Pirjon Pakari Honkajoki

  1. Pirjon Pakari aloittaa tauon jälkeen toiminnan uudelleen
  2. Honkajoella toiminut Pirjon Pakari konkurssiin - eri yritys kuin Seinäjoen samaa tuotenimeä käyttävä leipomo | Ilkka-Pohjalainen
  3. Yhteystiedot

Hannu Malmivaaralla pitää kiirettä, sillä hän osti taannoin myös Ylivieskasta konkurssiin menneen Pohjanmaan leipomon, joka avataan uudelleen myös maanantaina. –Ylivieskassa toimii rieskaleipomo, josta voidaan tuoda rieskoja myyntiin myös Satakuntaan. Lisäksi siellä on tarkoitus tehdä kaura- ja porkkanatuotteita sekä gluteenittomia. Hannu Malmivaara on selviytynyt lamasta, joka alkoi kuutisen vuotta sitten. –Kauppojen paistopisteet ottivat kolmanneksen leipomoiden leiveistä ja leivonnaisista. Kauppoihin toimitettavien leipien määrä on nyt lähes kolmanneksen pienempi kuin kuusi vuotta sitten. Joka kolmas leipuri on pudonnut pois pelistä, harmittelee Malmivaara. Hän tietää mistä puhuu, sillä Suomen suurimmat toimijatkin ovat lopettaneet leipomonsa Seinäjoella. Pirjon Pakarin yksiköitä toimii Honkajoen ja Ylivieskan lisäksi Ylöjärvellä, Seinäjoella ja Nurmijärvellä. Lisäksi Kauhajoella on Koiviston korpputehdas. Yritykset työllistävät yhteensä 120 henkilöä.

Pirjon Pakari aloittaa tauon jälkeen toiminnan uudelleen

Pirjon Pakari palaa juurilleen keväällä Honkajoelle. Yrittäjä Hannu Malmivaara kertoo, että hän aloittaa huhtikuussa uudelleen leipomotoiminnan vanhoissa tutuissa Pirjon Pakarin tiloissa. –Ryhdymme leipomomaan pääsiäisen jälkeen kahvileipää ja leipää, myös gluteenittomana, vahvistaa Malmivaara. Hannu Malmivaara teki alkuviikosta vuokrasopimuksen Satakunnan Osuuskaupan kanssa leipomon yhteydessä olevien myymälätilojen vuokraamisesta. Osuuskauppa avaa tiloissa Sale-myymälän. –Lupasin Satakunnan Osuuskaupalle, että he saavat heti myyntiin tuoretta leipää ja pullaa. Honkajoella toiminut Pirjon Pakari meni viime vuoden keväällä konkurssiin, jonka jälkeen leipomotoiminta loppui. Samalla leipomon yhteydessä ollut kauppa sulki myös ovensa ja siellä toimineet postin palvelut siirrettiin kunnanvirastoon. Nyt avattava leipomo työllistää puolentusinaa ihmistä. Hannu Malmivaraa toivoo, että syksyllä voitaisiin ottaa lisää työntekijöitä. Kaikki on kiinni markkinoista. Hän suhtautuu positiivisesti tulevaisuuteen, sillä Seinäjoella, Ylöjärvellä ja Nurmijärvellä toimiva Pirjon Pakari pystyi säilyttämään Honkajoella toimineen leipomon konkurssista huolimatta osan markkinoistaan Pohjois-Satakunnassa.

pbd 23 kierrätys

Huom! Gluteenittomien tuotteiden lähetyspäivä on tiistai, joten tilaus tulee tehdä maanantaina klo 9. 00 mennessä. Bussipaketti toimitetaan Matkahuollon viralliseen toimipaikkaan, lähipaketti toimitetaan noutopisteisiin. Voit myös maksaa valitsemasi tuotteet netissä ja noutaa ostoksesi myymälästämme. Tarvittaessa toimitamme tilauksesi suoraan parkkipaikalle, jolloin sinun ei tarvitse poistua autostasi. Huom! Tämän sivun Ylivieskan Konditorian tuotteita ei myydä Matkahuollon kautta. Toimitustavat Konditoria tuotteille ovat nouto Ylivieskan myymälästä tai äitienpäivän lauantaina 9. 5. 2020 kotiinkuljetus 5 km säteellä myymälästä. Etusivu / Yhteystiedot PIRJON PAKARI NURMIJÄRVI OY Kauppanummenkuja 3 01900 NURMIJÄRVI Toimisto / 050 3220 235 Lauri Heiniö / 040 568 1570 Kahvila-myymälän vastaava Hannele Käkönen Myymälä / 040 74 000 89 Yrittäjä Hannu Malmivaara 0400 638 971 Kesän aukioloajat 31. 8. 2020 saakka ma-pe 7. 00-15. 30 Talven aukioloajat 1. 9. 2020 alkaen ma-pe 6. 30-16. 30 la 9-14 PIRJON PAKARI YLIVIESKA OY Korjaamontie 12 84100 Ylivieska Toimisto / (08) 420 730 Lauantaisin suosittelemme soittamaan kahvilamme numeroon.

Vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin joutuneen tunnetun leipomoalan yrityksen Pirjon Pakari Oy:n saneerausmenettely on lopetettu. Saneerausta selvittänyt asianajaja Ville Kotka Porista kertoo hakeneensa käräjäoikeudelta keskeyttämispäätöstä, koska yhtiön kannattavuutta ei saatu saneerauksen keinoin parannettua riittävästi. - Saneerausohjelman laatimiselle ei ollut edellytyksiä, Kotka huomauttaa. Leipomon tilanne on nyt erittäin kriittinen. Yhtiötä haettiin jo aiemmin konkurssiin, mutta saneerausmenettelyn aloittaminen keskeytti konkurssihakemusten käsittelyn. Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen haki yhtiötä konkurssiin jo 9. joulukuuta 2015. Runsas viikko tämän jälkeen leipomo jätti saneeraushakemuksen. Verottaja uusi konkurssihakemuksensa noin vuosi sitten. Ajantasaisen sähköisen konkurssirekisterin mukaan leipomoa ei kuitenkaan vielä perjantaina iltapäivällä ollut asetettu konkurssiin. Pirjon Pakarin toimitusjohtaja Pirjo Malmivaara kertoo, että yhtiön toiminta jatkuu toistaiseksi täysin normaalisti.

Honkajoella toiminut Pirjon Pakari konkurssiin - eri yritys kuin Seinäjoen samaa tuotenimeä käyttävä leipomo | Ilkka-Pohjalainen

  1. Upo liesituuletin käyttöohje
  2. Pirjon Pakari ajautui vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin – saneeraus lopetettiin
  3. Osta Nokian Hakkapeliitta 7 renkaat netist� @ rengas-online.com

Tietoa yhtiöstä Pirjon Pakari Satakunta Oy on perustettu vuonna 2018. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Honkajoki. Yhtiön toimitusjohtaja on Hannu Juha Matti Malmivaara. Yhtiön Pirjon Pakari Satakunta Oy liikevaihto oli 1, 05 miljoonaa ja tilikauden tulos 276 tuhatta. Liikevoittoprosentti oli 32, 8%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2018. 12/2018 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 9 työntekijää. Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto Onko tämä sinun yrityksesi? Voit muuttaa näytettäviä tietoja maksuttomassa Oma Fonecta -palvelussa. Kirjaudu Oma Fonecta -palveluun tästä.

Nyt Honkajoella toimivan Pirjon Pakarin ruoriin tarttuu Hannu Malmivaara, joka luotsaa myös Pirjon Pakari Seinäjoki Oy:tä, Pirjon Pakari Ylöjärvi Oy:tä ja Pirjon Pakari Nurmijärvi Oy:tä. Pirjon Pakari on perustettu alunperin vuonna 1985.

Yhteystiedot

cheyenne järvinen tissit s market kuulokkeet

Maakunta Julkaistu 08. 04. 2017 18:22 (Päivitetty 08. 2017 21:37) Honkajoella toiminut Pirjon Pakari on haettu konkurssiin. Vuodesta 1985 Honkajoella toiminut leipomo lopettaa toimintansa sekä leipomon yhteydessä toimineen kaupan. Koneet menevät myyntiin ja työt loppuvat yli 30 henkilöltä. Yrittäjä Pirjo Malmivaaran pyörittämä yritys on viime vuosina myynyt tuotteitaan Pirjon-tuotenimellä. Kyseessä ei ole sama yritys kuin Pirjon Pakari -nimellä tuotteita myyvä seinäjokelainen leipomoyritys Pirjon Pakari Seinäjoki Oy. AUNE WARONEN

Leipomon palveluksessa Honkajoella on 32 henkilöä. Tuoreimpien saatavissa olevien tilinpäätöstietojen mukaan yritys teki kesään 2016 päättyneellä tilikaudella yli 562 000 tappiot, yli 200 000 euroa enemmän kuin edellisellä kaudella. Samaan aikaan liikevaihdon lasku kiihtyi. Liikevaihto oli 3, 65 miljoonaa euroa, kun se vielä edellisellä kaudella oli 4, 3 miljoonaa euroa. Leipomoa painavat liikevaihtoon nähden erittäin raskaat velat. Niiden määrä oli noussut jo 2, 7 miljoonaan euroon. Oikaisu 25. 3. klo 13. 40: Uutisen kuva on vaihdettu. Aiemmin juttuun oli liitetty väärän leipomon kuva.

  1. Rivitalon rakentaminen myyntiin
  2. Viikin pienläinklinikka päivystys
  3. Kuntokauppa fi kirjaudu
September 3, 2021