta tilanteeseen Ei auta, tunnusta tai salasanaa ei voi varmistaa. Tunnukset ovat oikein, vaimoltani ei vain lähde sähköpostit, ei tabletista eikä kännykästä dnainternet sähköpostit, saapuneet tulee. Monta tuntia turhaan.

Hei Satu! Lähtevän postin SMTP-palvelimen tulee olla käytettävän verkon operaattorin palvelin. Jos olet DNA:n verkossa, tulee SMTP-palvelimen olla Mobiililiittymille: Muille liittymille: Jos käytössä on toisen operaattorin yhteys, tulee oikea lähtevän postin palvelin varmistaa heiltä. Huomaathan että palvelulla on rajoitettu lähetettyjen viestien määrä 100 kpl tunnissa yhdestä IP-osoitteesta tai autentikoidulla käyttäjällä 100 kpl tunnissa yhdeltä lähettäjältä. Yksittäisen viestin koko on Welhon SMTP-palvelimella 22 Mt. Liitteiden koko voi olla maksimissaan noin 15 Mt.

  1. YPPERLIG Kynttilänjalka - tummanharmaa - IKEA
  2. Foreca täsmäsää joensuu
  3. Sähköposti ei lähde - tuki.dna.fi - DNA

Jos käytössäsi on DNA:n yhteys, lähtevän postin palvelin kiinteälle netille on tai ja mobiilinetille Kolmannen osapuolen, kuten vaikkapa Gmailin lähtevän postin palvelimien käyttö on mahdollista, jos käytetään kirjautumista ko. palvelimelle ja lisätietoja tästä saat tarvittaessa sähköpostipalvelun tarjoajalta. DNA Ida S @Risto "En ymmärrä mikä tuo salattu palvelin voisi olla? " Kenen postipalvelu sinulla on käytössä? Jos se on Elisan, niin silloin lähtevän postin palvelimeksi voi laittaa: portti 465 Salaus SSL Käyttäjätunnus ja salasana samat kuin tulevassa postissa. Jos taas posti on Telian, niin silloinpalvelin on: portti 465 Salaus SSL Käyttäjätunnus ja salasana samat kuin tulevassa postissa. Sain toimimaan! Vika oli sittenkin Thunderbirdissä, lisäsin tilien asetuksiin uuden lähtevän postin palvelimen aivain samoilla asetuksilla kuin tuo edellinen, mutta se toimii. Kummallista että tuo vanha lakkasi toimimasta vaikka asetukset siinä on edelleen oikein? Postipalvelu on Elisan, ja kokeilin myös noita Veikon ilmoittamia asetuksia ja niillä sain postin lähtemään myös.

Kiitoksia kaikille vinkeistä! Ok. Jos postiohjelma on esim. läppärissä ja sillä kirjaudutaan eri operaattoeiden verkkoihin, niin silloin kannattaa lähtevän postin palvelimeksi laittaa se Elisan palvelin, jolloin ei aina tarvitse vaihtaa postipalvelinta, kun verkko vaihtuu. Jos taas sitä Thunderbidiä käytetään aina samassa verkossa, niin silloin ei tarvetta palvelimen vaihdolle ole. Suosittelen kuitenkin aina käyttämään SSL-salausta ihan oman tietoturvan vuoksi. Kiitos noista tiedoista! Pöytäkone joka nyt reistasi, on aina samassa verkossa. Mutta läppärissä on tarvinnut vaihdella, kun luulin että ei muuten onnistu. Siltäosin antamasi vinkit helpottavat jatkossa. En päässyt oma dna. haluaisin muistuttaa minun sopimukseni päättymisestä 25. 07. 20. Kun en päässyt perille, minun kai pitää vaihtaa operaattoria. Markku Karppinen

Jukka Pulkkinen Hei Jukka, Olettehan tarkastaneet että sähköpostin asetukset ovat oikein? Voitte tarkastaa ne täältä. DNA Hanna-Mari 10 kertaa. Nuo ohjeet ei toimi kännykässä eikä vaimoni tabletissa. Postit tulee, mitään ei lähde " palvelun ei pysty varmistamaan identiteettiä" Mitä kautta hän käyttää sähköpostia? Onko sama ongelma mikäli kokeilee lähettää sähköpostia selaimen kautta? DNA Ilkka Homma ratkesi: kokeilin "start TLS salattu portti 587" ja se toimii lähtevien asetuksissa. Itsepintaisisesti pistin pelkkää "TLS salattu portti 468" koneen sitä vaatiessa. Ei toiminut. Ohjeistanne löytyi tuo start 587 löytyi, kiitos. Onkos jotain muutettu kun postit ei lähde 28. 4. 2020 - tyhjensin serverin e-mailit eilen mutta ei näytä auttavan. Toimi vielä 26. 8. 2020 ihan normaalisti enkä ole muuttanut mitään asetuksia. mailit näyttäisivät tulevan normaalisti. J. R. Hei J. R.! Toimiiko sähköposti normaalisti selaimen kautta? selaimen??? vaihdoin lähtevän postin palvelimeksi ja lähtivät, mutta herjaa jostain sertifikaatista Matkapuhelin on ruvennut hakemaan suunnattoman kauan sähköposteja.

September 4, 2021