Paikallisliikenne Lappeenranta Hinnat

  1. Paikallisliikenteen hinnat lappeenranta
  2. Paikallisliikenne lappeenranta hinnat to u s dollars
  3. Paikallisliikenne lappeenranta hinnat to see
  4. Paikallisliikenne lappeenranta hinnat to english

8. 2015 päättänyt ottaa Waltti-järjestelmän käyttöön Imatran paikallisliikenteessä kesästä 2016 alkaen. Kaupunkikehittämislautakunta on kuitenkin 24. 5. 2016 päättänyt, että Waltti-järjestelmää ei otetakaan käyttöön. 30. 2016 Imatran kaupunginhallitus on merkinnyt päätöksen tiedoksi. Imatra kuitenkin edelleen kuuluu ko. järjestelmän omistajiin, mutta ei jostakin syystä halua käyttää omistamaansa tuotetta. Tämä yhtälö tarkoittaa sitä, että jos Imatralla asuva käyttää usein Imatran paikallisliikennettä sekä matkustaa Lappeenrantaan ja käyttää siellä paikallisliikennettä, hän tarvitsee 1. 2018 alkaen kaksi korttia. Samoin tarvitsee Lappeenrannassa asuva, joka matkustaa usein Imatralle ja käyttää täällä paikallisliikennettä. Imatralla asuva maksaa tästä kuitenkin huomattavasti enemmän, ihan sen mukaan kuinka paljon hän paikallisliikennettä Lappeenrannassa käyttää. Lappeenrantalaiselle hinta on kiinteä joka kuukausi, mutta kaksi korttia hänkin tarvitsee. Suurin ero tulee siinä, jos linja-autoa käyttää pelkästään Imatra-Lappeenranta -välin matkustamiseen.

Paikallisliikenteen hinnat lappeenranta

Waltti-kortti käy kaikissa Lappeenrannan kaupungin ostamissa linja-autovuoroissa. Linja-autot, joissa Waltti-kortti kelpaa maksuksi, tunnistat auton etuikkunassa näkyvästä oranssisesta Waltti-tunnuksesta. Lappeenrannan joukkoliikenteen toimialue on jaettu neljään maksuvyöhykkeeseen (A-D). Palvelut Waltti-kortin voit hankkia Waltti-kaupasta, asiakaspalvelukeskus Winkistä, yliopiston Kampuskauppa Aalefista tai Joutsenon kirjastosta. Käytössä olevat Waltin liput: kertalippu, päivälippu, arvolippu ja kausilippu. Matkakortin voit lisäladata Waltti-kaupassa, Winkki-asiakaspalvelussa, Aalefissa, tietyissä R-kioskeissa tai linja-autossa. Lippujen hinnat ovat samat kaikissa myyntipisteissä, mutta palvelumaksuissa on eroa. Palvelupiste Osoite: Winkki Villimiehenkatu 1 53100 Lappeenranta Puhelin: 05 616 2220

Seutulippu on voimassa 30 päivää ja maksaa kaikilta imatralaisilta 80 €. Toisen asteen opiskelijat, jotka ovat oikeutettuja Kelan myöntämään koulumatkatukeen, maksavat 30 päivän seutulipusta 43 €. Kun Imatralla asuva matkustaa Lappeenrantaan seutulipulla ja haluaa käyttää Lappeenrannan paikallisliikennettä, se onnistuu samalla kortilla 31. 1. 2018 asti. Tuon jälkeen Matkahuollon matkakortti ei enää käy Lappeenrannan paikallisliikenteessä. Jos Imatralla asuva käyttää Imatralla usein paikallisliikennettä ja käy useasti Lappeenrannassa ja 1. 2018 alkaen käyttää siellä paikallisliikennettä, hänen kannattaisi ostaa seutulipun lisäksi Waltti-matkakortti ja siihen yhden vyöhykkeen 30 päivän kausilippu. Tämä lippu maksaa aikuiselta ja eläkeläiseltä 53 €, opiskelijalta 41 € ja 7-16 -vuotiailta 32 €. Tällöin hän voisi käyttää molempien kaupunkien paikallisliikennettä sekä Imatra-Lappeenranta -välin lähiliikennettä. Jos Imatralla asuva ei käytä Imatran paikallisliikennettä mutta matkustaa usein Lappeenrantaan, hänen kannattaisi ostaa Waltti-matkakortti ja siihen kolmen vyöhykkeen 30 päivän kausilippu.

