Mikä Dinosaurus Olet Testi | Testaa - Testaa MikÄ Dinosaurus Olet! | Testimato

  1. Mikä dinosaurus olet test.html
  2. Testaa - mikä dinosaurus olet | Testimato
  3. Mike dinosaurus olet testi youtube
  4. Mike dinosaurus olet testi y
  5. Hirmuliskot – 4 asiaa, joita et tiennyt muinaisista jäteistä | tieku.fi

Hanki hauskuutta testin läpäisemisestä "Mikä dinosaurus sinä olet? ". Ehkä miljoona vuotta sitten olet dinosaurus? Selvitä, mikä dinosaurus voisi olla! Ehkä olet Tyrannosaurus! Tai Pterodactyl? Tämä testi auttaa selvittämään! Testi esittää paljon dinosauruksia, ja yksi niistä on ehdottomasti sopiva sinulle! Tämä ei ole simulaattori! Testi vertailee vastaustasi erilaisten dinosaurusten tapojen ja käyttäytymisen kanssa ja määrittää, kenelle dinosauruksista sinulla on enemmän yhteensattumia. Tämä sovellus on enemmän kuin vitsi, jonka voit jakaa ystäviesi kanssa ja olla hauskaa heidän kanssaan! Tai voit lähettää testin ystävällesi tai antaa hänelle testin läpäisemisen älypuhelimella selvittääksesi mikä dinosaurus hän on.

Tykkään kaikista vuodenajoista yhtä paljon. Voisin nukkua koko talven, mutta virkistyn keväällä. Olen pirteimmilläni syksyllä. Mikä on toiveammattisi? Tahtoisin vetää luontoretkiä eräoppaana. Uin ja kiipeilen hyvin, joten sopisin meripelastajaksi. Haluaisin olla arkkitehti, sillä siinä saa suunnitella ja piirtää. Tykkään sisustaa huonettani ja haluaisin stylistiksi. Villi ja vapaa lentäjä! Mikä eläinaiheisista leffoista on lempparisi? Katson vain luontodokumentteja. Karhuveljeni Koda on ykkönen. Ei ole Hopeanuolen voittanutta. Ice Age -leffat ovat parhaita. Free Willy on ikisuosikkini.

  1. Mikä dinosaurus olet test de grossesse
  2. K-Market Lohtaja - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi
  3. Psykoterapiaan hakeutuminen - Kuuleva
  4. Jorma kääriäinen keikat 2017 date
  5. Mikä dinosaurus olet test complet
  6. Mikä dinosaurus olet test.htm
  7. Kevyt kuorma auto ajokortti
  8. Mike dinosaurus olet testi y

Käsityksemme dinosauruksista on pitkälti Jurassic Park -elokuvien ja pienten muovisten leluliskojen leimaama. Tiesitkö, että T. rex tanssi mylvien ympäriinsä ennen seksiä ja paritteli pylly pyllyä vasten? 1. Hirmuliskot tanssivat ennen seksiä Petodinosaurukset eivät olleet liian karskeja harrastaakseen reipasta esileikkiä. Paleontologit ovat tutkineet Länsi-Coloradosta löytyneitä kivettyneitä raapimisjälkiä, ja heidä tutkimuksensa osoittaa, että kahdella jalalla liikkuvat petodinosaurukset, teropodit, heittäytyivät maata tärisyttävään paritanssiin ennen varsinaista lisääntymisaktia. Raapimisjäljet muodostavat epäsäännöllisiä kuvioita, joissa kussakin voi erottaa 5–6 jalanjälkeä. Samantyyppisiä jälkiä tunnetaan hirmuliskojen jälkeen ilmestyneen eläinryhmän, lintujen, pariutumisrituaaleista. Tutkimusta johtaneen tutkijan mukaan hirmuliskot luultavasti pitivät lintujen tavoin ääntä soidintanssinsa aikana: "Luuletteko, että hirmulisko olisi pysynyt parittelua edeltävässä kiihkossaan hiirenhiljaa? "

Mikä dinosaurus olet test.html

September 5, 2021