Kauppalehti Kone Osake - Kauppalehti Kone Osaka Kansai

  1. Kauppalehti kone osake se
  2. Kauppalehti fortum osake
  3. Kauppalehti kone osake japanese
  4. Kauppalehti kone osake service
  5. Kauppalehti kone osake

Pörssikatsaus Kuva: OUTI-KAISA OLLIKAINEN/NASDAQ Koronaviruspelot ovat saaneet sijoittajat varuilleen. Pörssilasku jatkuu edelleen voimakkaana. Helsingin pörssin osakkeiden hintakehitystä kuvaava yleisindeksi avautui keskiviikkona 1, 3 prosenttia alhaisemmalla tasolla tiistain päätöslukuun verrattuna. Lue koko juttu Olemme varanneet tämän jutun vain tilaajille. Kokeile Kauppalehti Digiä kuukausi hintaan 1 € ja kaikki uutissisällöt ovat rajoituksetta luettavissasi. Tee tilaus OSALLISTU KESKUSTELUUN Piilota

Kauppalehti kone osake se

  1. Vuokra asunnot olari legs
  2. Kokemuksia
  3. Kauppalehti kone osake in miami
  4. Kauppalehti kone osake 2
  5. Kauppalehti kone osake service
  6. Ford focus lämmityslaitteen säädin
  7. Ohjaaja | SeAMK
  8. Punkkihuivi koiralle kokemuksia
  9. Matkustuslupa lapselle tallink

Kauppalehti fortum osake

Noin viisitoista minuuttia osavuosikatsauksen julkistamisen jälkeen osake oli 2, 0 prosentin nousulla 22, 90 eurossa. Logistiikkayhtiön liiketulos laski huhti-kesäkuussa vertailukauden 64, 3 miljoonasta eurosta 43 miljoonaan euroon. Analyytikoiden ennusteita yhteen keräävän Vara Researchin mukaan analyytikoiden keskimääräinen ennuste tulokselle oli vain 2, 7 miljoonaa euroa. Lääkeyhtiö Orionin osake oli päivällä 13. vaihdetuin osake. Orion oli 0, 9 prosentin laskulla 44, 45 eurossa. Orionin osavuosikatsaus löi analyytikoiden ennusteet heittämällä: huhti-kesäkuussa liiketulos oli 96, 4 miljoonaa euroa, kun Vara Researchin viiden analyytikon keskiarvoennuste povasi 84, 8 miljoonaa euroa. Viime vuoden huhti-kesäkuussa liiketulos oli 52, 1 miljoonaa euroa. Päivän vaihdetuin osake on Kone Kone on päivän vaihdetuin osake 26, 84 miljoonan euron vaihdolla. Toiseksi vaihdetuin on verkkovalmistaja Nokia 26, 03 miljoonan euron vaihdolla. Hissivalmistaja Koneen osake oli 0, 1 prosentin nousulla 66, 02 eurossa.

Kauppalehti kone osake japanese

kauppalehti kone osake le

Kauppalehti kone osake service

Pakon edessä. Thyssenkruppin kassakriisi on niin paha, että sen on pakko joko myydä tai listata kruununjalokivensä, hissibisnes. Kuva: Marcel Kusch Handelsbankenin Timo Heinonen uskoo, että pörssilistaus voisi vahvistaa Thyssenin hissibisneksen kilpailukykyä. "Tähän asti se on ollut Thyssenin lypsylehmä. " Hissi- ja liukuporrasyhtiö Kone on päättänyt vetäytyä kisasta saksalaisen Thyssenkruppin hissibisneksestä. Yhtiö ilmoitti tänään vetäytyvänsä Lue koko juttu Olemme varanneet tämän jutun vain tilaajille. Kokeile Kauppalehti Digiä kuukausi hintaan 1 € ja kaikki uutissisällöt ovat rajoituksetta luettavissasi. Tee tilaus OSALLISTU KESKUSTELUUN Piilota

Kauppalehti kone osake

Alma Median osake oli 1, 2 prosentin nousulla 7, 02 eurossa; Atrian osake oli 2, 7 prosentin laskulla 8, 93 eurossa; Telian osake oli 1, 0 prosentin nousulla 3, 491 eurossa ja Kemiran osake oli 0, 6 prosentin laskulla 12, 11 eurossa. Yhtiöiden osavuosikatsaukset voit lukea täältä. Kovimpia kurssireaktioita edellä mainitusta julkistajista ovat ottaneet Oriola ja Ålandsbanken. Oriolan A- ja B-osake olivat Helsingin pörssin päälistan päivän kovimpia laskijoita: A-osake oli päivällä 6, 1 prosentin laskulla 2, 02 eurossa ja B-osake oli 9, 0 prosentin laskulla 1, 944 eurossa. O riola teki huhti-kesäkuussa 1, 6 miljoonan euron liiketappion, kun vuosi sitten huhti-kesäkuussa yhtiö teki 6, 0 miljoonan euron liikevoiton. Analyytikot odottivat 5, 0 miljoonan euron liikevoittoa. Ålandsbankenin osake oli Helsingin pörssin päälistan neljänneksi kovin nousija. Osake oli 4, 5 prosentin nousulla 18, 60 eurossa. Pankki yllätti historian parhaassa tuloksella: liikevoitto oli huhti-kesäkuussa 9, 8 miljoonaa euroa, kun vuosi sitten se oli 8, 7 miljoonaa euroa.

kauppalehti kone osake service

Nordean liiketulos laski huhti-kesäkuussa 306 miljoonaan euroon vuodentakaisesta 900 miljoonasta eurosta. Factsetin keräämä konsensusennuste arvioi raportoidun liiketuloksen laskeneen 495 miljoonaan euroon. Nettomääräiset luottotappiot olivat -698 miljoonaa euroa, kun ne vuosi sitten olivat -61 miljoonaa euroa. Analyytikot odottivat luottotappioiden kasvaneen -380 miljoonaan euroon. Tätä lukua ennusti konsensusennusteeseen yhdeksän analyytikkoa ennustehaarukan ollessa -285–525 miljoonaa euroa. Toisella neljänneksellä luottotappiot olivat 310 miljoonaa euroa, minkä lisäksi pankki teki ylimääräisiä "johdon harkintaan perustuvia varauksia" 388 miljoonan euron arvosta. OP:n pääanalyytikko Antti Saaren mukaan luvut ovat hurjan näköiset, mikä johtuu pitkälti luottotappiovarauksista: "Luottotappiovarauksiin on tungettu kaikki mahdollinen tähän toiseen kvartaaliin", Saari kommentoi Kauppalehdelle. Oriolan osakkeet laskevat Päivän muut tulosjulkistajat olivat muun muassa Arvopaperia ja Kauppalehteä kustantava Alma Media, elintarvikeyhtiö Atria, lääketukkuri Oriola, teleoperaattori Telia, kemianteollisuuteen keskittyvä Kemira ja pankki Ålandsbanken.

September 5, 2021