Paikallisliikenne lappeenranta hinnat to u s dollars

Paikallisbussit Lappeenrannan paikallisbusseissa voit matkustaa kertalipuilla, Waltti-matkakortille ladattavat arvolipulla tai 30 päivän kausilipulla. Arvolipulle voit ladata haluamasi summan ja kausilipulla voit matkustaa rajattomasti 30 päivän ajan. Opiskelijat saavat alennusta sekä arvo- että kausilippujen hinnoista. Waltti-korteille voi ostaa lisää arvoa tai matkustuspäiviä kaupungintalon asiakaspalvelukeskus Winkistä, Kampuskauppa Aalefista, Laserkatu 10 sekä kaikista paikallisliikenteen busseista (numeroidut linjat), bussissa lataamisesta veloitetaan 2 € latausmaksu. Toistaiseksi Lappeenrannan alueella ei peritä lisälatauksesta latausmaksua. Opiskelijoiden on esitettävä voimassa oleva opiskelijakortti tai läsnäolotodistus lippuja ostaessaan. Opiskelijahintaisen kortin saamiseksi on Waltti-kortti hankittava kaupungintalon asiakaspalvelukeskus Winkistä tai Meidän Kioskista, LUT:n pääaulasta, Skinnarilankatu 34. Paikallisliikenteen aikataulut tai Aikataulut Lisätietoa Lappeenrannan paikallisliikenteestä Paikallisliikenteen lipputuotteet opiskelijoille: Kertalipun hinnat: Peruslippu Aikuiset 3, 20 € Junnu 7-16 2, 00 € Kertalippu sisältää 60 minuutin vaihto-oikeuden matkan alkamisesta.

Joukkoliikenne-edut opiskelijoille Lappeenrannassa: Junaliikenne: Kaukoliikenteen junissa opiskelija-alennus on 30%. Opiskelija-alennuksen saa Perus- ja Sarjalipusta. Lähiliikenteen maksualueen junissa opiskelija-alennus on 50% kertalipusta ja 10 matkan sarjalipusta. VR:llä on lisäksi opiskelijoille vaihtuvia lisäalennusetuja, jotka voi tarkistaa osoitteesta: Lisätietoja VR Bussimatkat: Matkahuollon bussilipuista opiskelija-alennusta saa vakiovuorojen kertalipuista, 22 ja 44 matkan vuosilipuista. Alennuksen saa, kun matkan pituus on yli 20 km. Alennus on 15–50% aikuisen lipun hinnasta. Lisätietoja bussimatkoista ja –alennuksista löydät Matkahuollon- sivuilta ISIC-kortti Huom! ISIC-kortti tai muu kansainvälinen opiskelijakortti ei oikeuta opiskelija-alennuksen saamiseen eikä VR:n ja Matkahuollon yhteisen opiskelijakortin hankintaan. Jatko-opiskelijat Opiskelijajärjestöjen (SYL, SAMOK, OSKU, SKOL, TERHOL) vihertävät jatko-opiskelijoiden opiskelijakortit eivät oikeuta VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennuksiin.

Molempien kaupunkien paikallisliikennettä käyttävien ihmisten kulut pienenevät. Tämä lisää myös matkustamista luontaisesti, josta on hyötyä Imatran kaupungille. 3. Linja-autoissa tarvittavan matkakortin ostaminen ja lataaminen muuttuu imatralaisille huomattavasti helpommaksi, kun sen voisi jatkossa tehdä internetissä sekä kaikissa alueen linja-autoissa. Toivottavaa olisi, että Waltti-matkakortin voisi jatkossa ostaa ja ladata myös Imatran kaupungintalon asiakaspalvelusta, kuten Lappeenrannassakin voi. Imatra-Lappeenranta -välin matkustaminen muuttuisi samanhintaiseksi riippumatta siitä, kummassa kaupungissa ihminen asuu. Työmatkaliikenne julkisilla välineillä Imatralta Lappeenrantaan muuttuu houkuttelevammaksi. Tästä on täysin kiistatta hyötyä Imatran kaupungille, kun ihminen voisi helposti ja sujuvasti käydä Lappeenrannassa töissä eikä tarvitsisi omaa autoa. Samoin opiskelijoiden matkustus Imatralta Lappeenrantaan helpottuisi. Tämä kaikki houkuttelisi ihmisiä muuttamaan Imatralle Lappeenrannan sijaan.

