Big Brother 2008 Voittaja

  1. Big brother 2008 voittaja 4

Voittajan matka talosta Karibianmerelle Big Brotherin vuoden 2008 voittaja oli Anniina Mustajärvi, joka pelasi elämänsä ensimmäisen kerran pokeria juuri BB-talossa. Tämän perusteella PokerStars teki hänen kanssaan sopimuksen ja Mustajärvi pääsi heidän taliinsa pelaamaan. PokerStars on nettipokerisaitti, jossa pelata millä tasolla tahansa. Siellä on suurin viikottainen online-pokeriturnaus, nimeltään Sunday Million, sekä vuosittainen online-pokerin maailmanmestaruus-turnaus (World Championship of Online Poker WCOOP). Parhaat pelaajat pääsevät osallistumaan liveturnauksiin kuten European Poker Tour (EPT) sekä PokerStars Caribbean Adventure (PCA) muiden muassa. Anniina Mustajärvi pääsi osallistumaan PokerStars Caribbean Adventure-turnaukseen ja pelaamaan pokeria samassa pöydässä huippuammattilaisten kanssa. Ennen lähtöä hän oli todella hermostunut, olihan hän pelannut pokeria vain kuusi-seitsemän kertaa ennen turnausta. Turnaus oli kuitenkin arvokas kokemus, sillä seitsemän tunnin mittainen tulikaste ammattimaisten pokerinpelaajien kanssa sai Annikan vain innostumaan pokerista lisää.

Big brother 2008 voittaja 4

big brother 2008 voittaja year
  1. Tapahtumat | Sinfonia Lahti
  2. Pariisi
  3. Big brother 2008 voittaja 201
  4. Big brother 2008 voittaja movie
  5. Big brother 2008 voittaja 1
  6. Big brother 2008 voittaja full
big brother 2008 voittaja mac

Hän sai oman tv - ohjelman Saulin ja Nikon parhaat pätkät yhdessä toisen BB - kilpailija Niko Nousiaisen kanssa. Myöhemmin Nousiainen osallistui uudelleen Big Brotheriin ja voitti kauden. Sauli Koskisen elämää seurattiin julkisuudessa erityisen tiiviisti vuosikymmenen alussa, kun hän rakastui yhdysvaltalaiseen laulajatähteen Adam Lambertiin. Pariskunta seurusteli muutamien vuosien ajan, minkä jälkeen Saulikin on ollut vähemmän esillä julkisuudessa. Viime vuonna hänet nähtiin Selviytyjät Suomi - ohjelmassa. Vuonna 2018 mies kertoi työskentelevänsä nykyisin personal trainerina. Sauli Koskisesta tuli kestojulkkis. MARI PUDAS Anniina Mustajärvi, 2008 Vuoden 2008 voittaja Anniina Mustajärvi hyödynsi palkintorahat perustamalla kotikaupunkiinsa Tampereelle kampaamon. Voiton jälkeen Mustonen teki muutamia pieniä juontotöitä baareissa ja festareilla. Muutoin hän on pitänyt hyvin matalaa profiilia julkisuudessa ja keskittynyt tavalliseen arkeen. Anniina jätti julkisuuden ja perusti kampaamon. Aso Alanso, 2009 Turkulainen pahis paljastui BB - taipaleensa myötä varsin herkäksi ja sympaattiseksi mieheksi.

Mutta sisko on vasta viisi, eikä jaksoja ole voinut tietenkään kokonaan näyttää. Ei se ole sen ikäiselle oikein hyvä juttu, Mustajärvi sanoo. Riita viimeksi vuosi sitten Anniina Mustajärvi on Suomen neljäs Big Brother -voittaja. Ja ensimmäinen, joka nappasi voiton, vaikka tuli taloon kesken kauden. - Voitin, koska olen niin hupsu. Välillä ihmettelin itsekin, että miten voin olla niin tyhmä! Nyt pitää ryhtyä katsomaan uutisia ja kasvattamaan yleissivistystä. Mustajärvi ei talossa puhunut juuri pahaa muista (talon kielellä läyhännyt). - Kun huomasin, että jokin asia ärsyttää, otin sen suoraan puheeksi. Semmoinen olen normaalistikin, en juurikaan riitele. Yksi pieni riita kaverin kanssa oli viimeksi uutenavuotena, ja sekin selvitettiin heti. Kun muut asukkaat polttivat hihojaan pienistäkin asioista ja huusivat, Mustajärvi tyytyi sanomaan no joo. - Kiukunpurkauksia ei tosiaan tullut. Osasin jotenkin asennoitua ärsytykseen. Oikeastaan vain päiväunikielto ja matka historiaan -viikkotehtävän kylmyys vaikuttivat jotenkin.

Hän aloitti pelaamalla livepokeria, mutta siirtyi sitten online-pokeriin, jossa hän on tehnyt suurimmat voittonsa.

Tulevaisuudessa Helmeri aikoo pyytää Anua kanssaan treffeille. Helmeri, Anu ja Kimmo jännittävät voittajaäänestyksen tulosta finaalissa. Kuva: © 2019 Petri Mast / Nelonen Media. Juontajat hakivat kärkikaksikon talosta, voittaja julkistettiin studioyleisön edessä Kun Kimmo, Anu ja Helmeri oli häädetty, talossa oli enää kaksi asukasta, Kevin ja Kristian. Finaalikaksikko jutteli sopuisasti sohvalla, toisiaan kilvan kehuen ja välillä vitsaillen. Kumpikin sanoi toisen olevan voittaja. Kristian nosti esille, että sateenkaariyhteisö puolellaan ja hän pitänyt esillä ihmisoikeuksia. Kevin kehui Kristiania, että hänellä on mielipiteitä ja hyviä argumentteja ja lisäksi hänellä on paljon viihdearvoa. Kärkikaksikko haettiin talosta studioon. Kaksikkoa tuli hakemaan BB:n viikkolähetyksiä juontaneet Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen. Kimmo ja Alma kehuivat Keviniä ja Kristiania Suomen tunnetuimmiksi ihmisiksi ja ennen lähtöä he saivat hyvästellä lempipaikkansa talossa. Kristianilla se oli retronurkkauksen nojatuoli ja Kevinillä peltikäytävälle teipatut asukkaiden kasvot.

September 4, 2021