Paikallisliikenne lappeenranta hinnat to see

  1. Paikallisliikenne lappeenranta hinnat to see
  2. Ccm tyke luistimet 4
  3. Paikallisliikenne lappeenranta hinnat to mp4
  4. Joukkoliikenne - LTKY
  5. Paikallisliikenne lappeenranta hinnat lyrics
  6. Kaunis runo lapselle
  7. Auton tuning osat
  8. Paikallisliikenne lappeenranta hinnat to cook
  9. The witcher pelisarja
  10. Lippu
  11. Niittytie 29 vantaa
  12. Paikallisliikenne lappeenranta hinnat to town

Imatran paikallisliikenteessä usein matkustavien kannattaa hankkia Matkahuollon 30 päivän kausikortti, jolla voi matkustaa rajattomasti kyseisenä ajanjaksona. Matkakortin voi hankkia ainoastaan Matkahuollosta. Imatralla se tarkoittaa Vuoksenniskan K-Supermarketissa olevaa Matkahuollon toimipistettä. Korttia voi ladata samassa toimipisteessä, Lappeentien R-kioskissa ja Imatran paikallisbusseissa. Hinta 30 vuorokauden lipulle on aikuisilta 54 €, 7-16 -vuotiailta 22 €, opiskelijoilta 35 € ja eläkeläisiltä 38 €. Korttipohjan hinta on 6, 50 € ja se pitää uusia kolmen vuoden välein. Jos Imatralla asuva käy usein Lappeenrannassa, kannattaa hänen hankkia Matkahuollon seutulippu. Kortilla voi matkustaa koko Etelä-Karjalan alueella, lukuun ottamatta Lappeenrannan paikallisliikennettä 1. 2. 2018 alkaen sekä Onnibussin linja-autoja. Käytännössä tämä tarkoittaa imatralaisen ihmisen kohdalla sitä, että hän voi matkustaa seutulipulla välillä Imatra-Lappeenranta. Parikkalan suuntaan pääsee toki kahdesti arkipäivässä, mutta se ei ole merkityksellinen asia tämän aloitteen kannalta.

Arvolipun hinnat Aikuinen Perus 2, 45 € Hiljainen aika 1, 80 € Opiskelijat 1, 60 € 1, 15 € Hiljainen aika: viikonloppuisin, arkipyhinä sekä arkena klo 17. 30 jälkeen. 30 päivän kausilipun hinnat 54 € Opiskelija 42 € Junnu 7-16 v 33 € Koskee vain paikallisliikenteen matkoja.

Paikallisliikenne lappeenranta hinnat to english

paikallisliikenne lappeenranta hinnat to u s dollars

6. Julkisen liikenteen käyttö vähentää yksityisautoilua, joka taas vähentää ympäristöhaittoja. 7. Waltti-järjestelmän vyöhykerajoja järkevöittämällä saataisiin ihmisten palvelutarpeita tyydytettyä paremmin, kun vaikkapa Korvenkylältä olisi houkuttelevampaa tulla linja-autolla Imatralle kuin matkustaa Lappeenrantaan. Kaikesta ylläolevasta olisi selkeä imagohyöty Imatralle. Tuota imagohyötyä voitaisiin edistää monin eri tavoin mm. mainonnassa, jos vain halua löytyy. 9. Kokonaisuus olisi myös selkeä osoitus yhteistyöhalukkuudesta Imatran ja Lappeenrannan välillä edes joukkoliikenneasioissa. Jatkossa tämä yhteistyöhalukkuuden osoittaminen helpottaa varmasti muissakin asioissa, joita väkisin maakuntauudistuksen yhteydessä eteen tulee. LISÄYS: Toisin kuin aloitteen alussa sanotaan, Matkahuollon matkakorttia voi Imatralla ladata myös Ensontien (Rajapatsas) ja Mansikankujan (Tainionkoski) R-kioskeissa.

Tämä lippu maksaa aikuisilta ja eläkeläisiltä 56 €, opiskelijoilta 44 € ja 7-16 -vuotiailta 36 €. Tällöin hän voisi käyttää Lappeenrannan paikallisliikennettä sekä Imatra-Lappeenranta -välin lähiliikennettä. Waltti-matkakortin voi ostaa ja ladata internetissä osoitteessa, Lappeenrannan kaupungintalolla, Joutsenon kirjastossa ja Lappeenrannan Yliopistolla. Näiden lisäksi sen voi ladata Lappeenrannan paikallisbusseissa, Imatra-Lappeenranta -välin busseissa sekä kolmella Lappeenrannassa sijaitsevalla R-kioskilla. Imatralla asuva ei kuitenkaan voi ostaa Waltti-matkakortin kausilippua, koska Imatran kaupunki on niin päättänyt. Imatralla asuva voi toki ostaa Waltti-matkakortin ja ladata siihen arvoa. Tämä ei sisällä 30 päivän rajatonta oikeutta kuten kausilippu, vaan tulee jatkuvassa käytössä todella paljon kalliimmaksi. Imatran kaupunginvaltuusto on 15. 4. 2013 päättänyt liittyä osakkaaksi TVV lippu- ja maksujärjestelmä osakeyhtiöön. Tämä yhtiö hallinnoi Waltti-matkakorttijärjestelmää. Imatran tekninen lautakunta on 25.

September 4, 2021